FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2019, 01:31

SarajevoJeBordo je napisao/la: Oni su zavaljeni spletom okolnosti, ni Husrefovom, ni ničijom drugom krivicom. Zavala je kad npr u derbiju Husref Đokanovića stavi na desnog beka, a ima Hodžića na klupi. Ako uzrok tih okolnosti, to jest povreda, tražimo u pripremama i odlasku Jeleškovića, onda tu uprava ima odgovornost jer je morala da riješi probleme na relaciji "Musemić - Jelešković".
Zaboravih reci i ovo da ugovori isticu Oremusu , Stanojevicu , Lazicu , Serbecicu i jos petorici manje bitnih . Mi se od pauze moramo pripremati za Evropu 2020/21(tako rece onaj trener CZ) , ako smo ozbiljan klub . Ipak smo trebali dovesti 2-cu veznih igraca , kad smo spoznali tezine povreda.

Pozdrav za mog druga @Pitar6785/ 1920(aBd) . Dakle bit ce ,@Pitar67851920 :rol: .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 23 sep 2019, 01:42

Samozdravlje je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la: Oni su zavaljeni spletom okolnosti, ni Husrefovom, ni ničijom drugom krivicom. Zavala je kad npr u derbiju Husref Đokanovića stavi na desnog beka, a ima Hodžića na klupi. Ako uzrok tih okolnosti, to jest povreda, tražimo u pripremama i odlasku Jeleškovića, onda tu uprava ima odgovornost jer je morala da riješi probleme na relaciji "Musemić - Jelešković".
Ja mislim da su svi krivi(Sabrina,Hadzija,Husref i mozda dodati struku Akademije). Ti,forumasi i ja mozemo napisati skroz pogresnu procjenu , ali oni koji imaju 3 plate hirurga ili profesora , oni ne smiju nikako pogrijesiti . Nismo se smjeli dovesti u ovu situaciju da izgledamo ovako blijedo. I to sa Jeleskovicem je globalna (timska) greska. Ja sam i dalje ubjedjen da su ova 4-ca Akademaca za koje 98% foruma misli da nisu kvalitet.Vjerujem da ce ipak napraviti bar Pl-sku karijeru. Oni su najvece zrtve povreda ovih prvotimaca , jer ne treniraju i ne dobivaju po 30-tak min. sa Oremusom , Stanojevicem, Rahmanovicem .
Oni trenutno nisu kvalitet što ne znači da neće biti. Bavimo se gotovim proizvodom i njegovom kvalitetom, ne bavimo se proizvođačem. Najveće investicije kluba trebaju biti usmjerene prema trenerima, pedagozima, psiholozima, nutricionistima koji će raditi u akademiji. Ti ljudi trebaju da budu najplaćeniji uposlenici. Sve do tada ćemo razglabati đe poslati akademce na posudbu.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 23 sep 2019, 01:52

SarajevoJeBordo je napisao/la:
Ja mislim da su svi krivi(Sabrina,Hadzija,Husref i mozda dodati struku Akademije). Ti,forumasi i ja mozemo napisati skroz pogresnu procjenu , ali oni koji imaju 3 plate hirurga ili profesora , oni ne smiju nikako pogrijesiti . Nismo se smjeli dovesti u ovu situaciju da izgledamo ovako blijedo. I to sa Jeleskovicem je globalna (timska) greska. Ja sam i dalje ubjedjen da su ova 4-ca Akademaca za koje 98% foruma misli da nisu kvalitet.Vjerujem da ce ipak napraviti bar Pl-sku karijeru. Oni su najvece zrtve povreda ovih prvotimaca , jer ne treniraju i ne dobivaju po 30-tak min. sa Oremusom , Stanojevicem, Rahmanovicem .
Oni trenutno nisu kvalitet što ne znači da neće biti. Bavimo se gotovim proizvodom i njegovom kvalitetom, ne bavimo se proizvođačem. Najveće investicije kluba trebaju biti usmjerene prema trenerima, pedagozima, psiholozima, nutricionistima koji će raditi u akademiji. Ti ljudi trebaju da budu najplaćeniji uposlenici. Sve do tada ćemo razglabati đe poslati akademce na posudbu.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: Pojma Ti nemas , momci su TOP (salim se ) :rol: .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 sep 2019, 02:36

Zaboravih reci i ovo da ugovori isticu Oremusu , Stanojevicu , Lazicu , Serbecicu i jos petorici manje bitnih . Mi se od pauze moramo pripremati za Evropu 2020/21(tako rece onaj trener CZ) , ako smo ozbiljan klub . Ipak smo trebali dovesti 2-cu veznih igraca , kad smo spoznali tezine povreda.

Pozdrav za mog druga @Pitar6785/ 1920(aBd) . Dakle bit ce ,@Pitar67851920 :rol: .
Pozdrav druze, bice bice

Igraci nemogu da trce, ahmet za 6 kola nijedan duel nije dobio
Tatar se povrijedi (znal se sta je sanjim)
Gavric se povrijedi

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 23 sep 2019, 03:41

Pitar6785 je napisao/la:Mi imamo mnogo vece prohtjeve nego sto smo u mogucnosti ispunit.

Al kad sve saberes oduzmes imamo mnogo vise nego sto bi trebali imat. Od 15 kola i 6 u kupu prosle godine prosjek po utakmici 2000 ljudi nek je karta 15 km u prosjeku 300 k km minus 146 k km kazni pa vi vidite sta nam ostaje. 58 k km nam moja tv uplati za tv prava za godinu dana.

Neko je napisao da husref ima 11000 km platu mjeseno sto znaci 132000 km godisnje, takode to govori da igraci imaju od7 do 15 k km mjesecno 30 da je prosjek 10 k km to 300 k km mjesecno puta 12 to izade 3.6 m km. Plus akademija plus doktori pomocnici stadion i premije porezi to izade preko 6 m km.

Kako mi da zaradimo 6 m km nikako mi u prosjeku nagulimo na 4-5 m km maksimalno sto znaci da Tan Nam moraju svake godine 1-2 m km u pumpavat.

Kako da 2000 ljudi po utakmici donese 156 k km (okolnosti dopla kruna karan seljo 0;3 karana listica 0:3) igra ubijala i onda ljudi kazu mi donosimo 156k km al trazimo od ovih da u pumpavaju 5-6 m km godisnje.

Trazimo trenere u rangu prosiv neckija igrace ko sven susic kodre i slicne da vode akademije. Niko normalan na prosjek 2000 na duploj kruni nece ulozit te pare, posebno ne u drzavi gdje se trazi stela kad hoces da pisas u gradskom wc..

Fala tanu i vjernamcu sto ista ulazu.

Sto se tice igre HUSREF je kriv jer igraci ne trce
Sve je to super al za mene nije prohtjev kad trazim da se bore i da one izjave "silno je neko motivisan" ostavi kod kuce, boli me prvo ku*ac kakav je ko, jel motivisan il nije... Ja pratim, volim, navijam za FK Sarajevo i uopste necu da slusam tu kuknjavu i gledam vucaranje po terenu..

Ovi rezervni igraci izgleda Boga mole da dozivotno ostanu medju rezervama, ovo sto pokazuju je sramotno..

Pobjesnili izgleda svi od velikih plata, opustili se ko na kaucu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 sep 2019, 06:28

Pricas jedno, onda sebe demantujes. Ja ti govorim da trenutno nemamo ekipu, ti pricas kako Sabanovic ne valja. Pa ne valja ni Mustafic, on nas zavali i u derbiju i juce. Pa ne valja ni Sisic, Milanovic nas juce zavali. Pricam da trenutno nemamo ekipu. Daj boze da je Husref problem, jedini. Evo Susic slobodan, neka dodje on. Samo sumnjam da ce i jedan, ozbiljan trener doci u BiH da radi.[/quote]

Ma gdje brate sam sebe demantujem? Pricam vec mjesec istu pricu a to je da je glavni uzrok ovoga lose pripreme, onaj ko je otjero Jeleskovica i radio na svoju ruku uz pomoc Šarica jest najodgovorniji za to sto ti ekipa na skrge dise, sto imas igraca povrijedjenih ko svi ostali timovi zajedno a ta osoba je Husref

Mustafic i Sabanovic da se gleda kvalitet vec nakon derbija bi zavrsili sa igrom na FKS, ima dovoljno klubova i za ovakve igrace, kod nas se vec 3 sezone guraju nista pokazali nisu i nece, daj nekom drugom priliku
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 sep 2019, 06:48

Kako bi nama legao Igor Biščan kao budali šamar! #samokažem
ISTINA ZA VEDRANA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 sep 2019, 07:25

Svi na Koševo u srijedu!!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 23 sep 2019, 08:15

MortemHz je napisao/la:Svi na Koševo u srijedu!!!
Jasta ce burazeru, evo sve lete .. ako nas bude 2000 da se nabijemo nogom u guzicu .. kaki mi ..sve znalci i analiticari i navijaci, al sve preko foruma .. najavljivali nake invazije picke materine 150ljudi u tuzli .. pusti Boga ti

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 23 sep 2019, 08:21

Sprema se Stanoje, srema...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 23 sep 2019, 08:28

NorthN01 je napisao/la:
Jasta ce burazeru, evo sve lete .. ako nas bude 2000 da se nabijemo nogom u guzicu .. kaki mi ..sve znalci i analiticari i navijaci, al sve preko foruma .. najavljivali nake invazije picke materine 150ljudi u tuzli .. pusti Boga ti
Doci cemo mi bolesnici max 2000 sto kazes i to je to sada do kraja polusezone. Dolazilo bi jos toliko i vise da su rezultati bolji i da imamo igru, jer tamam raja krene dolaziti oni naprave hladan tus, nece da gledaju kako se najbolje organizovani klub, sa najboljim platama igraca, aktuelni osvajac duple krune muci i dobija po usima, biva nadigran od ekipa koje su nastale prije 2 godine, nekakvih zaseoka, kako se blamira u derbiju itd.

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 23 sep 2019, 08:32

zagorski je napisao/la:
NorthN01 je napisao/la:
Doci cemo mi bolesnici max 2000 sto kazes i to je to sada do kraja polusezone. Dolazilo bi jos toliko i vise da su rezultati bolji i da imamo igru, jer tamam raja krene dolaziti oni naprave hladan tus, nece da gledaju kako se najbolje organizovani klub, sa najboljim platama igraca, aktuelni osvajac duple krune muci i dobija po usima, biva nadigran od ekipa koje su nastale prije 2 godine, nekakvih zaseoka, kako se blamira u derbiju itd.
Ma nabijem ja takve rezultat navijace na rinaKu .. a uostalom i prosle godine kad smo derali guzove prosjek nam je smjesan bio tako da je to vise smijesno postalo .. izgovori lose igramo, lose vrijeme , los termin, lose ovo ono, los husref ..ma pun mi je **** tog pitarluka vise .. i neka ans je samo 2 do 3 milje ovi rezultat **** nam i ne trebaju **** im celtic majke svima

PovratakPaprike
Kontakt:

Post Postao/la PovratakPaprike » 23 sep 2019, 08:38

Šta je sa Zlatanom Nalićem btw? Što mislite kako bi se on snašao kao trener Sarajeva?

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 sep 2019, 08:42

Ja i dalje tvrdim da je 70% raje odustalo od koseva zbog uzasnog stadiona... ko je jednom bio kad je kisa, zna o cemu pricam ... odmah bolovanje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 23 sep 2019, 08:57

Pantelija je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je 70% raje odustalo od koseva zbog uzasnog stadiona... ko je jednom bio kad je kisa, zna o cemu pricam ... odmah bolovanje
Ma i ta je prica postala smaracka..bili smo svi, ne jednom nego vise puta po uraganu, pljusku pa opet eo zivi zdravi nikom nista .. Nedelja, sunce, 19:00sati nas dodje 3.500 .. o cemu pricamo

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 23 sep 2019, 09:02

Stroj1946 je napisao/la:Boli me kar'na kolko ce doci i ko ce doci, znam samo da smo u khurcu velikom.... Bosnjakluk proradio, uzela se dupla sad se moze prst u uho staviti, nema potrebe da se radi bolje, jace i vise plus jos proradila bahatost mijesana sa ljenoscu..... Yebem im u upravi djecu mrtvu u tabuutima i pomrle u porodicama, Husrefu isto kao i igracima!!!!!
Isto misljenje dijelim, niko se ni nasekiro nije zbog derbija i ovog, ubjedjen sam da ce nam uskoro pocet serbirat price kako je i evropa uspjeh i slicna sranja, i svaki put poslije **** titule raspad sistema
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 23 sep 2019, 09:03

Opet su počeli da na zvaničnoj fb stranici blokiraju raju, kao u crno vrijeme Tarika Trbića.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 23 sep 2019, 09:12

Historicar je napisao/la:Opet su počeli da na zvaničnoj fb stranici blokiraju raju, kao u crno vrijeme Tarika Trbića.
Treba opet slomit nekog
ISTINA ZA VEDRANA!

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 23 sep 2019, 09:23

Historicar je napisao/la:Opet su počeli da na zvaničnoj fb stranici blokiraju raju, kao u crno vrijeme Tarika Trbića.
I treba, kakve gluposti raja pise, ono nije normalno.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 23 sep 2019, 09:30

NorthN01 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:Ja i dalje tvrdim da je 70% raje odustalo od koseva zbog uzasnog stadiona... ko je jednom bio kad je kisa, zna o cemu pricam ... odmah bolovanje
Ma i ta je prica postala smaracka..bili smo svi, ne jednom nego vise puta po uraganu, pljusku pa opet eo zivi zdravi nikom nista .. Nedelja, sunce, 19:00sati nas dodje 3.500 .. o cemu pricamo
Pa nismo bas svi zdravi. Ja sam 2006 na derbiju pokisao kao mis.
90min kisa padala, pjeske kuci 45min po kisi.
Za 2 dana jaka nahlada...upala slijepog crijeva i pukne mi slijepo crijevo. Jedva zivu glavu izvukao, sadaka me neka spasila. Tako da babo moj da mi igra kad kisa pada i kad je minus ne bih otisao na utakmicu.
Vise ja volim sebe nego Sarajevo ipak.
Nece nikome doci u bolnicu igraci da ga obidju kad nesto fasuje.
Od 1994 Sarajevo-Unprofor...pa 1995 Sarajevo-Zeljo 5:0 idem i najebem 2006...dosta od mene.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.