FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

belosevic28
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la belosevic28 » 24 sep 2019, 06:52

ElCartel11 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
Ko su ti ljudi?
Psiholog je Husref, nutricionist je Musemic.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2019, 07:14

bordoakapitar je napisao/la:Nema napretka dok Dr.Olja i Rumeni vode klub pa se vi nadajte koliko hocete...
Dupla nije napredak!

Koga bi ti da bude napredak u upravu?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 24 sep 2019, 07:25

Historicar je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Je li Oremus od povrede ikako u Sa? Da nije pobjegao? :lol:
Čovjek preko dva mjeseca povrijeđen, svo vrijeme se oporavlja u Splitu, to izgleda samo kod nas ima.Što neko nedavno napisa, Pjanić kad se povrijedi, ne oporavlja se u Kalesiji, već u Torinu.
Pa dobro jel mislis da je kvalitet doktora i ustanova za oporavak isti u torinu,kalesiji,splitu i sarajevu?

Da li si npr. cuo da postoji specijalista doktor koji tretira jednu vrstu ozljede vrhunski? Neko sa 25 god. Iskustva samo sa tom ozljedom npr.?

Ja za prehladu ne bi Sebiji i njenim u ruke....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 sep 2019, 07:32

ElCartel11 je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Klub ima psihologa i.nutricionistu.
Ko su ti ljudi?

Mislim da su zene. Poznata ona sportska psihologinja, a nutricionista je ona sa americkim prezimenom :D . Fakat ne znam imena, imale su 2 3 intervjua. A i Emir je prico na druzenju da ima klub i psihologa, nutricionistu, kondicionog, 6 masera, 3 doktora.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 24 sep 2019, 07:34

AlfredNobel je napisao/la:E čuj nepoštivanje jer se oporavlja u Splitu, ajjj ebem ti ženo majku pa šta se sve neće napisati. Onaj mentol psuje igračima mrtve u tabutu, ovaj kako je Nam ubleha i tu je samo radi reda, ovaj nema psihologa, Emir qita od SD-a, Uprava ne valja. Još samo krehnite majku Vladanu, Šerbečiću i Laziću i svaki scenario je ispucan.

Šta jedna kriza uradi od strašno objektivnih navijača. :lol:
Sad neka budu dvije pobjede, krenuće opet zapišavanje lige. Ekipa je dobra kakvi su navijači, i više nego dobra. Naravno, ako se to može nazvati navijačima.

Kae sto ne ulozzi nam, a prosjek 1700 ljudi nakon DUPLE krune. Hahahaha. Balijanderi i pitarski kurcevi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 24 sep 2019, 08:14

AlfredNobel je napisao/la:E čuj nepoštivanje jer se oporavlja u Splitu, ajjj ebem ti ženo majku pa šta se sve neće napisati. Onaj mentol psuje igračima mrtve u tabutu, ovaj kako je Nam ubleha i tu je samo radi reda, ovaj nema psihologa, Emir qita od SD-a, Uprava ne valja. Još samo krehnite majku Vladanu, Šerbečiću i Laziću i svaki scenario je ispucan.

Sad neka budu dvije pobjede, krenuće opet zapišavanje lige. Ekipa je dobra kakvi su navijači, i više nego dobra. Naravno, ako se to može nazvati navijačima.
Nisi mogao bolje napisati haveru .. ja se odavno ibretim kakvi sebi daju za pravo glasa uopste nesto da komentarisu i pisu ..cirkus

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 24 sep 2019, 08:17

Kamuflazn je napisao/la:

Kae sto ne ulozzi nam, a prosjek 1700 ljudi nakon DUPLE krune. Hahahaha. Balijanderi i pitarski kurcevi.
Upravo .. i proslu sezonu dok smo derali redom nam je posjeta smjesna bila i fol mi nesto komentarisemo , zahtjevamo i trazimo. Dobro si rekao ekipa strasna kakvi su navijaci, kurcev mentalitet .. Pala kisa protiv borca 1000ljudi jbg nece ljudi prehlade :urnebes: :urnebes:

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 24 sep 2019, 08:28

Historicar je napisao/la:Znam da su svojevremeno dogovorili sa Amelom Ivković O'Really, da nam bude nutricionist
Da, a Remzija Setic je psiholog

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 sep 2019, 08:32

Orangina85 je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Znam da su svojevremeno dogovorili sa Amelom Ivković O'Really, da nam bude nutricionist
Da, a Remzija Setic je psiholog
Dobro je da je Remzija :kafa:

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 sep 2019, 08:34

@AlfredNobel daj profil pa da popricamo o ulaganjima.Da ti kazem koju nargilu koji igrac voli. Palicemo i zaricemo ponovo, ne mozete nam nista, jaci smo od sudbine
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 24 sep 2019, 12:47

Neko napao forum
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 24 sep 2019, 12:49

Ovo je Sabra sve sabotirala :mrgreen:
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 24 sep 2019, 13:05

Kamuflazn je napisao/la:

Ma kakvi smo kao navijaci nista ne zasluzujemo, eto vidjecete sutra posjete, oko milja i po na Kosevu kao da gledam. A ovaj sto za Oremusa pise, da bar istinu pise pa hajde, istina je da covjek ide po Splitu izmedju ostalog na kontrole, ali sam cuo provjeren info ako vec hocete da je i u BG radio sa nekim trenerom oko oporavka i da je navodno u ponedeljak na raspolaganju cak. A sve i da provodi svo vrijeme u Splitu kao povrijedjen igrac ne kontam kakvo nepostivanje kluba, svakako niko od njih nije tu sto nas voli nego sto smo im dali najpovoljnije uslove u datom momentu.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 sep 2019, 13:07

Izgleda da he taj jucerasnji sastanak samo dodatne probleme donio umjesto da ih rijesi
Navodno napravljen je sastanak prije tog zvanicnog Hadzica i igraca, kojem nisu prisustvovali Velkoski i Husref, Krste se naljutio i vratio im kapitensku jer su mu navodno iza ledja sastancili
Ovo ako su istine onda je nama u klubu odron, ok otjerat nekog ja sam prvi da ide Husref al radit mu iza ledja ... nadam se da ce izaci druga strana price i da ovo nije istina
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 24 sep 2019, 13:17

Kamuflazn je napisao/la:

Zato sto glupane glupi FK Sarajevo nije na nivou neke selendre, pa da se raja lozi na instant uspjeh i nije im zenit u njihovoj mjesnoj zajednici ako pobjede kao nas i slave 3 dana. To sto tvoj malehni mozak ne moze da sazvace velicinu FK Sarajeva, je tvoj licni problem zasto raja ne dolazi utakimce. Zato sto su navijaci Sarajeva tersovi, specificna publika, jedinstvena u BiH i regionu, imaju odgledanih utakmica na Istoku kao i na Zapadu, vise nego svi seniori skupa sad sto ih imaju u nogama. Znaju prepoznat kvalitet, prevaru, podvalu, suplju. Nece da im se mulja dodatno, muka im je sto je drzava u khurcu.
FK Sarajevo je klub iz glavnog grada, velike historije, velikih rezultata, igraca, utakmica, koje po svim prilikama i nisi mogo gledati, sto se vidi, gdje se odrzavala olimpijada, gdje ljudi imaju PUNO VECA OCEKIVANJA kako od kluba, tako i od grada, igraca koji nose dres, i ljudi koje rade u klubu. Nece raja vise da gleda polu-amatere, na propalom stadionu koji lici na Cernobilski, kako nas jedna Mladost ili seoski klub iz Siminog Hana podere ko pickice. Dosta je raji GOSK-a, Triglava, Krupa, Drinjevaca, kako nas na sred Koseva poderu ili nas osramote. Pun je khurac raji svakih 4,5 godina titula, neuspjeha u Evropi, brukanja rezultatima po 7-1, 8-0, da nas izbacuju nakve Zarije, Kukesi, Zete itd. !!!! Imati (glumiti) milionera vlasnika, a ne uloziti marke. EH ZATO IMA 2000 ljudi na utakmicama, a na proslavu dodje 15.000 do 25.000 ili u evropi, jer su raja zeljna uspjeha i napretka!!!! Hoce vise, jer ovaj klub mora vise, jer ima potencijal u svim segmentima, al nema napretka. Al jbga tesko je to razumiti nekom ko je od juce navijac kluba, pogotovo ako ima neke korsiti od istog!!!!
A to za balijendere, a pogotovo pitarske khurceve, se mozes sageti i dobro se khurca pitarskog napusiti!!!!
Zadnja izmjena: Stroj1946, dana/u 24 sep 2019, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 24 sep 2019, 13:24

Inijesta je napisao/la:Izgleda da he taj jucerasnji sastanak samo dodatne probleme donio umjesto da ih rijesi
Navodno napravljen je sastanak prije tog zvanicnog Hadzica i igraca, kojem nisu prisustvovali Velkoski i Husref, Krste se naljutio i vratio im kapitensku jer su mu navodno iza ledja sastancili
Ovo ako su istine onda je nama u klubu odron, ok otjerat nekog ja sam prvi da ide Husref al radit mu iza ledja ... nadam se da ce izaci druga strana price i da ovo nije istina
Vidim maloprije na fb, raja pišu "podrška za Krstu", "Krste je jedan od nas" .....i slično, dakle nešto je bilo.E samo nam je još to trebalo :facepalm:

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 24 sep 2019, 13:27

Tuspas mene, novi sam na forumu!
SVI U NAPAD, JEDAN JE HASE !

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 24 sep 2019, 13:33

U našem klubu više drame nego u ovim reality show glupostima. :facepalm:
Bahati, bahati Željkan!
1946

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 24 sep 2019, 13:59

joker90 je napisao/la:U našem klubu više drame nego u ovim reality show glupostima. :facepalm:
Svlačionica je problem zajedno s Husrefom to je i vise nego očigledno.

Jednostavno dodjes u situaciju gdje nakupis previse igrača koji su pogane naravi i onda ovakve stvari postanu neizbježne. Husref je poznat kao neko ko umije izgubit konce u svlačionici i dozvolit pojedincima da prave sprdnju od ekipe, a i on sam je jako teskog karaktera.

Nisam pametan nikako sta uraditi i kako ovo rijesit, najlakse je uradit po dzepu, al nesto nisam siguran da bi i to pomoglo. Hadzija i ostali iz upravnog odbora bi morali se malo vise aktivirat i pokazat autoritet.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 24 sep 2019, 14:11

Inijesta je napisao/la:Izgleda da he taj jucerasnji sastanak samo dodatne probleme donio umjesto da ih rijesi
Pa nije prvi put da ova uprava radi nekom iza leđa
Evo ako ce odlazak husrefa i velkoskog nesto bolje donijeti ja sam prvi za to al trebao bi neko od ovih u odijelima isto odgovarati vidjece se prije ili kasnije koliko su oni gresaka imali jer kad ode husref oni su na redu da im se trazi dlaka u jajetu ne moze trener uvijek biti izgovor.
Nije mi bilo previse drago kad je husref produzio ugovor znao sam da ce ovako nesto biti na kraju.
PS @zip ti ces sigurno ovo pogresno skontati zato nemoj ni citati ni komentarisati. Hvala lijepo
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, Majestic-12 [Bot] i 28 gostiju.