FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Eh prozvao sam ga na vrijeme 
A **** ti vise povredu

A **** ti vise povredu
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Koliko smo bolji,3 razlike smo trebali voditi
Treba Arauha uvest i ne treba im davati loptu puno
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Šteta ona dva primljena gola, pogotovo prvog. Teška nafaka. U drugom se mora još bar gol zabiti.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Evo tu sam se prešaltao mada mi zakoči i tu ponekad, ali bolje je nego bhliga

Hvala ti

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Joj ovaj Turpin je katastrofalan. Povreda Koundea je sama uzela dvije minute. Zabari su ukrali jos par minuta na autove, jos im on govori da ce sve nadoknaditi. Cetiri gola pala i produzi frajer samo dvije minute.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ima i stranica jagledam com. Kome treba
Odlično sve u svemu kako je počelo. Odbrana je bas talasika u zadnje vrijeme. Bolji smo i ovo se mora dobiti.
Neka brat Romario više ne daje prognoze. Ko da ne zna sta su talijani a toliko godina gleda loptanje.
Odlično sve u svemu kako je počelo. Odbrana je bas talasika u zadnje vrijeme. Bolji smo i ovo se mora dobiti.
Neka brat Romario više ne daje prognoze. Ko da ne zna sta su talijani a toliko godina gleda loptanje.
Fali Balde nenormalno. Sa njim je Raphinha duplo bolji igrac. Ne moze Ukoceni krenuti naprijed. Jbg jos i Kounde se povrijedi
Igracima se nema sta zamjeriti na pristupu, iako su vidno umorni od Cope.

Igracima se nema sta zamjeriti na pristupu, iako su vidno umorni od Cope.
Dajte lijepite linkove ,svi mi strimovi pucaju jbt
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Plus dođe i svira poluvrijeme, a nisu istekle ni dvije minute. Smijurija.
Barca bolja dosta, Inter ne zna ni ovo kako je zabio, prosralo ih. Jako dobro poluvrijeme, opet su se vratili nakon zaostatka i opet pokazali mentalitet, što nije bio slučaj dugo godina unazad. Iskreno, ja sam znao da će biti poravnanje do poluvremena, Barca se igrala. Uz dva gola, prečka Yamala i šansa za Ferrana, kao i Olma.
Šteta zbog povrede Koundea.
Barca bolja dosta, Inter ne zna ni ovo kako je zabio, prosralo ih. Jako dobro poluvrijeme, opet su se vratili nakon zaostatka i opet pokazali mentalitet, što nije bio slučaj dugo godina unazad. Iskreno, ja sam znao da će biti poravnanje do poluvremena, Barca se igrala. Uz dva gola, prečka Yamala i šansa za Ferrana, kao i Olma.
Šteta zbog povrede Koundea.
Iskreno i ne vidi se umor toliko, grizu momci, stvaraju prilike.
Prvi primljeni čista nesreća, Inigo se okliznuo.
Prvi primljeni čista nesreća, Inigo se okliznuo.
Don't hate what you don't understand.
Nije bilo ni srece jbga. Kod prvog gola se okliznu Inigo, a kod drugog cini mi se Olmo nije ispratio Dumfriesa. Plus su taj korner poklonili, Cubarsi lose dodao Pedriju.
Ne znam sto Balde nije na klupi bar. Znacilo bi makar 15 minuta. Onaj Martin stvarno nista ne zna.
Ne znam sto Balde nije na klupi bar. Znacilo bi makar 15 minuta. Onaj Martin stvarno nista ne zna.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Je li ovo i mrtvi Eric prije Arauja u rotaciji?
Time je sve rečeno.
Yamal nije normalan
Time je sve rečeno.
Yamal nije normalan

Oni mogu dati više golova samo ako budu imali realizaciju 4/5 ili tako nešto... mislim da će Barca dati bar još dva za preostala tri poluvremena.
Balde mora igrati revans. Mora.
Jbg nemas lijevog beka u polufinalu LP.
Jbg nemas lijevog beka u polufinalu LP.
Ova Flickova Barcelona je definicija igre " za gol više". Čak ni nakon 0:2 nisu se uspaničili jer su svjesni da svakome mogu uvaliti 4-5 golova. Spektakularno prvo poluvrijeme, čini se kao da je trajalo 60 minuta, a ne 45. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.