NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
1.Ubismo ih. Ovo je poniženje bilo za ono 4&13 za Billse prije dvije godine. Lamar, dragi Bog da ga poživi, obara sve Vickove rekorde. Kad dobiješ ovakve utakmice, imaš 7-2 i čekaš direktnog konkurenta za bye kući. Neprocjenjivo. Mislim sa 12-4 imaš bye zagarantovan, kad se gleda raspored do kraja. Ali sa 9-7 imaš diviziju, Brownsi uklonili Billse...sve ide super.
2.Ja ljepote kad vidim onu mulatsku kiticu nako ukislu, stiće ih Gruden i Raidersi do kraja i prestići. Nikakva run D, sudije im pomažu, štite mulata. Svašta se događa na polovini sezone. Nikad zanimljivije.
2.Ja ljepote kad vidim onu mulatsku kiticu nako ukislu, stiće ih Gruden i Raidersi do kraja i prestići. Nikakva run D, sudije im pomažu, štite mulata. Svašta se događa na polovini sezone. Nikad zanimljivije.
Džeri Drejk
Ne kontam kako sudije vide čija je lopta, gomila igrača na lopti i oni uvijek tačno odluče.
idite na gol, opet je sedam razlike
Poklon tri poena, znao je svak šta će igrati. Majk Mekartnijevski je ovo potez.
onakav penal mccoya se samo packersima svira ... strašno!
Pa gledaj ovih Ramsa.Pa majku vam
Ne znam kakvo je ovo pravilo ne smijes past na qb
Najbolje onda da odbrana izadje pa nek Rodgers, Brady i ekipa sami igraju s napadom.
Odbrane Steelersa i Ramsa bolji dio tima. Napadi katastrofa, posebno Ramsa, Steelersi imaju izgovor za patnju na svakom driveu.

Najbolje onda da odbrana izadje pa nek Rodgers, Brady i ekipa sami igraju s napadom.
Odbrane Steelersa i Ramsa bolji dio tima. Napadi katastrofa, posebno Ramsa, Steelersi imaju izgovor za patnju na svakom driveu.
Cuva Bog Zelju svog!
Patsi nisu kao imali protivnika pravog, al ga zato kvazi favoriti puse od ekipa protiv kojih Patsi nisu primili 3 poena hahaha tacnojr Coltsi i Ramsi. KC nista bolji
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Biće klanja zadnjih sedam kola u NFC-u za baj 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Strasno, sezona ti spade na Hoyera cetvtog QB na rosteru, prvi ti ode u penziju nako pa se i Brisset povrijedi, eto sta znaci Brisset s njim bi bila laganih 7-2 a ovo je cirkus fuj a Vinatieri nam 3 tekme cisto uze nevjerovatno PAT ne moze da pogodi i jos ga drze. Reich pokazo da je gluplji nego sam mislio s ovim timeoutom gdje je izgubio tekmu automatski.
Kako glupa povreda ti sjebe sezonu, sad se vraca Brisset vjerovatno ali sta ces kad si morao biti 7-2 i osigurati diviziju i ganjati bye nije to to
Nevjerovatno udje ubleha na 13:3 u Pittsu i baca pick 6 umjesto da ides na 3 posjeda i normalno to gubis na FG Vinatieri sjebe, sad ovdje Hoyer 3 picka amaterska Adam masi PAT i gubi tekmu a takvu ekipu imas i sve i povrede te uniste o Hiltonu da ne pricam kako fali
Kako glupa povreda ti sjebe sezonu, sad se vraca Brisset vjerovatno ali sta ces kad si morao biti 7-2 i osigurati diviziju i ganjati bye nije to to
Nevjerovatno udje ubleha na 13:3 u Pittsu i baca pick 6 umjesto da ides na 3 posjeda i normalno to gubis na FG Vinatieri sjebe, sad ovdje Hoyer 3 picka amaterska Adam masi PAT i gubi tekmu a takvu ekipu imas i sve i povrede te uniste o Hiltonu da ne pricam kako fali
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Štetaa za Pantherse
ove su tekme po snijegu najjace
usraše ramsi i definitivno.
doduše i nemaju šta igrati, ove godine se već sve unaprijed zna, coltsi uzimaju SB
doduše i nemaju šta igrati, ove godine se već sve unaprijed zna, coltsi uzimaju SB

- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Usraše Kauboji i šefa i stanicu, Zik zaboravio trčati
MANIJACI JUG 1987
imaju oni još dobre šanse iako eaglesi imaju malo lakši raspored, ali cowboysi imaju 4-0 unutr divizije!
dosad su ramsi najveći looseri sezone, vrlo je moguće da maše playoff! pored meda naravno, oni se već dave, samo što nisu potonuli
dosad su ramsi najveći looseri sezone, vrlo je moguće da maše playoff! pored meda naravno, oni se već dave, samo što nisu potonuli
- muhamedhulk
- Kontakt:
Steta sto Rodman ne igra u drugoj ligi, nije aktivan..pa mi nije cejf kad ga pobijedim na FF.
Sto se Kauboja tice, nista neocekivano; toplo-hladno i dalje, nista se ne ocekuje od njih. Ako bude PO sa ovim trenerom, puna saka brade..
Sto se Kauboja tice, nista neocekivano; toplo-hladno i dalje, nista se ne ocekuje od njih. Ako bude PO sa ovim trenerom, puna saka brade..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
shanahan se ne može suzdržati da ne baca. mislio sam da je naučio nešto u superbowlu ali badava, kad nemaš mozak ne možeš ga naručiti u internetu.
da je zvao run i uzeo neriješeno imao bi sve šanse za diviziju, ovako ju je ponudio seahawksima na tacni
da je zvao run i uzeo neriješeno imao bi sve šanse za diviziju, ovako ju je ponudio seahawksima na tacni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.