Denchi je napisao/la:ma nema potrebe za tim, svakako je pitanje kako bi se snašao u većem klubu(uz sav respekt Veležu) u manjim klubovima je igrao po Brazilu ko i ovaj naš amigo, Fanimo je npr. ipak iz W.Hama počeo...ovi iz manjih klubova su uglavnom tanani, bar dok ne naviknu na pritisak i očekivanja....
+ ko što rekoh cijena bi bila nerealna...
Po meni je ovaj fudbal poslije agresije neka nakarada , nesto vrijedno paznje jer se igra pod zastavom najdraze BiH

. Ono sto je svijetlo u ovom prvenstvu je FK Velez . Ko Fenix iz pepela se digao . Jesi se Ti postovani @Denchi ogradio sa onim "uz sav respekt Velezu" , ali pridjev veci klub nije prikladan . Razumijem ja i ono misljenje @bordopoete , sto se tice problema koje smo imali na terenu u Mostaru , ali i on zna da ono sto su Mostarci uradili za Hz one tragicne godine se ne smije nikad ispustiti iz vida .
Vjerovatno si mladji od 35 god. i nisi pratio fudbal ex YU .Klub u BiH koji je osvojio Kup YU , a to nije poslo za rukom FKS , a ni fkz . Kakve je igrace imao taj klub . Ono sto ja znam recimo BMV(Bajevic,Maric,Vladic) kasnije Halilhodzic, Hadziabdic,Sliskovic ,Rahimic , Kodro ... Mislim da je to klub koji ima 7 pobjeda vise u medjusobnim utakmicama sa nama , govorim o ex YU prvenstvu (a to je bila mozda 7-8 liga u Evropi ?) . Kakve je nastupe imao Velez u Evropi ,Derby County i .... Ne ide to veci klub , jesmo u boljoj situaciji (ali kako se Mostar ponio prema njima) i trenutno bolji . Iskreno se nadam da cemo biti uvijek ispred njih , a oni odmah iza nas , a da su bolje plasirani od prije svih Laznih Mostaraca. Pozdrav , znam da nisi zlonamjeran , no da Rodzeni znaju da ih @Samozdravlje gotivi , a vjerujem i vecina Pitara u ovom trenutku .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.