FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Samozdravlje
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2019, 21:16

drakensang je napisao/la: Ne daj boze da kazemo ne damo brandaa, odma vise nismo športski prijatelji :) isto je to sve, i s njima smo jedni do drugih sjedili pa su nas napali, prijatelj si i brat dok se ne opires kad te cerupamo :)
Ako bi to pkvarilo odnose RA i Hz i za mm.gr.ili 1% , onda da je Mesi ne bih ga uzeo . Ako bi oba kluba nasli interes onda ok , iskreno ne poznajem kvalitete tog momka . Meni je FK Velez poslije FKS neuporedivo najdrazi . Isto tako iz dosta razloga mozda i najvazniji klub u BiH , gledajuci ovaj period poslije agresije (ne govorim za period do "92).Uz sve neke manje lijepe stvari koje smo dozivili u Mostaru(samo na terenu), poslije FKS ste mi najdrazi. :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2019, 21:16

Napisite jos da treba Saida vratiti, koliko god ga gotivim....
Yebo vas Sesar..... I svi koje prizeljkujee na osnovu jedne utakmice koju ste gledali na tv-u.

Mi imamo najjacu ekipu, najbolju.... To sto je trenutno povredjeno polovina, ne mjenja razliku da moramo ici na titulu pa i kup....

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 28 sep 2019, 21:44

Zip je napisao/la:Napisite jos da treba Saida vratiti, koliko god ga gotivim....
Yebo vas Sesar..... I svi koje prizeljkujee na osnovu jedne utakmice koju ste gledali na tv-u.

Mi imamo najjacu ekipu, najbolju.... To sto je trenutno povredjeno polovina, ne mjenja razliku da moramo ici na titulu pa i kup....
Najbolju ekipu ima Zrinski,mi i ovi smecari smo u pet deka nemoj mi tog dizanja u nebesa pa psovanja na prvi kiks kako se obicno ovde radi.

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 sep 2019, 21:48

Po čemu ima Zrinjski najbolju ekipu?
ISTINA ZA VEDRANA!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2019, 21:53

Denchi je napisao/la:ma nema potrebe za tim, svakako je pitanje kako bi se snašao u većem klubu(uz sav respekt Veležu) u manjim klubovima je igrao po Brazilu ko i ovaj naš amigo, Fanimo je npr. ipak iz W.Hama počeo...ovi iz manjih klubova su uglavnom tanani, bar dok ne naviknu na pritisak i očekivanja....
+ ko što rekoh cijena bi bila nerealna...
Po meni je ovaj fudbal poslije agresije neka nakarada , nesto vrijedno paznje jer se igra pod zastavom najdraze BiH :bih: . Ono sto je svijetlo u ovom prvenstvu je FK Velez . Ko Fenix iz pepela se digao . Jesi se Ti postovani @Denchi ogradio sa onim "uz sav respekt Velezu" , ali pridjev veci klub nije prikladan . Razumijem ja i ono misljenje @bordopoete , sto se tice problema koje smo imali na terenu u Mostaru , ali i on zna da ono sto su Mostarci uradili za Hz one tragicne godine se ne smije nikad ispustiti iz vida .
Vjerovatno si mladji od 35 god. i nisi pratio fudbal ex YU .Klub u BiH koji je osvojio Kup YU , a to nije poslo za rukom FKS , a ni fkz . Kakve je igrace imao taj klub . Ono sto ja znam recimo BMV(Bajevic,Maric,Vladic) kasnije Halilhodzic, Hadziabdic,Sliskovic ,Rahimic , Kodro ... Mislim da je to klub koji ima 7 pobjeda vise u medjusobnim utakmicama sa nama , govorim o ex YU prvenstvu (a to je bila mozda 7-8 liga u Evropi ?) . Kakve je nastupe imao Velez u Evropi ,Derby County i .... Ne ide to veci klub , jesmo u boljoj situaciji (ali kako se Mostar ponio prema njima) i trenutno bolji . Iskreno se nadam da cemo biti uvijek ispred njih , a oni odmah iza nas , a da su bolje plasirani od prije svih Laznih Mostaraca. Pozdrav , znam da nisi zlonamjeran , no da Rodzeni znaju da ih @Samozdravlje gotivi , a vjerujem i vecina Pitara u ovom trenutku .

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 28 sep 2019, 21:57

Lecler je napisao/la:Po čemu ima Zrinjski najbolju ekipu?
Pa po cemu ti mi imamo bolju ekipu od zrinskog na kojim pozicijama ?poslije poraza svi su **** i nisu zasluzili dres poslije pobjede dizanje u nebesa ,ako ste uzivo sve gledali utamice od pocetka znas o cemu pricam a to povrede pola tima o tome je trebao razmisljati neko prije to da se ne desi da udjemo u prvenstvo bez zadnjeg veznog ,Musemic ce otici do kraja sezone to je neminovno jer ce biti kikseva,pa onda cemo vidjeti krivce prave za stanje u klubu koji kurcem ne mrdnu a ovde istomisljenike salju da opravdaju auta ili ilijevskog koji prima placu ni on ne zna zbog cega...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 28 sep 2019, 21:58

Mlati raja k'o maksumi jer smo u maloj krizi. Da nismo, rekli bi da su naša prva i druga postava najbolje u ligi, pa ovi ostali nek se redaju kako hoće. Ovako je to sve kako vjetar puše, standardno balkanski.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2019, 22:02

belosevic28 je napisao/la:Jel moguce da neko priziva yebenog Sesara?! O igrackim kvalitetama najbolje govori podatak da se nudio i zeljani, i sirokim i nama, i kad su ga svi odyebali, uvalio se sisoji za velike pare.
Koliki je ljudski sljam, zna ekipa sa sjevera, koja ga je 'iskruzila' sa banera haha
Meni je Zlatkovic ok , kao covjek sjajan , kako nas je prebio . Mlad , explozivan , dobar centarsut , voli Grad . :urnebes: :urnebes: :urnebes:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 28 sep 2019, 22:04

Zrinjski dođe k'o Atletiko u Španiji, nikom ne padnu napamet (igrački) kao prvi favoriti al ekipa čvrsta, uigrana... Ne bih rekao ni da su bezveze. :lol:
Naša prva ekipa i Željina prva ekipa su u pet deka, dosta tu zavisi i od forme. Oni su svi u naletu a mi ne znamo kakvi će bit Pidro i Stanojević kad se vrate. Oremuš je svakako nepoznanica. Ne bi bio prvi igrač koji pokida prvu utakmicu a poslije ne pravi nikakvu razliku na terenu. Imena imamo a kvalitet tek treba da pokažemo.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 28 sep 2019, 22:11

skoroalen je napisao/la:
Zrinjski dođe k'o Atletiko u Španiji, nikom ne padnu napamet (igrački) kao prvi favoriti al ekipa čvrsta, uigrana... Ne bih rekao ni da su bezveze. :lol:
Naša prva ekipa i Željina prva ekipa su u pet deka, dosta tu zavisi i od forme. Oni su svi u naletu a mi ne znamo kakvi će bit Pidro i Stanojević kad se vrate. Oremuš je svakako nepoznanica. Ne bi bio prvi igrač koji pokida prvu utakmicu a poslije ne pravi nikakvu razliku na terenu. Imena imamo a kvalitet tek treba da pokažemo.
Vjeruj bratu samo da je do zime dogurati da budemo bodovno tu negdje sa ostalima,na proljeće su donji. Bićemo tada aBd zdravi a ne sumnjam da ćemo se mi na zimu još pojačati. Povrede su nas osakatile i to je realno tako. Ne smijemo se predavati!
ISTINA ZA VEDRANA!

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 28 sep 2019, 22:11

holyman je napisao/la:Pizda im materina lopovska, otkako se amaw vratio u bh fudbal pocelo je opet isto ko i prije, jel vas stid sjeme vam se porodicno lopovsko zatrlo
Al nevjerovatno je koliko amaw vrati kvalitet lige unazad svojim prljavim igrama svaki put kad se vrati u privatnu prciju porodice osim zvana vaso miskin,Al jbg moze mu se kad svi ostali sute.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 sep 2019, 22:16

Dok je rezultat posljednjeg derbija 5:2 na sasvim regularan način, možda je ipak mudrije je da se poklopimo do revanša na Koševu. :)
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 28 sep 2019, 22:17

:Ne prizivamo, samo sam JA NAPISAO da bi nam sjeo, niko više osim mene. U ovim go.vnima u kojim smo sad s veznim redom, sjeo bi nam ko' budali šamar, na stranu kakav je čovjek, a nakon one njegove izjave na kraju tekme, izgleda da nije dobar u glavu.

Kako bi nam sutra legla pobjeda od 3-4 razlike, bar upola ko prošli put u DK, odnosno onaj put kad smo im šesticu uvalili.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2019, 22:25

Ako odustanemo od Kupa , odnosno da igraju oni koji igraju jako malo . Ne kazem da namjerno izgubimo , ali da pokusamo u Kupu do kraja igrati sa igracima koji su malo potroseni . Izanalizirati proslu sezonu , ona polufinala i finala . Titulu smo doveli u pitanje . Osvojiti Kup sa rezervama , ako ne , imat cemo .Vucemo 2 povrede iz proslog Kupa .Titula je neuporedivo vaznija ,a za nju imamo puno vise sansi bez Kupa .

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 28 sep 2019, 22:28

@samozdravlje, Zlatkovic bombonica :D
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 28 sep 2019, 22:28

Do finala kupa su 4 utakmice, ne kontam što bi se to nešto taktiziralo. Kup ide u CV kluba, kukavički je dići ruke...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 28 sep 2019, 22:31

Najbolju ekipu imamo mi, i ja to zivotom garantujem. To sto smo u losoj formi, i par pogresnih odluka struke ne mjenja nista. To sam govorio uvijek i tako ce iti... Imamo najbolju ekipu.

Na terenu moramo dokazati ovo sto se govori, a ne sumnjam u to u narednom periodu aBd.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 28 sep 2019, 22:42

Zeko87 je napisao/la:Do finala kupa su 4 utakmice, ne kontam što bi se to nešto taktiziralo. Kup ide u CV kluba, kukavički je dići ruke...
Listica i + 6 utakmica sa finalom . Polufinale i finale u finisu prvenstva . Realno jaca konkurencija nego prosle godine (prvenstveno radi nasih povreda).

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 28 sep 2019, 23:42

sutra svi u Kakanj po 0:10 za prvo mjesto na tabeli
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 29 sep 2019, 00:03

Laznjak je napisao/la:sutra svi u Kakanj po 0:10 za prvo mjesto na tabeli
Svakih devet minuta zabijemo, kao da je to nešto nemoguće. :mrgreen:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fouzi1, MrPink i 18 gostiju.