nego ljudi, menite se kona, mi imamo bitniju tekmu sutra, pa onda u srijedu. njima se treba baviti tamo nekad, kad nam dodju na red

P.S. damirfile - ne ri** vise, nema vam para ovaj put i tacka

khaj phice
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam samo pojasnio nesto sto mnogima nije bilo jasno, a ko sere vidjelo se dosta puta pa ti si jarane maskota ovog foruma.Bitno je doci organizovano jer ce vas doci vise nego ovako,saka vas ne bi bila jesi na to mislio UPS- uUPS je napisao/la:sta kazu - FuTbalski Kup i novi prvoligas dozivio degenek![]()
hajde, neka je
![]()
nego ljudi, menite se kona, mi imamo bitniju tekmu sutra, pa onda u srijedu. njima se treba baviti tamo nekad, kad nam dodju na red
P.S. damirfile - ne ri** vise, nema vam para ovaj put i tackademagogiju u savez pa prodajite
khaj phice
Ne pametuj i malo ohani čovječe ŠIROKIH SHVATANJA šta bi se desilo kad ispred sjevera se napravi gužva od ljudi sa obilježijima FKS i neko ih počne vraćati zato što su "gostujući" navijači, kakve bi to nerede moglo izazvati ili možda predlažeš da se obučemo u sivo,plavo,crno, šalove da sakrijemo.... teško je to.....damirfile je napisao/la:Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.
Dzelo ti je rekao da nece biti toga mislim vracanja,sjeti se prosle god kad je bio bojkot vas ipak je bar 100 bilo na derbiju i jel bilo problema ??? Opet vi znate najbolje ... kosevo ekran 3 km milina .Pozzizinjo je napisao/la:Ne pametuj i malo ohani čovječe ŠIROKIH SHVATANJA šta bi se desilo kad ispred sjevera se napravi gužva od ljudi sa obilježijima FKS i neko ih počne vraćati zato što su "gostujući" navijači, kakve bi to nerede moglo izazvati ili možda predlažeš da se obučemo u sivo,plavo,crno, šalove da sakrijemo.... teško je to.....damirfile je napisao/la:Dodjete lijepo uzmete kartu za vas dio tribine koji ce biti otvoren i siguran sam da ni jedan manijak nece biti na toj tribini i pratite derbi. Zar je to tesko nekima skontati ???? Nema organizovanog dolaska ali niko nemoze zabraniti da se dodje na utakmicu.Ovdje neki pricaju doce horde na dio tribine na kojima su manijaci zasto bi tu dolazili kad je otvoren dio tribine za vas. Pola vas je ovdje ograniceno izgleda.Procitajte 3 puta ono sto je Muharemovic rekao i skontat ce te neke stvari.
Ajde mi iskreno reci sta cete postici sa time? Znaci vi dolazite, ja bih volio iz sveg srca da dodete da se navija fino, ali ako dodete, unatoc zabrani, sudija komonto moze registrovati mec sa 3:0 za nas, i pored toga mozete izazvati ogromne nerede ispred stadiona. Vi mozete doci i gledati tekmu kao normalni navijaci, ali kao organizovana skupina nikako-A- je napisao/la:Horde dolaze....
Ajde mi iskreno reci sta cete postici sa time? Znaci vi dolazite, ja bih volio iz sveg srca da dodete da se navija fino, ali ako dodete, unatoc zabrani, sudija komonto moze registrovati mec sa 3:0 za nas, i pored toga mozete izazvati ogromne nerede ispred stadiona. Vi mozete doci i gledati tekmu kao normalni navijaci, ali kao organizovana skupina nikakoBlueTiger je napisao/la:-A- je napisao/la:Horde dolaze....
Moze registrovati ako se dokaze da je vas navijac to uradiozašto bi bilo registrovano u vašu korist ne kontam i ako se pojave navijači sarajeva koje niko ne može prepoznati jer su bez obilježja i onda izbije belaj i uleti se u teren i udari se neki igrač sarajeva onako u dogovoru sa navijačima kako može biti registrovano za vas kada nema gostujućih navijača na stadionu ??? zapiaj se malo o ovom scenariju to su mana 3 bobe a vama zabrana i još 10 000 kazne minimalno
Pa Željo je reako DA, znači nije do nas, Komitet je tu iznad Želje i ako je njihov stav da ne dolazite, a izgleda da je to definitivno, onda se bojim da od derbija opet nece biti nista.Zagor je napisao/la:pa trebali bi nama, jer neće biti naših navijača, znači svi navijači su vaši navijači.babilonTM je napisao/la:Mene zanima iduća scena. Horde dođu neorganizovano, pocnu navijat na sjeveru, jedan od njih uleti, udari igrača Želje/Sarajeva/sudiju, nije bitno i jel to znači da u slučaju prekida tri boda ostaju na Grbavici ili idu na Koševo ?. zato je i po vas bolje da se dozvoli dolazak naših navijača, al to..