FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Uhhhhh kako je tanka linija izmedju ljutnje, muke, pritiska 300 do radosti kao malo djete. Volim te Sarajevo. Moramo bolje moramooo
-
belosevic28
- Kontakt:
Otprilike je ovako izgledao i sastanak, gdje su svi priznali da mora bolje i da moraju zbiti redove.Tele33 je napisao/la:Gledam slavlje Ahme sa Husrefom, cijela ekipa u zagraljaju, emocije... Bojkot neki, nešto?
Druga prica se pricala po carsiji od strane uhljeba kojima je taraba u klub ! @iniesta je isto dobio takve info, i ne krivim ga, dosta raje je to pricalo. Rundici razni, ali kuHko im
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Valjda nam je svima jasno nakon ovakvog pristupa, i emocija nakon gola, kolika su podmetanja i kakve priče se plasiraju od gurbeta...
Ne nasjedajte na hajku smrdljivaca, doći će ovo na svoje kad se vrate: Stanoje, Rahman, Tatar, Oremuš, Pidro.
Sami protiv svih!
Ne nasjedajte na hajku smrdljivaca, doći će ovo na svoje kad se vrate: Stanoje, Rahman, Tatar, Oremuš, Pidro.
Sami protiv svih!
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015, 2019, 2020.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014, 2019, 2021.
Osvajači super-kupa: 1997.
Gazi SDA-ovu prčiju!
Oj nismo svjesni sta nam znace ova tri boda...
Sad dva teska gostovanja ubi Boze. Kod Maldosti redovno prosipamo bodove. Kad bi dobili Mladost i u Mostaru nebi izgubili. Zato svi u Kakanj. Moramo napunit onaj beton..
Sad dva teska gostovanja ubi Boze. Kod Maldosti redovno prosipamo bodove. Kad bi dobili Mladost i u Mostaru nebi izgubili. Zato svi u Kakanj. Moramo napunit onaj beton..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
Samozdravlje
- Kontakt:
- Da ne zabismo , mi bi se ovdje klali i optuzivali . Sad cemo isto , ali manje .BordoSarajevo je napisao/la: A šta da ne uđe na kraju? Izbili bi nam dva boda.
Ne svira penal i dade našem žuti. Očigledan korner ne svira. Protiv Tuzle ne sviraše penal nad Rahmanom.
Vjeruj mi, ovo je sve zbog naših komšinica.
Gledam svaku njihovu tekmu, maximalno ih guraju na svakoj utakmici i sa tim ne mogu biti prvi pa sad i kradu i konkurente im. Veliki je to kriminal, sve pomno pratim. Objektivan sam, ne preuveličavam.
Bez obzira na pobjedu, žalit se odmah večeras i tražit suspenziju ili da nam nikad više ne sudi. Sljedeći out će nas koštat bodova.
- Ne citas sta pisem . Mi moramo biti kvalitetnij 10 bodova da bi zavrsili sa bodom prednosti .
- To se zavrsava parama , ali tu smo bas tanki (nismo za prljavstine , a i neka nismo). No ne treba ni ovca biti u finisu prvenstva .
- Zaliti se nekom ko je dao upute sudiji . Moras uciti na ovakvim mecevima (lakse ces podnositi - recimo penal u Mostaru 2:2 )
- Pametujem , mozda se cini prepotentno , ali nije vjeruj . Samo dugogodisnje iskustvo .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Jedna od najdražih pobijeda u prvenstvu
Ko god iole razumije sport zna da forma raste i opada. Evo nešta su poredili da kone imaju drugi najbolji start u Evropi za ovih deset kola, bla bla... Forma im je u vrhuncu, znači i njima je neminovne kriza, kartoni, povrede, neefikasnost... Sve ono što nas krasi ovih mjesec dana.
Za nadati se da je ovo večeras prekretnica u našoj igri, vratio se Tatar, ostali su poslije Zrinjskog skoro svi na raspolaganju. Treba nam ta prva gostujuća pobjeda, ako dignemo aBd Mladost, osjećam barem remi u Mostaru i usponu forme cijele ekipe.
Biti u egalu do proljeća, liga će se svakako u aprilu odlučivati kako god sad da odigramo.
Za nadati se da je ovo večeras prekretnica u našoj igri, vratio se Tatar, ostali su poslije Zrinjskog skoro svi na raspolaganju. Treba nam ta prva gostujuća pobjeda, ako dignemo aBd Mladost, osjećam barem remi u Mostaru i usponu forme cijele ekipe.
Biti u egalu do proljeća, liga će se svakako u aprilu odlučivati kako god sad da odigramo.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Dvostruka radost, nisam pokisao a pobijedili.
Dobro skandiranje, LEZITE
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ovo sam kao naslov napisao u Oslobodjenju prije 20-ak godina(pisma citalaca) . Kasnije na Sjeveru postavise ovu parolu . Ono kad nam je trebalo 2 razlike protiv Jedinstva (Bih) , pa u Kaknju dobili 7-8 razlike , ali nedovoljno . Brotnjo cini mi se otislo u finale . Tako nesto .Aemon je napisao/la:Valjda nam je svima jasno nakon ovakvog pristupa, i emocija nakon gola, kolika su podmetanja i kakve priče se plasiraju od gurbeta...
Sami protiv svih!
Samo nam jedinstvo moze pomoci , a jedinstvo navijaca je najvaznije . Ko voli FKS , ne mora nuzno mrziti Upravu ili Husrefa . Pogotovo sto je tek prvi dio prvenstva.
Jadnimi je napisao/la:Dvostruka radost, nisam pokisao a pobijedili.
Merso ko onomad Gabriel Batistuta dedem
Mi na Kosevu treba da igramo sa 6 spiceva sviju mi, ko kad se svako brani kad dodje. Slatka pobjeda 
Samo jedinstvo i bez truleži!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- SedrenikHz
- Kontakt:
HVALA TI BOŽE !!!
Al gledajte naslova sjajan gol Štilića...
SAMI PROTIV SVIH !
Al gledajte naslova sjajan gol Štilića...
SAMI PROTIV SVIH !
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kako je samo ovaj Musemic bahata, bezobrazna i tvdoglava osoba?
Te karakteristike pripadaju znamo kakvim osobama.
Te karakteristike pripadaju znamo kakvim osobama.
Ne mogu lagati 1000% si upravu, nado sam seSamozdravlje je napisao/la:visokohz je napisao/la:Do zore da igraju ne mogu ga zabiti uhljupiSamozdravlje je napisao/la:Hajmo Handze zabit , oko nase .znam ja da si i ti mislio da cemo ga uvaljati . Dobro nije Handze . Zivio .
![]()
![]()
i eto uvalja ga Merso ziv ti meni bio
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 25 sep 2019, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.
Husrefe ljubim ti **** to trazim zini reci,ispucaj mater im J*** svi sto podmecu,penal cist nam opet.nijr sviran,opet,opet,opet,zar vise mislite da je slucajnost,ljudi igramo sa igracima na pogresnim pozicijama,zato sto.nemamo trenutno,a kad se vrate **** cemo im sve ni sudije im nece pomoci,slatka pobjeda podrzite ove monke koje sam tek kod gola vidio.kako im je stalo
Samo Sarajevo
Ne bih rekaoStroj1946 je napisao/la:Sto se mljelo, mljelo seLik je napisao/la:Melji R'ajvo![]()
![]()
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Tako je rodjokanarinac je napisao/la:Husrefe ljubim ti **** to trazim zini reci,ispucaj mater im **** svi sto podmecu,penal cist nam opet.nijr sviran,opet,opet,opet,zar vise mislite da je slucajnost,ljudi igramo sa igracima na pogresnim pozicijama,zato sto.nemamo trenutno,a kad se vrate **** cemo im sve ni sudije im nece pomoci,slatka pobjeda podrzite ove monke koje sam tek kod gola vidio.kako im je stalo
Šta je zajedničko svih šest gostujućih trenera u izjavama poslije utakmica ove sezone? "Nismo zaslužili poraz" 
Fali nama i te neke sportske drskosti, marifetluka, da bez kartona izazovemo reakcije. U svakoj utakmici mi dobijemo duplo više žutih od protivnika i fali nam utakmica u kojoj ćemo dobiti sa tri i više razlike, da se u potpunosti vrati samopouzdanje ovoj ekipi koja igra u grču i strahu od neuspjeha.
Fali nama i te neke sportske drskosti, marifetluka, da bez kartona izazovemo reakcije. U svakoj utakmici mi dobijemo duplo više žutih od protivnika i fali nam utakmica u kojoj ćemo dobiti sa tri i više razlike, da se u potpunosti vrati samopouzdanje ovoj ekipi koja igra u grču i strahu od neuspjeha.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Jedva cekam da pogledam snimak . Mogu misliti ludila na svim tribinama , ali kontam da je na IstokuSamozdravlje je napisao/la:Nesto cu Vam Pitari predloziti , a Vi znate kako cete . Danasnja utakmica je bas , bas vazna . Kad se u "Maju 2020 " budu sabirali bodovi ova 3 mogu biti krucijalna . Doci ce Borac stimulisan za sebe i od nasih konkurenata . Ono sto Vam predlazem, prvenstveno navijacima na Istoku,na Istoku i Zapadu da daju podrsku svih 90 min. igracima koji budu igrali danas .Obracam se onim navijacima koji nisu ni za ,a ni protiv Musemica i Uprave. Nisu krivi ovi igraci sto ce biti na terenu , oni su tu jer je 5-6 ponajboljih povrijedjeno . danas ovim igracima treba podrska kao protiv Radnika onih 15-20 min. Mozda i ne krene dobro , ali Vasa podrska ne bi smjela stati do "zadnjeg sudijskog zvizduka". Po zavrsetku utakmice radite ono sto mislite da treba i ono sto su Vam igraci pruzili. Ako im Vi okrenete ledja danas radite u korist fkž i Laznih , ne radite protiv Husrefa ili Uprave . Ako igraci budu indolentni , na kraju znam da cete ispravno reagovati (zvizdati , a Bogami i opsovati ) . Ako vidite da su pozrtvovni i dali max. zasluzuju aplauz bez razlike na rezultat . Onda je do nekog drugog . Sretno Ti danas FKS . Lamse i Vozdra .![]()
![]()
Treba nam jedinstvo navijaca na tribinama , ovi pametni na forumu , manje vise . Pogotovo @Samotzdravlje , ali morate postovati Avatar .
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 43 gosta.