Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Adi_Zepce
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 okt 2012, 00:42

Cartman je napisao/la:Ma to su nagadjanja medija. Cinjenica je da je na spisku Svedske reprezentacije.
Vidio sam to.Mozda,ako momak ima zelju ne bi ga bilo lose "ukrasti" Sveđanima i Croatima :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 okt 2012, 00:44

izet hajrovic danas 2 asistencije u pobjedi grasshoppersa kod thuna sa 3-2 ;)

igrao je do 81. minute na poziciji desnog krila

u 12 kola u svicarskoj ligi, on je igrao 11 puta, svaki put od pocetka. 2 gola i 5 asistencija je sakupio do sada. grasshoppers je trenutno prvi u ligi

gringobih
Kontakt:

Post Postao/la gringobih » 07 okt 2012, 00:47

dino-92 je napisao/la:izet hajrovic danas 2 asistencije u pobjedi grasshoppersa kod thuna sa 3-2 ;)

u 12 kola u svicarskoj ligi, on je igrao 11 puta, svaki put od pocetka. 2 gola i 5 asistencija je sakupio do sada. grasshoppers je trenutno prvi u ligi
Izet ce sigurno imati veliku karijeru...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 07 okt 2012, 00:52

bagrcavi je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
imaš li ti negdje to skenirano, da i mi pogledamo ?
E jbg nemam skenera! Možda da pokušamo na Avazovoj stranici?

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 07 okt 2012, 01:09

dino-92 je napisao/la:izet hajrovic danas 2 asistencije u pobjedi grasshoppersa kod thuna sa 3-2 ;)

Velika je steta sto on nije jos rijesio to sa dokumentacijom.On bi itekako dobro dosao nasoj repki :)
zaboljisportuBiH je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:
zaboljisportuBiH je napisao/la:Ne znam kako vam je svima promakao Hrgotin intervju u Sportu gdje kaže da bi rado igrao za BiH da ga pozovu.
imaš li ti negdje to skenirano, da i mi pogledamo ?
E jbg nemam skenera! Možda da pokušamo na Avazovoj stranici?
Na stranici H-avaza nema nista.Jedino ako imas cime slikaj to nam,barem da tako vidimo :mrgreen:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 okt 2012, 01:24

u videu na ovoj stranici mozete vidjeti obadvije asistencije od 3:30

http://www.sport.sf.tv/Nachrichten/Arch ... Thun#video" onclick="window.open(this.href);return false;

sada je najbolji asistent lige :)

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 07 okt 2012, 13:07

IZET HAJROVIC !!!!

Kada ce rijesiti to s dokumentacijom ??? Zvjer

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 okt 2012, 13:14

vecaveca je napisao/la:IZET HAJROVIC !!!!

Najvjerovatnije je da on čeka da se nađe na spisku za WC 2014 Brazil, pa da počne polako skupljati dokumentaciju, uz uslov da naravno, svaku tekmu igra u prvom sastavu bez obzira na formu.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 07 okt 2012, 13:23

zizu1991 je napisao/la:
vecaveca je napisao/la:IZET HAJROVIC !!!!

Najvjerovatnije je da on čeka da se nađe na spisku za WC 2014 Brazil, pa da počne polako skupljati dokumentaciju, uz uslov da naravno, svaku tekmu igra u prvom sastavu bez obzira na formu.
o cemu ti pricas hahahahahahahahahaha

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 07 okt 2012, 13:26

Pa šta bi drugo moglo biti, on se preguli da dobije državljanstvo, a ovi naši neće da mu ga daju, to je sigurno.
Koliko ima da se pominje, isto onoliko vremena koliko se pominje i Hadžić, pa opet pomaka nikakva.
Mujdža je svoje papire riješio za pola godine, a oni ne mogu za godinu dana.
Gdje počinje logika tu prestaje Bosna.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 okt 2012, 17:03

Nekakav Haris Tabakovic u prvom timu za Young Boys.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

dino-92
Kontakt:

Post Postao/la dino-92 » 07 okt 2012, 18:44

da, pa covjek dao 4 gola u 5 utakmica za drugi team young boysa i sad dobio priliku u prvom timu. 18 godina ima ;)

naravno on nije interesantan za nase mlade selekcije

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 07 okt 2012, 21:48

Alen Halilovic zabio prvi gol u seniorskoj karijeri!

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 08 okt 2012, 02:02

Pa sta je ovo ljudi.. talenti iz svih strana :shock: Kolasinac, Bicakcic, Halilovic, Seferovic, Hajrovic, Tabakovic, Mustafic, Atajic,..

Onog Hajrovica smatraju kao jednog od najboljeg veznog igraca u Switzerland, ako ne najbolji. Najbolji asistent lige, klub mu je prvi na tabelu. Samo je 21 godina a momak vec moze komotno igrati u jednu od lige petice. Trener Lazija Petkovic je vec pokazao interesovanje za njega. Samo pomislite gledajuci bombardovanje po strani od Lulica i Hajrovica u Lazio :shock:

Evo nesto o Mustafica http://m.givemefootball.com/view.aspx?e ... -1-starlet" onclick="window.open(this.href);return false;

Sead Hajrovic igra za Arsenal u NextGen Series http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic" onclick="window.open(this.href);return false;

Puno ove informacije dobivam iz Bigsoccer, imaju tamo bosansku sekciju.. pricaju svi engleski, valjda raja iz amerike :?:

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 okt 2012, 12:46

A taj Atajić meni se čini igra za Chelsea, mlađe kategorije, ne znam tačno koliko mu ima godina, al se sjećam jednog članka što sam ga davno čitao.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 08 okt 2012, 12:58

Pošto jedan veliki dio igrača BIH je iz dijaspore a u budućnosti će biti ista tendencija....Mislim da bi NSBIH morao podhitno oformiti jednu novu funkciju, koordinator talenata u dijaspori...

Posao i obaveze ovog čovjeka bi bile:

- Pratiti eventualne talente u dijaspori
- Imati kontakt sa potencijalnim igračima
- Imati kontakt sa selektorima svih selekcija BiH
- Imati kontakt sa nadležnim organima oko državljanstva i izdavanja pasoša u BIH
- Imati kontakt sa UEFOm oko promjene sprotskog državljanstva
- Pomagati talentima oko problema oko pasoša, državljanstva te sportskog državljanstva
- Savjetovati talente po Evropi oko procedure

itd itd...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 08 okt 2012, 13:19

A jos vaznije je da BiH pocne stvarat svoje talente, a ne da Boga molimo da se neko pojavi u dijaspori i onda da zeli igrat za BiH.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 08 okt 2012, 13:21

Cartman je napisao/la:A jos vaznije je da BiH pocne stvarat svoje talente, a ne da Boga molimo da se neko pojavi u dijaspori i onda da zeli igrat za BiH.
E to je već druga strana medalje, mnoge stvari treba da se urede u državi da bi počeli raditi ono što ti i ja i svi mi koji želimo dobro našoj repki, želimo da se radi.

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 08 okt 2012, 13:29

Cartman je napisao/la:A jos vaznije je da BiH pocne stvarat svoje talente, a ne da Boga molimo da se neko pojavi u dijaspori i onda da zeli igrat za BiH.
Slazem se sa tobom da se treba raditi da pocnemo stvarati talente i unutar BiH,ali nazalost jos je dalek put do toga.Treba imati pod broj 1 infrastrukturu,pa onda skolovane ljude koji ce raditi sa tim talentima....A u drugu ruku zasto se odricati dijaspore?Sve su to nasi ljudi,ma gdje zivili.Ja sam za to da za repku igraju u datom trenutku najkvalitetniji igraci sto imamo.Nebitno da li taj igrac dolazi iz dijaspore,ili je izdanak Zelje,Sarajeva,Sirokog,Borca.....
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 08 okt 2012, 13:35

redarmy0 je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi.. talenti iz svih strana :shock: Kolasinac, Bicakcic, Halilovic, Seferovic, Hajrovic, Tabakovic, Mustafic, Atajic,..

Onog Hajrovica smatraju kao jednog od najboljeg veznog igraca u Switzerland, ako ne najbolji. Najbolji asistent lige, klub mu je prvi na tabelu. Samo je 21 godina a momak vec moze komotno igrati u jednu od lige petice. Trener Lazija Petkovic je vec pokazao interesovanje za njega. Samo pomislite gledajuci bombardovanje po strani od Lulica i Hajrovica u Lazio :shock:

Evo nesto o Mustafica http://m.givemefootball.com/view.aspx?e ... -1-starlet" onclick="window.open(this.href);return false;

Sead Hajrovic igra za Arsenal u NextGen Series http://www.arsenal.com/news/reserves-ne ... d-hajrovic" onclick="window.open(this.href);return false;

Puno ove informacije dobivam iz Bigsoccer, imaju tamo bosansku sekciju.. pricaju svi engleski, valjda raja iz amerike :?:
Zašto onda nema mjesta ni u mladoj reprezentaciji Švicarske,dobija minutažu na kapaljku?

Velika je konkurencija na pozicijama na kojim on konkuriše u reprezentaciji Švicarske,Shaqiri,Mehmedi,Kasami,Ben Khalifa,svi 1990-to godište i mlađi,a i Barnetta ima 27 godina i neće ga još dugo niko izbaciti iz prve postave reprezentacije.
Izet Hajrović će vjerovatno izabrati BiH,ako ništa iz razloga jer će imati puno više prostora za igru kod nas.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Dalix, Drum, Google Adsense [Bot], kolezeljovac, Maverick, Proximic, rishovski i 102 gosta.