Navijaci..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Navijaci..
Ma kakvi Milioneri, Turci večeras razvalili sa navijanjem - svaka čast!
Željezničar za život cijeli ! Zola majstore izdrži, Manijaci su uz tebe !
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
"A true gentleman never leaves his lady." - Alex Del Piero
Argentina, pa Turska/Grčka, pa tek onda svi ostali 

@ DonPippo9
druže, svako će reći za svoje da su najbolji .. al' ipak objektivno, mislim da Iriducibilli nemaju konkurenciju u Italiji u bilo kom smislu .. a što se koreografija tiče, creme de la creme čine Iriducibilli, ultrAslan i navijači Dortmunda
evo komentar navijača Intera sa našeg podforuma
druže, svako će reći za svoje da su najbolji .. al' ipak objektivno, mislim da Iriducibilli nemaju konkurenciju u Italiji u bilo kom smislu .. a što se koreografija tiče, creme de la creme čine Iriducibilli, ultrAslan i navijači Dortmunda
evo komentar talijana, navijača Rome:Odlicna koreografija najbolje navijacke skupine u Italiji.
Sono un tifoso abbonato in curva sud e devo dire che questa coreografia mi ha toccato il cuore. ..queste sono le cose che fanno bene a questo sport! !! ! Complimenti!!!
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
JTS je napisao/la:@ DonPippo9
evo komentar talijana, navijača Rome:Odlicna koreografija najbolje navijacke skupine u Italiji.
Sono un tifoso abbonato in curva sud e devo dire che questa coreografia mi ha toccato il cuore. ..queste sono le cose che fanno bene a questo sport! !! ! Complimenti!!!
Ne kažem da nisam bio subjektivan, možda i jesam, ali sam naglasio samo vizualno.. Laziali su definitivno no.1 na čizmi (čitao sam jednom kako imaju predobru organizaciju, svoje markirane prozivode pa ih neki optužuju da više igraju prema novcu nego prema ultra pravilima, drže se čvrsto jedne ideologije iako nailaze na osude mnogih, kako imaju likove koji gledaju da li ko navija na tribini i sl.) i za sve to im svaka čast, ali ja sam rekao i naglasio da mi je CSM najbolja po koreografijama, ništa više. U ostalim stvarima su loši, interesdžije su, Berlsucini pijuni koji rade samo onako kako im se kaže ali šta je tu je.
Pa dobro sad, mnogo navijačkih skupina odrade finu koreografiju, pa uz sve te nabrojane ja bih dodao još i poljake (općenito skoro svi timovi) koji imaju super dobre i kreativne koreografije.
A što se tiče tog Italijana, ne znam, rijetko ko bi ovako čestitao na koreografiji gradskim rivalima. Svaka mu čast na iskrenosti ili gluposti u datom momentu

edit: gledam navijače liverpoola kako se raduju smrti čelične dame, ne pamtim kad su se zadnji put ovako radovali

[youtube][/youtube]
a i ovo: [youtube][/youtube]
Il club piu titolato al mondo!
sion-luzern

zurich-grasshoppers

zurich-grasshoppers

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Pa dobro sad.Ne moze svako pratiti te scene da gleda jel sve kopija ili nije.Koliko samo navijackih grupa postoji,morao je neko slicno uraditi.Ali kao sto si napisao kopiras grupe koje se malo prate,kopiraj tamo Afrika,Juzna Amerika sta ja znam vise,ali brate ne mozes kopirat od recimo "konkurenata" koje citav svijet prati.Pa mislim.Devil je napisao/la: Pa jbg sta u navijackom svetu nije kopija ?![]()
Bar 80% stvari kod navijaca su kopije i neko je to prethodno uradio. Cak i ova izvinjavam se sto cu spomenuti domacu scenu koreografija Delija sa zadnje utakmice na Marakani kada se menjaju dan i noc iako joj se mnogi dive iako smatraju da je jedinstvena (jeste na ovim prostorima) je ipak vec vidjena a gde drugo no u Juznoj Americi.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
Da li je koreografija Dortmunda sponzorisana, baš tražim po netu informacije o njihovoj tribini, da li su oni Ultrasi ili bake i djedice. Vjerujem da bi neko od vas znao nešto više o njima ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."
Ne vjerujem da im klub placa za koreografije, ali kad uzmes u njih u prosjeku u kopu bude po 15 000 i vise ljudi, sigurno njih 10 000 placa clanarinu u udruzenju navijaca, jedine za koje sam cuo da im klub placa koreografije su navijaci Lazia, i u Engleskoj kad bude poneka koreografija ide na racun kluba....VolimTz je napisao/la:Da li je koreografija Dortmunda sponzorisana, baš tražim po netu informacije o njihovoj tribini, da li su oni Ultrasi ili bake i djedice. Vjerujem da bi neko od vas znao nešto više o njima ?
Sreca pa je Ojler mlad umro...
MrWhite je napisao/la:Ne vjerujem da im klub placa za koreografije, ali kad uzmes u njih u prosjeku u kopu bude po 15 000 i vise ljudi, sigurno njih 10 000 placa clanarinu u udruzenju navijaca, jedine za koje sam cuo da im klub placa koreografije su navijaci Lazia, i u Engleskoj kad bude poneka koreografija ide na racun kluba....VolimTz je napisao/la:Da li je koreografija Dortmunda sponzorisana, baš tražim po netu informacije o njihovoj tribini, da li su oni Ultrasi ili bake i djedice. Vjerujem da bi neko od vas znao nešto više o njima ?
EDIT:
Dobra bakljada navijaca Basela na kraju utakmice, ali navijanje po meni lose, prvi produzetak prespavali...
" onclick="window.open(this.href);return false;
wisla-legia prekucali!

Delije...

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Buraz zabranjeno je stavljati slike i video klipove sa ex-yu tifo scene.
Al evo od mene jedan klip,odnosno od Makedonaca.
[youtube][/youtube]
U jednu ruku za pohvalu,ali brate dragi pored ovoliko transova ti uzimas dres i na kraju se ku*cis sa njim,lose,pravo lose.
[youtube][/youtube]
U jednu ruku za pohvalu,ali brate dragi pored ovoliko transova ti uzimas dres i na kraju se ku*cis sa njim,lose,pravo lose.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
A treba vam crtati nema ex-yu, pratite temu ili nemojte ni postavljati nikako......

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... wigan.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.ultras-tifo.net/photo-news/1 ... wigan.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sorry, nisam znao za to pravilo. Evo vidim da ga nema na početnoj stranici. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
Po meni se obrukao samo takoAgresivnoDjubre je napisao/la:Buraz zabranjeno je stavljati slike i video klipove sa ex-yu tifo scene.
[youtube][/youtube]

1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Normalno to se podrazumijeva.Samo u fajtu.Ovaj decko je pokusao,samo sto to nije iskoristio kako treba.Nema mi logiku skinuti dres a ne pokusati uzeti transparent koji vrijedi 100 puta vise.Al eto.diego_TM je napisao/la:
Po meni se obrukao samo takoznaci kao domacin doslovno ukrasti majicu i pobjeci hinjski fuj, a na njemu se vidi da se usrao samo tako. Samo transovi uzeti u fajtu su ok po meni.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jedino sto mrzim kod ovakvih tuca jeste sto bude 20 na 1,2,3.. Sto se svaka p**** pravi vazna, a da je 1v1 bilo bi bjezanja.
Celik!3,2,2.
basel-zurich

Reading - Liverpool
[youtube][/youtube]
Chesterfield - Bradford City
[youtube][/youtube]
Newcastle - Sunderlands
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Chesterfield - Bradford City
[youtube][/youtube]
Newcastle - Sunderlands
[youtube][/youtube]
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.