Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma Sascha do titule.Lik reko da ce donirat sve pare od nagrade za ove pozare u Australiji.The man is doing God's work 
Najbolji Zverev je bolji teniser od najboljeg Medvedeva. Ovo danas nije bio najbolji Medvedev a igrao je 5setova sa Wawrinkom i mec je mogao vrlo lahko otici na njegovu stranu u 4 seta, a s druge strane Zverev je izgleda uhvatio svoj ritam, cak i bolje od toga, jer je popravio prvi servis, a to mu je bila najslabija tacka, tako da vodeci se logikom Zverev to rijesava u svoju korist.
Show me your donuts 0 0
Ja se nikad nisam niti cu se razocarati u svog idola. On je ratnik i bez obzira na sve daje 101% svojih mogucnosti. Kod njega je lako procjenit kad je u formi i kad mu niko nista ne moze ali isto tako se da procjenit kad ne igra onu svoju prepoznatljivu igru. Naprimjer, ja ovako iz glave osim RG mogu se sjetiti US 17 kad sam znao da mu niko nista nece moci jer je igrao maestralno. Isto tako sam znao da i 2018 kad je prosao Thiema na misice nije bio to taj Rafa i bilo je pitanje kada ce ispasti. Jer je i Karena dobio na isti nacin. Borbom. Voljom. Snagom. Psihom. Tako isto i Thiema. Nikad ovi mladi ne mogu biti jaki kao velika trojka u kljucnim trenutcima. To je ono sto ce Thiemu uvijek faliti protiv Rafe. I ne kazem da necemo gledati respektabilan mec i veliku borbu ali da je neko toliko ubjedjen da ce ga Domi poderat forhendom je u najmanju ruku nerealno. Ko ga je gledao zna o cemu pricam, iskreno ga nisam nikad nesto gotivio jer igra na silu. Gledao sam protiv Bolta samo mec i ondje da je bio neko ozbiljniji zavrsio bi ga.
Sta je jos Thiem uradio Rafi na slemu osim sto ga je uveo u 5ti na US i sta je to Thiem uradio uopsteno na slemu?
I da napomenem nikad se necu moci razocarati u najveceg. Kad se sjetim onih godina 15' i 16' pa povratka 17', 18', 19' nista me ne moze razocarati. Tada je pokazao ljubav i strast prema ovom sportu. Izvukli su se i on i Federer iz dominacije Novaka i Endija. Takodjer i Fedovci nemaju za cime vise da zale. Njihov idol igra na najvecem nivou kao i Rafa, druga stvar je sto je konkurencija prejaka trenutno.
@Krofna brate ja sam isti post napisao prije par dana, mrsko mi traziti ali bukvalno te iste rijeci. Najtezi put do titule na slemu ikad.
Sta je jos Thiem uradio Rafi na slemu osim sto ga je uveo u 5ti na US i sta je to Thiem uradio uopsteno na slemu?
I da napomenem nikad se necu moci razocarati u najveceg. Kad se sjetim onih godina 15' i 16' pa povratka 17', 18', 19' nista me ne moze razocarati. Tada je pokazao ljubav i strast prema ovom sportu. Izvukli su se i on i Federer iz dominacije Novaka i Endija. Takodjer i Fedovci nemaju za cime vise da zale. Njihov idol igra na najvecem nivou kao i Rafa, druga stvar je sto je konkurencija prejaka trenutno.
@Krofna brate ja sam isti post napisao prije par dana, mrsko mi traziti ali bukvalno te iste rijeci. Najtezi put do titule na slemu ikad.
Ako bude takva temperatura, a vlaznost niska, bit će brze nego danas nedvojbeno.darker10 je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:39Gdje je Bodi strucnjak za vremenske usloveGledam u cetvrtak i petak ce u Melbourneu bit dosta vece temperature s tim sto ce procenat vlage u ovim vecernjim terminima polufinala bit dosta manji nego ovih dana.Sta mislis bil se uslovi mogli malko ubrzat za polufinale i finale ?
U nedjelju jos neka kisa ,moglo bi se igrat i pod krovom
![]()
S tim da visoka temperatura i suho vrijeme najviše Rafi odgovara jer loptica značajno više odskače pa su to uslovi ko naručeni za njega.
Ti sam zaključi da li i Fedu odgovara viši odskok i nešto brze loptice u meču protiv Novaka? Diskutabilno mi je to. Ima argumenata i za, kao i protiv. Krov i dvoranski uslovi bi Fedu bili od baš velike pomoći, tu nema dileme, al valja doć do finala, isto ko i Rafi do polufinala.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Koji si ti bivši nik?Krofna je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:53Najbolji Zverev je bolji teniser od najboljeg Medvedeva. Ovo danas nije bio najbolji Medvedev a igrao je 5setova sa Wawrinkom i mec je mogao vrlo lahko otici na njegovu stranu u 4 seta, a s druge strane Zverev je izgleda uhvatio svoj ritam, cak i bolje od toga, jer je popravio prvi servis, a to mu je bila najslabija tacka, tako da vodeci se logikom Zverev to rijesava u svoju korist.
Svidja mi baš kako razmišljaš, razumiješ materiju ko iz šale.
Morao je Danilo ovo jutros uzet. Ono šta mi je zapalo za oko je to da je prije samog meča na pressici trubio o tome kako zna da mora bit agresivniji nego inače i ne dopustiti Stanu da se razmaše i počne ga bombardovat s baselinea, a ništa od toga nismo vidjeli, ama baš ništa. Ni jednog trenutka, osim mozda u jednom dijelu drugog seta, nisam primjetio naznake agresivnije igre, a nije da ne zna pojačat tempo i brisat linije. Totalno se pogubio u pasivnosti i pogrešnom mindsetu, i to je osnovni razlog poraza pored Stanovog servisa koji je izgledao ko Samprasov. Em ga je pogadjao, em ga je dobro plasirao, uzeo je milion jeftinih poena.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Treba znat čitat izmedju redova. Niko ne misli da će ga Thiem išamarat 6-4 6-2 6-3 uz 40 forhend vinera i napravit od njega glinenog goluba. To što sam napisao da će ga "nalupat forhendima" se ne tumači da ćemo gledati Monfilsa u tijelu Rafe. Navodim na moguće probleme, plitak je, morat će značajno prić liniji i agresivniji bit jer će u suprotnom onaj konj crtat po terenu.
Onaj ko ga je gledao jutros protiv Monfa a i protiv Fritza mogao je jasno vidjeti o kakvoj se sili radi. Udara ko blesav, bukvalno čisto snagom tjera ljude na tribine. Rafa mora pronać način da izbjegne nadjačavanja s osnovne linije kako zna i umije, a nije sad da je to za njega nemoguća misija. Vjerujem da će imat šta ponudit.
A to protiv Bolta, lik se zajebavao, eksperimentisao s riternom. Kad je vidio da je vrag odnio šalu, završio ga je za sat vremena prepustivši mu 3 gema u posljednja 2 seta.
Pošalji na pp bivši nik, ako nećeš ovdje.
Al pretpostavljam ko je
dobra ava bodi 
Nikad pameti doci.. Nevjerovatno..BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 13:46Tako ste govorili i za Medu...
Bodi dobar avatar
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Podzrav, veliki sam navijač FK Zeljezničar i ljubitelj lika i djela Rogera Federera.
Novi sam na forumu, čitao sam vas dugo godina ali nikako da skupim muda da se registrujem do ovog trenutka.
Čitamo se u narednih 7 dana.
Hahhahahahahahhahahahhahahahhahahahhahahaahhahhahahahhahahahahhaha
Boston je babuka!!!
Boston je babuka!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Upisao bih se na temu s činjenicom da je Daniil Medvedev najveća prevara ikad koja se uhvatila teniskog reketa. Nadam se da se slazete.
hahahhahah ne vadi boston ...slazemo se za Medvedeva...ima li jos nesto....i treba ovaj post pokazati tamo Morti ,Sabinhu i ekipi da ga se odreknu

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Trebao sam staviti klauzulu u ugovoru da mora pisati bar 2 posta dnevno na FK Sarajevo PDFu
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
aha ,da im trola temu,i to da u svakom postu spomene Amara OsimaBosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:46Trebao sam staviti klauzulu u ugovoru da mora pisati bar 2 posta dnevno na FK Sarajevo PDFu
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Gledaj potpisa, veći od deluzija Rogerovaca.
Koja smijurija je ovaj next gen kad im Zverev najdalje dogura.
Koja smijurija je ovaj next gen kad im Zverev najdalje dogura.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
30 poraza od 2011...
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- Nail for Real
- Kontakt:
Ehh bodi kako jeftino te lik navuce, ovako moram gledati u tu Starac i More propagandu
....
A ovo oko Thiema. Return je popravio, to mi se svidjelo danas, tjerao je Nicka na osnovnu cesto i to mu treba biti adut protiv Thiema isto.
Treba mu slice udaraca, da umrtvljuje poene i gradi ih polako, ne moze on da se raspucava sa jacim igracima na betonu.
Svakako ocekujem marathon u pet setova, bice gusto.
A ovo oko Thiema. Return je popravio, to mi se svidjelo danas, tjerao je Nicka na osnovnu cesto i to mu treba biti adut protiv Thiema isto.
Treba mu slice udaraca, da umrtvljuje poene i gradi ih polako, ne moze on da se raspucava sa jacim igracima na betonu.
Svakako ocekujem marathon u pet setova, bice gusto.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
BosniaBoston je napisao/la: ↑27 jan 2020, 14:46Trebao sam staviti klauzulu u ugovoru da mora pisati bar 2 posta dnevno na FK Sarajevo PDFu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.