FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gdje su oni da nam kazu kako jedva cekaju da se Morz vrati u ligu ida padne mit o njegovom znanju... evo vratio se, napravio pitu od govana , izvadio kitu i pisa po svima redom
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
-
nukleusmember
- Kontakt:
oni ako nam do kraja polusezone pobjegnu na 6 bodova što uopšte nije nemoguće možemo se poselamiti sa titulom
VVVBK
VVVBK
Samo da g.ovna ne dobiju ostalo sve prihvatam.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Jos da se titula dijeli u septembru...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- LegendKiller
- Kontakt:
samo neuki i neozbiljni su kone proglašavali smiješnim, a bilo je evidentno da će se boriti za vrh. Ekipa koja ima Zeca i Štilića, ne može biti loša. Njih dvojica odmah vuku i ostale igrače sa sobom da bolje igraju i imaš rezulat koji trenutno imaš. Mi smo od njih bolji samo u odbrani, a vezni red i napad su nam tu negdje.zagorski je napisao/la:**** ovi imaju igru, igraju motivisano, grizu konstantno. Mi se sprdali, a oni su trenutno najizbiljniji kandidat za titulu.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sve i da bude tako ima još 50% prvenstva i još milion bodova u igri a timovi kod nas su znali gubiti 11,12 bodova prednosti i to sve u 5-6 kola. Mi igramo desetkovani i ovo će izgledati mnogo bolje kada budemo makar blizu kompletni a tu je i prijelazni rok da se dodatno pojačamo.nukleusmember je napisao/la:oni ako nam do kraja polusezone pobjegnu na 6 bodova što uopšte nije nemoguće možemo se poselamiti sa titulom
VVVBK
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Kako su se meni ovdje smijali kad sam pisao da ce zeljeznicar biti nezgodan.
Nije loše ovo kaskati bod-dva za njima, tamo negdje do marta i onda kad se kompletiramo aBd, i za nadati se podignemo formu, napasti svim silama titulu.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
A Zrinjski opasno hvata zalet i formu, a realno imaju mozda i najkvalitetniju ekipu u ligi. Bice nam skroz tesko Bgm, jedina nada nam je da do polusezone koliko toliko odrzimo prikljucak i onda da se dodatno pojacamo i uz povratak ozlijedenih da se ukljucimo u borbu za titulu.Historicar je napisao/la:Gadno će biti ako kone dobiju, pritisak veci pred sutrašnju utakmicu, a idemo Zrinjskom naredno kolo
Ma i oni će brzo Borcu i Zrinjskom, sumnjam da će to dobiti. Neka ostane ovdje x i sutra mi da dobijemo, rahat smo do kraja oktobra.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
Historicar
- Kontakt:
Tuzla vodi
2-1... Bolje je da Tuzla uzme, jer jbga, nemaju oni snagu da guraju do kraja. Samo je važno da se hadalji što više forsiraju i troše..... To nama ide u prilog.
Sa ovom ekipom i ovim trenerom, mi do titule necemo doci sigurno, niti je igrom zasluzujemo.
A da ce se preko noci stvari same od sebe promijeniti i popraviti, nece.
Bio sam rezervisan do reprezentativne pauze, ali ovo sto su odigrali nakon toga, dokaz je da smo bas tanki.
A da ce se preko noci stvari same od sebe promijeniti i popraviti, nece.
Bio sam rezervisan do reprezentativne pauze, ali ovo sto su odigrali nakon toga, dokaz je da smo bas tanki.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Na stranu sad rivalitet gledao sam 4 utakmice zeljeznicara :velez, široki, s nama i ovu danas i sve su bile otvorene dobre tekme. Nase nekako mrtve utakmice.da ne bude zabune mrzim ih al treba biti realan.
Niko nije osvojio prvenstvo, a da drugi nisu kiksali.
Polako ljudi, mi smo u krizi i desetkovani povredama od početka, oni su u top formi, kantali Kiseljak, Tošk dok smo mi skršili ekipu protiv BATEa i Seltika.
Nek zijane danas i sljedeća dva gostovanja protiv Borca i Zrinje, Eto i njima krize, vode u ušima.. A da ne govorim šta će ako im se povrijedi ovih par jačih igrača.
Mi ako napravimo dobru atmosferu u i oko kluba, imamo kvalitet za titulu, osvojit ćemo je siguran sam. Mi nismo pod pritiskom i bez pritiska treba i igrati, ali mora o davati max uvijek kao protiv Borca
Nek zijane danas i sljedeća dva gostovanja protiv Borca i Zrinje, Eto i njima krize, vode u ušima.. A da ne govorim šta će ako im se povrijedi ovih par jačih igrača.
Mi ako napravimo dobru atmosferu u i oko kluba, imamo kvalitet za titulu, osvojit ćemo je siguran sam. Mi nismo pod pritiskom i bez pritiska treba i igrati, ali mora o davati max uvijek kao protiv Borca
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Mrtve su nam utakmice zato jer smo fizički nespremni da bi igrali većim intenzitetom. Ima tu individualnog tehničkog kvaliteta, ima neke pas igre protiv Borca, ali je sve to tromo i sporo jer smo fizički nespremni. Zašto je to tako, treba pitati maga pa nek opet galami na novinare i vadi se na povrede čiji je uzrok jednim dijelom i fizička sprema.bordobijeli je napisao/la:Na stranu sad rivalitet gledao sam 4 utakmice zeljeznicara :velez, široki, s nama i ovu danas i sve su bile otvorene dobre tekme. Nase nekako mrtve utakmice.da ne bude zabune mrzim ih al treba biti realan.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Nasjedaš na podvale druže, karlica, cjevanica i oko ne strada od nespremnosti.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ahahhaahhaahhahhaahaaha lazew meeeeeeee
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
bordobijeli
- Kontakt:
Hahahahaha faul u napadu on na penal Hahahahaha
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 7 gostiju.