SULTAN, BOMBARDER, INSTITUCIJA, PROF. DR. MERSUDINATOR, ŽIVIO JOŠ 100 GODINA I ZABIO JOŠ 1000 KOMADA, AMIN!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Zeko87 je napisao/la:Tri utakmice, tri gola dr. Merso. Neka, valja ovo, nek se vidi koja smo smrdurija od navijača. Ruku na panj smijem staviti da bi mi pitari isto ovako pričali da uđemo u grupe Lp i da se nakon pete sezone zaredom u grupama ne plasiramo u knock out fazu takmičenja
Ja, al ti opet treba destruktivni vezni, mi osim Stanojevica(gdje je pitanje koliko ce moc' pomoc) nemamo. Znaci taj nam fali.emir79 je napisao/la:20 bodova sa 50% ekipe od prosle sezone, sa 50% forme od prosle sezone, sa 50% volje i zelje od prosle sezone.
Sta ce biti kad sve dođe na 100%.
Bitno je da guramo i da se drzimo u vrhu do polusezone kad komletiramo ekipu i odradimo pripreme.
Ko zna , zna . @Pitar6785 , @RobertKosar , @sekacSamozdravlje je napisao/la:Samo da ne primimo kakvu frljoku , zabit cemo mi na "NAS" go .
A šta da ne uđe na kraju? Izbili bi nam dva boda.Samozdravlje je napisao/la:Daj ne zayebaji . Kome se zaliti ? Kad su svi ma svi bitni protiv nas ove sezone . Ovaj skor je sjajan , u kakvim smo belajima . Dobro malo sportske srece , ali i sudijskih nepravdi . Samo izdurati do kraja polusezone . Sjajna 3 boda . Ma ZLATNI BODOVI .BordoSarajevo je napisao/la:6 0 0
Neosvojiva tvrđava!!!
Sudija, ćerku ti yebem u **** lopovsku.
Ako iz kluba se ne budu žalili na penal onaj, zaslužuju psovke i oni.![]()
![]()
Jedva, srecom i zeljom smo pobjedili.ledesma je napisao/la:Ja, al ti opet treba destruktivni vezni, mi osim Stanojevica(gdje je pitanje koliko ce moc' pomoc) nemamo. Znaci taj nam fali.emir79 je napisao/la:20 bodova sa 50% ekipe od prosle sezone, sa 50% forme od prosle sezone, sa 50% volje i zelje od prosle sezone.
Bitno je da guramo i da se drzimo u vrhu do polusezone kad komletiramo ekipu i odradimo pripreme.
Ako Bog da mozda nam dovedu u zimskom prelaznom roku kakvog.ledesma je napisao/la:Ja, al ti opet treba destruktivni vezni, mi osim Stanojevica(gdje je pitanje koliko ce moc' pomoc) nemamo. Znaci taj nam fali.emir79 je napisao/la:20 bodova sa 50% ekipe od prosle sezone, sa 50% forme od prosle sezone, sa 50% volje i zelje od prosle sezone.
visokohz je napisao/la:Do zore da igraju ne mogu ga zabiti uhljupiSamozdravlje je napisao/la:Hajmo Handze zabit , oko nase .
Podjednako bitna pobjeda i gol koliko radi bodova toliko i radi munafika i dušmana koji sada crkavaju od muke! Šuknu im Merso obrezanog Hašima do grla!Tele33 je napisao/la:Gledam slavlje Ahme sa Husrefom, cijela ekipa u zagraljaju, emocije... Bojkot neki, nešto?
Otprilike je ovako izgledao i sastanak, gdje su svi priznali da mora bolje i da moraju zbiti redove.Tele33 je napisao/la:Gledam slavlje Ahme sa Husrefom, cijela ekipa u zagraljaju, emocije... Bojkot neki, nešto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.