FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Na mladima svijet ostaje!!!!!!!!!!

Žilet je spreman i ceka da odradi svoje, samo ako je doticni dingospo porijeklom iz Sandžaka od rijeci...a to cemo vidjeti na kraju sezone.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Može li mrvu konkretnije, makar na PP, bio bih zahvalan. Potpisuje Redžepi?pile87 je napisao/la: Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
-
eLeMeNtH-SoutH CreW
- Kontakt:
Pozdrav.Bio sam na moru evo 15-ak dana pa nisam baš najbolje upoznat sa stvarima u klubi i tako to.
Imao sam malo pristupa internetu pa sam nešto vidio da su ovi iz uprave Olimpika govorili da nemaju para da plate policiju..vatrogasce..i tako..i samo odjednom utakmica sa navijačima
Kažu da su dobro odigrali-vjerujem
Vidio sam i za polugodišnje karte..i to.
Kakva je bila utakmica sa Zvijezdom..kažu da Zvijezda nije baš pala bez ispaljenog metka
Jug po običaju gorio
(vidim na slikama)
A evo igra sutra i BiH u Dolini..jeli bilo govora da će Manijaci biti zajedno na jugu..ili tako nešto ??
Toliko od nigera
i još samo da pitam..hoće li večeras biti kakav snimak na Vog..kakva repriza..molim vas odg
Imao sam malo pristupa internetu pa sam nešto vidio da su ovi iz uprave Olimpika govorili da nemaju para da plate policiju..vatrogasce..i tako..i samo odjednom utakmica sa navijačima
Vidio sam i za polugodišnje karte..i to.
Kakva je bila utakmica sa Zvijezdom..kažu da Zvijezda nije baš pala bez ispaljenog metka
A evo igra sutra i BiH u Dolini..jeli bilo govora da će Manijaci biti zajedno na jugu..ili tako nešto ??
Toliko od nigera
i još samo da pitam..hoće li večeras biti kakav snimak na Vog..kakva repriza..molim vas odg
Fenerbahçe SK...1907♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!
1921♥
prosvjetli naspile87 je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Može neko objasniti? Kakvi žileti ? WTF!?!pa onaj cije se ime ne spominje a nosi sofersku jaknu je rekao ako Zeljo bude ispred njih da ce se ziletom isjeci na dobrom je putu.
Nedavno me na ovom forumu pitao navijac sarajeva zasto ne svrstavam sarajevo kao ekipu koja se bori za vrh i ja mu obrazlozio da mislim da nemaju igracki kadar, nije trener nije ni onaj cije se ime ne spominje nego igraci.
Da ne odem u totalni off ovih dana se mogu ocekivati i jako pozitivne stvari vezano za Zelju...pogotovo ce biti zadovoljni oni koje iznimno cijene nasu djecu i igrace koji su ponikli u Zelji.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
novih igraca vise nece biti, zadnji put je trenirao jedan iz amerike momak, denis shehic ali su ga odbili jer nije na pripremama bio od pocetka i rekli da iduce godiine pokusa al bi ga mogli negdje preporuciti prije toga. kazu imaju dosta igraca pa kad prodaju nekog ili neko ode negdje slijedece godine bi mogli njega isto dovest. ovaj momak je dobar ambiciozan i fin igrac. igra u usa u univerzitetu i u ligi koja je 2 puta jaca neg nasa al eto.
Bice jos igraca...al tog tipa koji dolaze na probu.Dove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti, zadnji put je trenirao jedan iz amerike momak, denis shehic ali su ga odbili jer nije na pripremama bio od pocetka i rekli da iduce godiine pokusa al bi ga mogli negdje preporuciti prije toga. kazu imaju dosta igraca pa kad prodaju nekog ili neko ode negdje slijedece godine bi mogli njega isto dovest. ovaj momak je dobar ambiciozan i fin igrac. igra u usa u univerzitetu i u ligi koja je 2 puta jaca neg nasa al eto.

Zadnja izmjena: pile87, dana/u 09 avg 2010, 16:31, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ne reci dva putaDove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti
Uskoro ide vijest na sajtu pa...stay tuned
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- themaniaks
- Kontakt:
M.K 
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
daj posalji na PP, ne volim neizvijesnost.Seyo_TM je napisao/la:ne reci dva putaDove87 je napisao/la:novih igraca vise nece biti
Uskoro ide vijest na sajtu pa...stay tuned
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Blagoje Bratić
Marek Krasni 
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nijeeeeeeeeeeeeee!!!! Hahhhahaah 
Željovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Nemoj samo da bude Muamer Kurto
"Čeh" je 100%
Naša škola i tako to...
Naša škola i tako to...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- partibrejker1921
- Kontakt:
Nekad nije loše ni šutiti...
- Blagoje Bratić
Što ne objavljuju više nestrpljiv sam da vidim ko je ako je napadač.i uz to dobar bit ču presretan 
Ja li misliš na themaniaksa koji je odao inicjale, a ja pogodio?partibrejker1921 je napisao/la:Nekad nije loše ni šutiti...
Visca el Višća!
Visca el Višća!
miroslav kloseŽeljovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
On je Poljak. Doduše, ovaj "Čeh" je u Češkoj potpisao trogodišnji prije mjesec dana, prema jednom njegovom intervjuu.nick je napisao/la:miroslav kloseŽeljovac je napisao/la:Čeh?themaniaks je napisao/la:M.K
Visca el Višća!
Visca el Višća!
18 godina, oca mi

Visca el Višća!
Visca el Višća!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.