FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Kako je realan ovaj jusufbegovic na hajatu... Svaka cast
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Recite pasojedu da pljune milion i vas jeemir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
lezVe do bagro
Svakako da bi ga platili,pa necemo vam biti mi dusmani kao Osim kad dodje i pokupi sta mu treba iz Veleza dzaba.mislim mozemo i mi tako ali nismo supci.dzelllo je napisao/la:Recite pasojedu da pljune milion i vas jeemir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Bordo Jutro

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Fanima je lakše i jeftinije pokupit, neće dat ovi Brandaa tek tako...emir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisam mislio da će nastaviti dobre igre i u prvoj ligi.Denchi je napisao/la:Fanima je lakše i jeftinije pokupit, neće dat ovi Brandaa tek tako...emir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Uvijek je u loži kada igra Sarajevo.Sjeverjecudo je napisao/la:Bravo Hazdibegicu,svaka cast,nek i ostale legende FKS slijede tvoj primjer,ako ne mozes nikako drugacije pomoci,onda kao Faruk se moze doci na trening i dati neki savjet i pruziti podrska.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Brandao? trebalo mu je par kola da se navikne....ma u glavi je to uglavnom...da se riješit Šišića i CruzaMortemHz je napisao/la:Nisam mislio da će nastaviti dobre igre i u prvoj ligi.Denchi je napisao/la:Fanima je lakše i jeftinije pokupit, neće dat ovi Brandaa tek tako...emir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
MortemHz je napisao/la:Uvijek je u loži kada igra Sarajevo.Sjeverjecudo je napisao/la:Bravo Hazdibegicu,svaka cast,nek i ostale legende FKS slijede tvoj primjer,ako ne mozes nikako drugacije pomoci,onda kao Faruk se moze doci na trening i dati neki savjet i pruziti podrska.
Ma Faruk je jedan veliki gospodin bio i ostao! Veliko poštovanje prema g. Faruku.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
dzelllo je napisao/la:Recite pasojedu da pljune milion i vas jeemir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?
-
drakensang
- Kontakt:
Ne daj boze da kazemo ne damo brandaa, odma vise nismo športski prijateljiStroj1946 je napisao/la:dzelllo je napisao/la:Recite pasojedu da pljune milion i vas jeemir79 je napisao/la:Moze li Hadzija kako Brandaa iz Veleza pokupiti?za 2 milje će sam pješke kod nas doći
ma nema potrebe za tim, svakako je pitanje kako bi se snašao u većem klubu(uz sav respekt Veležu) u manjim klubovima je igrao po Brazilu ko i ovaj naš amigo, Fanimo je npr. ipak iz W.Hama počeo...ovi iz manjih klubova su uglavnom tanani, bar dok ne naviknu na pritisak i očekivanja....
+ ko što rekoh cijena bi bila nerealna...
+ ko što rekoh cijena bi bila nerealna...
- ElCartel11
- Kontakt:
Fanimo izgleda stvarno jeb.en igrac, mislio sam da mu je prosla sezom bljesak, ali i ovu sezonu pokazuje da je medju top igracima u ligi.
Zamisli da smo doveli njega mjesto Guzatog
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Tatar,Oremuš,Hebib,Milanović i FanimoElCartel11 je napisao/la:Fanimo izgleda stvarno jeb.en igrac, mislio sam da mu je prosla sezom bljesak, ali i ovu sezonu pokazuje da je medju top igracima u ligi.
zamisli

Zasto hebib 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
jer ga ni turci nećePantelija je napisao/la:Zasto hebib
Pa sto? Zar nije najbolje krilo/bek lige ....pa isli su dole i odroniDenchi je napisao/la:jer ga ni turci nećePantelija je napisao/la:Zasto hebib![]()
![]()
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
neda ga Huske ni za brdo karamelaPantelija je napisao/la:Pa sto? Zar nije najbolje krilo/bek lige ....pa isli su dole i odroniDenchi je napisao/la:jer ga ni turci nećePantelija je napisao/la:Zasto hebib![]()
![]()