Itekako bi mogli u ovom momentu, da smo ga ganjali pocetkom jula ne bi imali sanse, jer bi nas odbio i cekao ponudu iz bolje lige. Ovako kad su mu svi vozovi prosli hvatao bi se za slamku spasa, ni jednom igracu nije u cilju da truhne pola/cijelu godinu bez kluba.SarajevoJeBordo je napisao/la: Šta bi bolan mogli? Liku bi Sarajevo bilo najveći korak nazad u karijeri, pogledaj gdje je sve igrao i ne smijem ni pomisliti koje je plate imao. Duljević iz ove rupe ode u Dresden i ima 400.000€ godišnje, Adukora i Crepulju ne možeš da zadržiš koji odu u Rumuniju i Mađarsku, a ti misliš da bi plate Milanovića i Guzine mogle poklopiti platu jednog Sušića kojem ni na pamet ne pada da dođe u ovu rupetinu i koji je igrao u jačim ligama od Rumunije i Mađarske.
Pricalo se da smo platili obestecenja za Milanovica i Guzinu (kod ovog se odrekli nekih bonusa), sve u svemu nek smo njih 2 platili 100.000€, dodaj jos plate njihove na godisnjem nivou i razne bonuse, govorim za njih dvojicu zajedno znaci 50.000€ (lupam cifre ne znam koliko imaju tacno ali mislim da sam blizu). Dolazimo do cifre od 150.000€ koja ce sve su prilike biti bacena niz vodu za ovu dvojicu.
Ne mora to biti Tino Sven Susic, ima jih jos koji su slobodni i priblizno njegovog kvaliteta.
Kao sto sam rekao, da smo igrace njegovog kvaliteta ganjali pocetkom jula/avgusta i ponudili jim ovu cifru, samo bi nam se zahvalili i cekali bolje ponude to si upravu. Ali ovako bi se hvatali za slamku spasa vjeruj meni i 100.000€ bi jim bilo dosta, samo da igraju. Tako je i Jajalo zavrsio kod nas, a za razliku od TNS je igrao u ligi 5 prije nego sto je dosao kod nas.