FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ima li jos neko da se ljuti sto cemo sutra sa trecim sastavom biti prvi na tabeli nakon jednog odigranog kruga?
Ko se ljuti uvalimo mu kruti...
Ko se ljuti uvalimo mu kruti...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Evo pade neki mali sa bicikla, penal za zelju ahhahahahhahahahahhaha
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Prvo uzet pa se kurchit....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Samo daje sutra dobiti i bit ce ok ovi 11 kola. Ono sto je dobro to da je zeljeznicar na 80% forme mozda i vise a mi smo i s igracima i formom na 50-60%
Pade kiša penal za zeljeznicar 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Obrisao sam post 2 sekunde prije nego što si ga prijavio 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ovo mu je jedno deseti put da piše po ovoj temi.MortemHz je napisao/la:Obrisao sam post 2 sekunde prije nego što si ga prijavio
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Majku im yebem, ne prestaju sa lopovlucima, fuj, ugasili se dabogda, sramota šta rade. Al dobro, samo šutit pa kad bude kasno onda malo o tom pisat.
Svake skoro sedmice ih spominjem jer svake sedmice naprave krađu dok nama ne sviraju čiste penale, umjesto penala daju nam kartone i dižu ofsajde kojih ni ne bude. Vidjeli su da je nedovoljno samo krast druge vpa su počeli i konkurente krast. Sramota.
Svake skoro sedmice ih spominjem jer svake sedmice naprave krađu dok nama ne sviraju čiste penale, umjesto penala daju nam kartone i dižu ofsajde kojih ni ne bude. Vidjeli su da je nedovoljno samo krast druge vpa su počeli i konkurente krast. Sramota.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Oni ako ne izadju u evropu ove godine dzenaza drustva...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pizda im materina lopovska, otkako se amaw vratio u bh fudbal pocelo je opet isto ko i prije, jel vas stid sjeme vam se porodicno lopovsko zatrlo
NEMA NAZAD
Stvarno moramo vratiti 80posto proslo godisnje forme.
I mogu nam ga podudlati
Svima smo trn u ocima do te mere, da se bas vidi u pristup i igri!
Ali neka ima BOGA
I mogu nam ga podudlati
Svima smo trn u ocima do te mere, da se bas vidi u pristup i igri!
Ali neka ima BOGA
-
scudetto89
- Kontakt:
Normalno da se loze ekipe na sampiona i osvajaca duple....na najvece plate u ligi....na renome....
Samo ima neko kome je zadatak da ostanes najbolja ekipa sa najboljim kadrom i uslovima, osobljem okolo itd. Vidjeli smo lani koliko stvari mora da se poslozi pa opet malo treme i pritiska nas zamalo ukopa pred kraj...
Ova sezona je lose otvorena na svakom polju....slavilo se...vagale se ponude...lako cemo mi smo sampioni....a odbraniti titulu je bar triput teze.....
Samo ima neko kome je zadatak da ostanes najbolja ekipa sa najboljim kadrom i uslovima, osobljem okolo itd. Vidjeli smo lani koliko stvari mora da se poslozi pa opet malo treme i pritiska nas zamalo ukopa pred kraj...
Ova sezona je lose otvorena na svakom polju....slavilo se...vagale se ponude...lako cemo mi smo sampioni....a odbraniti titulu je bar triput teze.....
Uh kako ce slatka biti ova titula osvojena, pored ovih bandita, Allaha mi, tri puta slađa od prošlosezonske duple. Umrite više osimovci
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kako je sezona dobra, svako moze sa svakim da igra, osim par izuzetaka. City i Borac, pa i Velez; pravo osvjezenje u ligi!
Mi i dalje konkurentni, pobjeda nas dijeli do diobe prvog mjesta (cini mi se), a fali 'pola' prvotimaca.
Hajte sutra uzmite Apotekare pa opusteno kod uskog..
Mi i dalje konkurentni, pobjeda nas dijeli do diobe prvog mjesta (cini mi se), a fali 'pola' prvotimaca.
Hajte sutra uzmite Apotekare pa opusteno kod uskog..
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ima li Crnički sutra pravo nastupa?
FK Sarajevo
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Gledam danas Tuzlu i kone, kako bi nama trenutno sjeo Sesar, sam drži vezu kod Tuzle.
FK Sarajevo
Ima li kakvih inf kada se Oremus vraća, nikakvih info iz kluba sramotno stvarno.
Sta je sa Pidrom, Stanojevićem?
Sta je sa Pidrom, Stanojevićem?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
-
Historicar
- Kontakt:
Izjava Sesara: Penal je bio čist kao suza
Ovo sigurno nije izjavio, zato što tako misli, vec da nas iznervira i isprovocira
-
belosevic28
- Kontakt:
Jel moguce da neko priziva yebenog Sesara?! O igrackim kvalitetama najbolje govori podatak da se nudio i zeljani, i sirokim i nama, i kad su ga svi odyebali, uvalio se sisoji za velike pare.
Koliki je ljudski sljam, zna ekipa sa sjevera, koja ga je 'iskruzila' sa banera haha
Koliki je ljudski sljam, zna ekipa sa sjevera, koja ga je 'iskruzila' sa banera haha
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''