TooQuinlan je napisao/la:.
Da napucam golfa za cenera

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
TooQuinlan je napisao/la:.
Podijeli link sa namaR32 je napisao/la:TooQuinlan je napisao/la:.
Da napucam golfa za cenera![]()
http://www.ebay.com/itm/162177801104?_t ... EBIDX%3AITPapastathopoulos je napisao/la:Podijeli link sa namaR32 je napisao/la:TooQuinlan je napisao/la:.
Da napucam golfa za cenera![]()
ma na otpadu imas to sigurno, a sliku postavim malo kasnije, imam na mobu uslikano pa cu staviti, mislim ono za cenera lijepa promjenadisara je napisao/la:Daj Murinjo uslikaj to u svom golfu da vidimo kako stoji, ovako kad gledam na slikama izgleda dobro, al da vidim uzivo.
EDIT: Znas li gdje ima uzeti one plastike sto idu oko radija, klime i pepeljaru, to sam trazio ne mogu nigdje naci?
mislim da moze jbg ti znas koje su ti ruckice u polu, ali mislim da su iste kao u golfa 4, srednja gdje pojacavas manja, ove dvije vecePapastathopoulos je napisao/la:A more li ovo za mog Pola ?
bit ce sutraBosnianKingdom je napisao/la:Imaš neku sliku na dnevnom svjetlu?
Istina je da će većina profita preko bare, al' vratiće im Nijemci, još malo je ostalo da istekne Maršalov plan.Volkswagen je u 2016. prodao najviše automobila, pretekavši japansku Toyotu, čime je nemačka kompanija zauzela vodeću poziciju.
Toyota, koja je u protekle četiri godine bila vodeća u svetu po prodaji, u 2016. godini prodala je 10,18 miliona automobila, dok je Volkswagen objavio podatak o 10,31 miliona prodatih vozila.
Prekretnica se dogodila uprkos aferi s lažiranjem testova emisije štetnih gasova, koja je za Volkswagen rezultirala osudom svetske javnosti i brojnim tužbama.
Volkswagen, koji između ostalog proizvodi brendove automobila Audi, Porsche i Škoda, ostvario je rast prodaje od 3,8 posto u 2016., zahvaljujući pojačanoj potražnji u Kini. Kompanija je ostvarila zapažene rezultate i na drugim tržištima. Tako je u Švedskoj Volkswagen Golf u 2016. bio najprodavaniji novi automobil, što je prvi slučaj u proteklih pedeset godina da ta titula nije pripala Volvou.
Prodaja Toyote je prošle godine porasla za 0,2 posto. General Motors (GM) će tek objaviti prodajne rezultate, ali se očekuje da će zaostajati i za japanskom i za nemačkom kompanijom.
GM je bio treći najveći svetski proizvođač automobila u 2015. Titulu proizvođača s najvećom prodajom osvojio je 2011., kada su proizvodni pogoni Toyote u severoistočnom Japanu bili pogođeni snažnim zemljotresima i cunamijem.
Quinlan je napisao/la: Dobro ovo izgleda, sto kaze @R32 da napucas golfa za cenera. A gledao sam i ja po ebayu ovih gluposti za auta, dobra mi je stvar zmigavci sto se zaljepe na retrovizor, ustvari strelice, fino izgleda. Mada nemam vise morala ni ulagati u auto, dosadio mi je pravo.
BosnianKingdom je napisao/la:Zna li neko nesta vise o Fiatovim benzinskim motorima. Motori u Stilu.
Znam ima 1.2 16v, zna li ko kakva je potrošnja,pouzdanost, cijena servisa i sl. Interesuje me da li on ima dovoljno snage i bi li mogao solidno uz prosječna sarajevska brda izvući.
I 1.6 ako se ne varam, isto i o njemu.
Svako mišljenje je dobrodošlo, općenito bi li to auto bilo prikladno za početnika žensko.
Naravno znam da je 1.9 neprikosnoveni, ali kontam ta osoba neće prelaziti ni 6-7 hiljada godišnje pa reko neki mali benzin motor. Ali kako god kontam da je dizel najbolji. Hvala na savjetima.Asteriks je napisao/la:Pazi, benzinci starijeg godista imaju svojih caka, ali generalno mozes naletit na pouzdan motor pogotov ak uzmes mal vecu kubikazu od npr. 1.2.
Moras srediti bobinu/kablove, sondu te svjecice, to mora biti u bocu sto bi se reklo, onda udarit masku ispod i opet nisi 100 % siguran kada naletis na lokvu jer treba perfektna izolacija. Takodjer provjeri senzor temperature te ispusni sustav (mala rupa na istom moze uzrokovati nepravilan, bucniji rad te i vecu potrosnju).
Naravno filter benzina strasno vazan itd. E onda dolazis na odredjeni model mane prednosti isl., a poznato je da Fiat ima problema sa trapom itd. Kod tog 1.2 moguce da se probije dihtung glave pogotov ak se antifriz ne mijenja redovno.
Uvijek bih birao nesto jaceg benzinca iz razloga elasticnosti jer slabije verzije stucaju, stvaraju preopterecenje, zacep filtera, ćađ, jer na litar vise potrosnje neces nista izgubiti.
Kad vec pricam o Fiatu naravno tu je 1.3 mjet, odlican motor za prosjecnog korisnika te legendarni 1.9 jtd ali naravno tu su dizelasi koji su opet za klasu bolji.
Ne bih rekao xd._forzamilan_ je napisao/la:Zar ima Stilo sa 1.3 dizelom?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 13 gostiju.