Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Evil Genius
- Kontakt:
Re: Chat
cekaj ba jesam ja jedini ovdje koji joj vidi bradavice 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
Nisi, vidim i ja.Evil Genius je napisao/la:cekaj ba jesam ja jedini ovdje koji joj vidi bradavice
ne, i ja ih vidim.Evil Genius je napisao/la:cekaj ba jesam ja jedini ovdje koji joj vidi bradavice
coece ogadi mi sisu s ovim

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Evil Genius je napisao/la:cekaj ba jesam ja jedini ovdje koji joj vidi bradavice
Mislim da jesi. Pa ova pomoću photoshopa ima veće vime nego neka krava. Može mljekaru otvoriti, ali je ipak fake, ali makar me nasmijalo.
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
meni PS ne moze sisu ogadit.T-MAC je napisao/la:coece ogadi mi sisu s ovim![]()
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Wolverine je napisao/la:naravno da je moguce. skines photoshop cs4, i sve je moguce.
ovo ako je uradjeno preko photoshopa, ubite se kiflom, sto ne bi bilo moguce.Pastuh je napisao/la:LOL, nemoguće je to. Vukla bi se ona po podu. Photoshop.
Edit:
Gdje su joj bradavice.
Moguće da su i prave, ali onda je bilder neki, jer one tone držati onako ležerno. Može se preko photoshopa i nekih još kompliciranijih progama svašta uraditi. Ako ne vjeruješ, pitaj producente Avatara 
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.
ono moze uraditi bilo ko, samo nek vjezba par dana.
Ne mogu vjerovat da zapravo raspravljamo da li su fake ili real.Pa vidi se iz aviona da je ono photoshop ili nešto čak bolje.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Prave nisu ,al jel PS il nesto drugo
nEGO imal ko da bi mi napisao sastav o spahi na engleskom ,nesto kao ,my favourite famous person
Ako treba kredita ,chipova na pokeru ili tako nesto 
nEGO imal ko da bi mi napisao sastav o spahi na engleskom ,nesto kao ,my favourite famous person
- TheManiacs
- Kontakt:
ako su u pitanju chipovi i kredit mogo bih se ja potrudit xDbavarian_bk je napisao/la:Prave nisu ,al jel PS il nesto drugo![]()
![]()
nEGO imal ko da bi mi napisao sastav o spahi na engleskom ,nesto kao ,my favourite famous personAko treba kredita ,chipova na pokeru ili tako nesto
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
na survivoru ispade visnja
velika borba se nastavlja
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- BlueSharks
- Kontakt:
brate tebi uvijek nešta trebabavarian_bk je napisao/la:Prave nisu ,al jel PS il nesto drugo![]()
![]()
nEGO imal ko da bi mi napisao sastav o spahi na engleskom ,nesto kao ,my favourite famous personAko treba kredita ,chipova na pokeru ili tako nesto
Strauss Junior
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kakve ima veze. Momak nasao sebi zabavu. Uostalom skoro je na forumu i bila prica o ovom serijalu, i nije nikakav problem sto momak obavjestava sve sta se dogadja.Interfan88 je napisao/la:hahahahahahahaha, cuj survivor prati, ahahahahahahtax je napisao/la:na survivoru ispade visnja
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
STOP BRKATIM CURAMA---e evo ja stavio kao status na fb...i primjetim da me njih par izbrisalo iz prijatelja

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
Sta je smijesno? Pratim i ja, show je odlican.Interfan88 je napisao/la:hahahahahahahaha, cuj survivor prati, ahahahahahahtax je napisao/la:na survivoru ispade visnja
izvinjavam se sto vam prekidam razgovor doduse tastaturni
ali moram da vas pitam jel ko igra onu igricu hotel 626

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
-
Red or Dead
- Kontakt:
jel ima ko za pokera cipova da prebaci
bio bih mu zahvalan 
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma znas meneBlueSharks je napisao/la:brate tebi uvijek nešta trebabavarian_bk je napisao/la:Prave nisu ,al jel PS il nesto drugo![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, napoleon72 i 5 gostiju.