FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Cocalic, Stilic, Krpic, Hodzic, Mekic ne mogu igrati kantonalnu ligu, pa Cocalic i Stilic su se u najboljim godinama borili za opstanak u ovoj ligi
- Meraak1921
- Kontakt:
U kantonalnu nam je spas, krenut od 0 i sa bismillom, ovo je prokleto ostalo
perodeformero je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:43Cocalic, Stilic, Krpic, Hodzic, Mekic ne mogu igrati kantonalnu ligu, pa Cocalic i Stilic su se u najboljim godinama borili za opstanak u ovoj ligi
Sve ti halalim al Stilu nikako, covjeka da nema bili bi 10.
Treba pozuriti i vratiti Sablju na klupu,dok nije nasao novi klub.
Amawa postavit za predsjednika kluba a kuhara za trenera jer po komentarima i razmisljanjima nasih navijaca tesko da boljih i kvalitetnijih ljudi od njih ima
Sa ovakvim razmislnjem navijaca mi cemo vjecito ostati u prosjeku i dubiozi...
Dan kad se Miske otjero tad smo se i ugasili
Sa ovakvim razmislnjem navijaca mi cemo vjecito ostati u prosjeku i dubiozi...
Dan kad se Miske otjero tad smo se i ugasili
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Hahah plac za edisom koji nas je doveo do ovoga. Pa pogledajte njegove zadnje utakmice.
Bender, ja se ne sjecam golmana sa losijom sezonom kod nas. Jos ono mahanje rukama ccc
Bender, ja se ne sjecam golmana sa losijom sezonom kod nas. Jos ono mahanje rukama ccc
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Uprava napolje. Otac vas **** nesposobni sve u kompletu
-
- Kontakt:
Pa nije Sablja ,Nermin Basic da pise po forumima

- MocMahale444

Samo pogledaj te psovke ateiste.
Vratite Kuhara da imamo sad mirnu kucu putujucu.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Pomaka u igri ima, manje je na horuk i nabijanja na santosa, samo veliki promasaj orebacivanje santosa na kraju, on nije primio loptu zadnjih 15 minuta…
Kako god treba vremena da se ova ekipa sredi, obrisi edisovog horuk igranja se vide i vidjet ce se jos.
Kako god treba vremena da se ova ekipa sredi, obrisi edisovog horuk igranja se vide i vidjet ce se jos.
Pomaka u igri ima,.a mi izgubili. Kakva prculadija pise to je strašno ..idi igraj se igrica,ostavi se ubleharenja po forumuzeljodogroba je napisao/la: ↑19 apr 2023, 20:53Pomaka u igri ima, manje je na horuk i nabijanja na santosa, samo veliki promasaj orebacivanje santosa na kraju, on nije primio loptu zadnjih 15 minuta…
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 19 apr 2023, 20:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam davno rekao da mi s Benderom smo od starta tekme igrac manje, to se i veceras potvrdilo. A oba gola su plod Cocinih gresaka. Kod prvog je dodao pritivniku loptu iz cega su dobili korner a dalje se zna sta je bilo. Kod drugog gola takodje izbija loptu direktno u noge protivniku i primamo gol. Nismo toliko lose igrali al Bender se mora skinuti s gola inace cemo se za opstanak boriti a ne za Europu. Naprijed Zeljo ljubavi moja
-
- Kontakt:
Dobro smo igrali, bili smo zrinjski, punih 7 minuta
Dva poraza imamo, piše ublehas od forumasa ima Pomaka u igri hahahaj..**** ti sudija dan..
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Dok nismo primili go, vidjela se promjena u igro.
Kompaktno smo stajali, krila nisu bila kao citavu sezonu na liniju zabijeni vec su ulazili u sredinu i pravili prostor bekovim. Tu je taj 1% napretka sto kod Sablje nisu radili, onda isto do gola zadnja linija je dobro iznosila loptu, gdje sam se kod jedne situacije iznenadio kako su iznijeli loptu sve iz prve. I to je potpis Basica i ono sta on trazi. Ali jedno veliko ali, covjek za pet dana ne moze promijenit ono sto se igralo citavu sezonu, i tu ce on imat dosta posla. Bilo je tu u prvom polubremenu dosta upotrebljivih lopti i finih sansi, utakmica je mogla otici u skrog drugom smjeru, i da se mi branimo i na kontre igramo, al to je ta sekunda nepaznje sto nas citavu sezonu **** i kroz kojj sebi zivot zagorcamo.
Drugo poluvrijeme preslikano kao u Mostaru, nervoza se uvukla poceli smo da silimo i nismo se vise drzali plana trenera vec je opet krenuo hrkljus.
Sve u svemu jako razocaran u pojedince. A cistka se uradit. Poz
Kompaktno smo stajali, krila nisu bila kao citavu sezonu na liniju zabijeni vec su ulazili u sredinu i pravili prostor bekovim. Tu je taj 1% napretka sto kod Sablje nisu radili, onda isto do gola zadnja linija je dobro iznosila loptu, gdje sam se kod jedne situacije iznenadio kako su iznijeli loptu sve iz prve. I to je potpis Basica i ono sta on trazi. Ali jedno veliko ali, covjek za pet dana ne moze promijenit ono sto se igralo citavu sezonu, i tu ce on imat dosta posla. Bilo je tu u prvom polubremenu dosta upotrebljivih lopti i finih sansi, utakmica je mogla otici u skrog drugom smjeru, i da se mi branimo i na kontre igramo, al to je ta sekunda nepaznje sto nas citavu sezonu **** i kroz kojj sebi zivot zagorcamo.
Drugo poluvrijeme preslikano kao u Mostaru, nervoza se uvukla poceli smo da silimo i nismo se vise drzali plana trenera vec je opet krenuo hrkljus.
Sve u svemu jako razocaran u pojedince. A cistka se uradit. Poz
Sve odlicno, al kako je Bneder kriv za drugi gol? Pa čak i za prvi, frajer je pogodio gdje je pogodio, nije da je ono baš lako odbranit
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrammm1921, Lokomotifa, plavobijeli1921, svemalim1 i 57 gostiju.