FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nije mi jasno sto nemamo psihologa, bila je prica prije pola godine, kad se je sezona lomila, da smo doveli nekog, ali izgleda je kratkotrajno bilo.
Bez kondicionog i psihologa se u danasnjem fudbalu tesko postizu dobri rezultati (citaj vrlo slabi rezultati).
Bez kondicionog i psihologa se u danasnjem fudbalu tesko postizu dobri rezultati (citaj vrlo slabi rezultati).
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Bio je u Zenici kad je izbacivao baklju s terena, da ga nisu Robijaši kidnapovali?joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Historicar
- Kontakt:
Čovjek preko dva mjeseca povrijeđen, svo vrijeme se oporavlja u Splitu, to izgleda samo kod nas ima.Što neko nedavno napisa, Pjanić kad se povrijedi, ne oporavlja se u Kalesiji, već u Torinu.joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao?
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Imamo mi sve u jednom znalcu.ElCartel11 je napisao/la:Nije mi jasno sto nemamo psihologa, bila je prica prije pola godine, kad se je sezona lomila, da smo doveli nekog, ali izgleda je kratkotrajno bilo.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Klub ima psihologa i.nutricionistu.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- ElCartel11
- Kontakt:
Ko su ti ljudi?Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Tušio Seata na autopijaci?skoroalen je napisao/la:Bio je u Zenici kad je izbacivao baklju s terena, da ga nisu Robijaši kidnapovali?joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao?![]()
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
To je na neki nacin nepostivanje kluba koji ti daje platu, a mi mu to tolerisemo.Historicar je napisao/la:Čovjek preko dva mjeseca povrijeđen, svo vrijeme se oporavlja u Splitu, to izgleda samo kod nas ima.Što neko nedavno napisa, Pjanić kad se povrijedi, ne oporavlja se u Kalesiji, već u Torinu.joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao?
A Rahamana se prozivalo, svaku je bio na Koševu koliko sm upratiio i proživljavao agoniju 
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Paše zamjena uz moju doplatu.Zeko87 je napisao/la:Tušio Seata na autopijaci?skoroalen je napisao/la:Bio je u Zenici kad je izbacivao baklju s terena, da ga nisu Robijaši kidnapovali?joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao?![]()
Imaš ti nas hajde ne pridaji puno značaja ničemu ma zdravlje na prvo mjestoSamozdravlje je napisao/la:Kako nismo jarane (ako dozvolis):TETRAPAK je napisao/la:Nismo se pomakli metra od 2014 godine, a dva milijardera u klubu. Cudi me fakat da nas ne drma euforija.
- Pocastili Jesica i njegovu svitu , njegove Brazilce, Stepanova , Ikandea ,Ibrakovica ,Alispahica ,Selimovica ....Nismo se obrukali kao domacini
- Ne treniramo vise u Ilijasu , imamo 3 dobra pomocna terena . Imao nesto sto jeste Kamp za bh uslove
- Uscuplic dvije i Husref dvije Titule . Znam nije to sto zadovoljava , ali bez milijardera ...
- E to sto smo ugursuzi i nemamo Njemacku filozofiju i disciplinu to mozemo zahvaliti nasem seljackom(malogradjanskom) mentalnom sklopu
- Hadzija radi dobar posao . Ni Milanovic ni Guzina nisu losi za ove PL kao rezerve , jednostavno nece im lopta u gol. Naravno ima boljih , sad me napadnite , ali ovi bi u Laznih bili vedete . Bit ce vjerovatno.
- Ima i do NS , mi da bi bili Sampioni trebamo biti za dva koplja bolji . Oba penala bi svirao za Tuzlu , bez obzira na rezultat . Moramo malo i mjenjati pristup i prilagoditi se sredini . Izmisljene penale sviraju Dinamu i CZ u njihovim ligama. Nije vise ni stvar postenja . Ok ne trebaju nam izmisljati kao Laznim , ali trebaju svirati onakve gdje itekako ima materijala(slobodno sudijsko uvjerenje , kao i ovo sto nije svirao).
- Treba vidjeti moze li se sa Jeleskovicem(to nam je bio odlican potez) izgladiti situacija , naci nacina , malo ponos staviti pod noge ako je do kluba.
- Neke stvari mozemo lako promjeniti , a za neke treba znanja(nauke) , inteligencije , volje i znoja . Ako to ne mozemo dzaba nam 100 milijardera , jer smo uhljupi nezahvalni i sebicni . Sjecikese .
- Znam da cete mi se smijati , da sam star ,a naivan . Mozda i glp , ali zlonamjeran nisam sigurno . @ado zdravlje je najprece(meni mentalno stradalo od kako poceh pisati ovdje,a bio rahat).
Sarajevo ljubavi moja!
Tog psihologa treba dobro držati na oku.ElCartel11 je napisao/la:Ko su ti ljudi?Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:Tog psihologa treba dobro držati na oku.ElCartel11 je napisao/la:Ko su ti ljudi?Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
joker90 je napisao/la:Tog psihologa treba dobro držati na oku.ElCartel11 je napisao/la:Ko su ti ljudi?Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Historicar
- Kontakt:
Znam da su svojevremeno dogovorili sa Amelom Ivković O'Really, da nam bude nutricionist
Sta ovi iz Tz na slici sa obrnutim grbom Sarajeva..i smiju se..
Hitno mu treba nac neko "rame za plakanje", i on se jadan pogubio..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma psiholog je 100% ubaceni element od konkurenata 
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- AlfredNobel
- Kontakt:
E čuj nepoštivanje jer se oporavlja u Splitu, ajjj ebem ti ženo majku pa šta se sve neće napisati. Onaj mentol psuje igračima mrtve u tabutu, ovaj kako je Nam ubleha i tu je samo radi reda, ovaj nema psihologa, Emir qita od SD-a, Uprava ne valja. Još samo krehnite majku Vladanu, Šerbečiću i Laziću i svaki scenario je ispucan.
Šta jedna kriza uradi od strašno objektivnih navijača.
Sad neka budu dvije pobjede, krenuće opet zapišavanje lige. Ekipa je dobra kakvi su navijači, i više nego dobra. Naravno, ako se to može nazvati navijačima.
Šta jedna kriza uradi od strašno objektivnih navijača.
Sad neka budu dvije pobjede, krenuće opet zapišavanje lige. Ekipa je dobra kakvi su navijači, i više nego dobra. Naravno, ako se to može nazvati navijačima.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.