Beton je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Zip je napisao/la:Pred kraj sezone ce ovde opet pricati, kao sta vi zelite, citavu sezonu su nam igraci povredjeni, samo smo 3-4-5 bodova u zaostatku

ajte vi desetkovani vodite ovu ekipu
Kalav trener, takvi mu i fanovi... Samo traze izgovore...
Cim su Seati izgovori sto lose igramo, bude ti jasno ko ga podrzava.
Jel ijednom dragi nas sef rekao da je nezadovoljan sa igraxima koji su dosli, jel rekao da je trazio ovog ili onog, pa mu uprava nije zeljela isto dovesti.
On sam je trazi Guzinu, i taj momak ne igra nikako.
Javi se Husrefeeee, ovce tvoje se brinu.... Reci da je Dzenis kriv za jucerasnju utakmicu... Nadji nam jos jedan izgovor, zi i zdrav nam bio...Ipak ti nisi bio na klupi
Uostslom, koliko si ti uplatio Husrefe udjela u FKS? Da znamo koliko si iznad kluba

Ruku na srce ova ekipa je brutalno loša jer mi nemamo veznog reda a i bekovi su mi tanki. Slažem se da apsolutno nikada nije rekao ''ja sam kriv'' već je svaljivao na druge i uvijek koristio 2-3 jedna te ista izgovora ali ja ne mogu da vjerujem da nama nijedan igrač u veznom redu ne može biti dobar. Možda smo mi previše očekivali od pojedinih akademaca i ovih rezervi ali ovo je fakat odron. Takvi igrači su još jednom, po ko zna koji put, dokazali da su sa razlogom rezerve. Ja sam među prvim ako nisam i prvi govorio da su Mustafić i Šabanović loši igrači (trenutno) i da ih treba na posudbu poslati.
To se slabo vidi kada nam je kompletan tim pa kad ulete umjesto nekoga kada vodimo, to se ne primijeti tada a i u tom vremenu sam govorio nešto slično. Šišić i Guzina su pretanki i njih treba otjerati što prije ako se nešto drastično ne promijeni, Milanovića još nikada nisam kritikovao jer mi je ipak pokazivao određenu vještinu, nešto malo više i bolje od recimo Šišića ali boga mi su mi sve bliži jedno drugom, mora se malo trznuti jer može bolje od ovoga. Letić je samo malo bolji od Bekića, nije ogromna razlika. Hodžić nekad solidan, nekad katastrofa, nema sredine.
Husref se trebao mijenjati prije početka nove sezone, prije priprema, ne vjerujem da će sada biti bolje ako ode jer svakom treneru treba malo vremena. Ako su opcija Mirza Varešanović i slični onda zadržite Husrefa ali ako se ganja neko kvalitetan sa rezultatima iza sebe onda takav trener nije nikada skup ali to se treba uraditi u pravom momentu, ne vjerujem da je sada dobra situacija za to a i sam ne znam koga bi na prvu ovako.
To sto i nakon dvije godine prosipanja neznanja od strane Sisica Husref u njemu vidi igraca dovoljno govori i o Husrefovom neznanju. Ovaj prijelazni rok je lose odradjen. Odmah sam govorio da igraci iz propale Krupe ili nebitan igrac iz Mladosti ne mogu biti pojacanja. Svakako da je i Hadzija kriv, ali Hadzija to za razliku od nekih "ljudskih gromada" makar prizna.
Mustafić - zadnji vezni koji ne zna igrati lopte, zna je dodati prvom do sebe, a loše su mu defanzivne karakteristike da mu se toleriše ovo prethodno
Velkoski kao DMF - beskoristan jer je spor da napravi višak s loptom, beskoristan u odbrani isto jer je spor i dobit duela ne može
Gavrić - lucidan igrač, dobar pas, posebno dobra duga lopta, borben, fino se postavlja kad se branimo, solidno skače, ali velika mana sporost
Đokanović - ima motoriku i brzinu, ali griješi puno kao i Krste i Mustafić, najmanje kritika zaslužuje obzirom na prvu seniorsku sezonu.
Letić - svemirski brod u odbrani u odnosu na Bekića, ne mogu se sjetiti da smo u ligi primili gol po njegovoj strani, naprijed ništa
Zaključak: u sredini od 4 igrača imamo 3 prespora, a jedan samo ima neke solidne tehničke karakteristike (Gavrić). Dakle sredine nemamo i na to još dodajmo slabu fizičku spremu.