FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
:'( volio bih da se obezbjedi momak... sebe parama a mene s manje tableta za smirenje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Pantelija je napisao/la::'( volio bih da se obezbjedi momak... sebe parama a mene s manje tableta za smirenje
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ljudi imaju 4 stopera kao i mi....a igrali bez pravog destruktivca na toj tekmi...Osvrnuo se Vukas i na formaciju s tri stopera u Tuzli:
„Volim imati rezervne solucije tamo gdje je to potrebno. Obzirom na zgusnut raspored nismo imali vremena da se previše uigravamo. Najbolje se uigravati na utakmici. Konkretno tu formaciju smo uigravali u Livnu proti Dugopolja. Ona nam je donijela pobjedu u Tuzli, a ona će biti samo jedna od solucija jer bilo bi neozbiljno reći da će nam to sada biti jedina opcija“.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Moj zivot bi imao smisaoDenchi je napisao/la:Pantelija je napisao/la::'( volio bih da se obezbjedi momak... sebe parama a mene s manje tableta za smirenješta misliš na zimu on i Huki zajedno u Čajnu
![]()
Crnkicccc 
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
-
Historicar
- Kontakt:
Tuzla vodi, Crnkić
Cigani napeavise za 15 min vise prilika nwgo mi za 90Historicar je napisao/la:Tuzla vodi, Crnkić
Da ne znam kakav ljudski sljam je ovaj Crnkic, tacno bih ga pozelio nazad.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
-
Historicar
- Kontakt:
Za Milanovića je SalahNapapijri je napisao/la:Da ne znam kakav ljudski sljam je ovaj Crnkic, tacno bih ga pozelio nazad.
Pricam o ljudskim "kvalitetama".Historicar je napisao/la:Za Milanovića je SalahNapapijri je napisao/la:Da ne znam kakav ljudski sljam je ovaj Crnkic, tacno bih ga pozelio nazad.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Vusljanin je Ronaldo za CrnkicaHistoricar je napisao/la:Za Milanovića je SalahNapapijri je napisao/la:Da ne znam kakav ljudski sljam je ovaj Crnkic, tacno bih ga pozelio nazad.
Ko si Hadzija da te marica prati do kampa

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Joj Fejzića kako brani jbt 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Baš i ja gledam, mi smo baš maleriHistoricar je napisao/la:Za Milanovića je SalahNapapijri je napisao/la:Da ne znam kakav ljudski sljam je ovaj Crnkic, tacno bih ga pozelio nazad.
**** ovi imaju igru, igraju motivisano, grizu konstantno. Mi se sprdali, a oni su trenutno najizbiljniji kandidat za titulu.
-
nukleusmember
- Kontakt:
presmiješna je ova tuzla
VVVBK
VVVBK
-
Historicar
- Kontakt:
Gadno će biti ako kone dobiju, pritisak veci pred sutrašnju utakmicu, a idemo Zrinjskom naredno kolo
**** ga, bolji su za sad
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mi gledamo zeljeznicar kroz proslu sezonu i onih 0-3 i minus 20 a to je prošlost. U ovih 10 kola oni najbolje igraju, imaju najvise bodova, efikasni su,dobro vodjeni s klupe. Imaju i dobar navalni red ko god sta mislio Krpic, Alispahic, Zec, Štilić su kvalitet i rutineri su. Realno ako cemo gledati ne navijacki trenutno bolje igraju vidjecemo dok se kompletiramo kako cemo mi izgledati. Uglavnom moramo se podici sutra dobiti jer ako budemo nastavili kao do sad gubimo titulu