Shogun je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:28
voltron30 je napisao/la: ↑11 apr 2021, 16:09
Amare, hvala ti za Newcastle, za razbijanje pitara, za 10 trofeja, za rekorde lige... ali ovo vise nisi ti. Ja te necu vrijedjati, jer uvijek pamtim ono dobro, lose cu zaboraviti. Nisam vrijedjao ni Misketa, iz istih razloga.
Haj'mo bar malo dostojanstva da imamo, aludiram na prave navijace. Poltroni su nas i doveli ovdje gdje smo sada.
Potpis!
Nikad nisam zamisljao da ce Amar otici na ovakav nacin, al jbg nije islo...nikad nisam rekao uvredu na njegov racun niti cu ikada sumnjati u njegove dobre namjere prema zelji. Ostali ne mogu j isti tekst s osimom a kamol recenicu pa taman da smo ispali sad.
drago mi je i sto se ovo zavrsilo bez nekih dodatnih trzavica, da nekim slucajem dozivis uvrede (bar od vecine) il slicno.
Hvala za sve, ponizacao si kompletnu ligu, jedino za cim zalim je sto je tvoj i nas potencijal ostao neostvaren potpuno. Vazda je falilo nesto , malo vise stece u Evropi, malo vise para, malo manje ega itd...
Sto se nasljednika tice i ja sam za baku, osim ako nemamo kakvo ime u steku ala lalat...al nez imamo li para za tu egzibiciju