FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mujicu smradu. Kako im šilji faule, daje Serbecicu karton sto je izbacio flasu iz terena, 2 kartona radi prigovora. Puuuu smece jedno
-
belosevic28
- Kontakt:
Ni pod razno me nastavljati tekmu. Nek mujic mamu dovede pa nek igraju kolo dole s ujkanima.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
nASI AKO NASTAVE OVU TEKMU SU PIZDE NEK PISSU IZ SAVEZZA STA OCE AL DOK JEDNOM NE IZADJES OVO CE SE PONAVLJATI VJECNO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- robertkosar
- Kontakt:
Svakako bi namjestili da ispadnemo da su pametni nasi ne bi ni nastavili nek nas kazne p.icke iz saveza slobodno
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Kako ces igrati gadjaju te flasama punim vode sa tribina. Hoce li savez reagovat sa 0:3 jer suapenzija ocito nema efekta. Razbijaju nam galve svaki put i kazes sto ne dobiju.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
iZADJITE MAKAR ISPALI IZ KUPA OVO SE VISE NE MOZE TRPIT
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ako naši odluče nastavit tekmu (nažalost, vjerujem da hoće), nadam se da ce iz kluba izac sa saopštenjem i žalbom savezu da se ovaj maloumni debil od sudije žestoko kazni.
ZZ
Posten sudija, sa mudima, bi ovo prekinuo. 0:3 i da se nauce pameti papci ustasko-kamenjarski 
AMi moramo presjec ubijen navijac tu pustili covjeka iz zatvora non stop fasizam i gadjanje , ko ih vrati na teren potpisuje da je to sve ok
Svi se slazemo, da ovo ne treba nastaviti. Neka pisu sto hoce, nije im ovo prvi puta da prekidaju. Dosta je vise, ovome se mora stati u kraj. Mujica j.bem sve po spisku, **** prodano strumfovsko.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Naši da su pametni ne bi izašli više. Yebo im Ante Pavelić majku ustašku. Dokle više dvostruki standardi?
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma **** vise ba saopstenja ovo je 100ti put ako nastave kazu navijacima samo vi ocel ikad nasa uprava stat iza igraca makar ne igrali kupmoj uzor-S.G je napisao/la:Ako naši odluče nastavit tekmu (nažalost, vjerujem da hoće), nadam se da ce iz kluba izac sa saopštenjem i žalbom savezu da se ovaj maloumni debil od sudije žestoko kazni.
Samo Sarajevo
Ne izlazite, makar nas izbacili!! Yebem im majke vise ustaske! Mora se jednom presjeci!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Nastaviće J*** ih bezmude.
Koja smo mi **** od naroda, pa i treba da nas gaze kad im dopuštamo! Fuj!!!!!!
Koja smo mi **** od naroda, pa i treba da nas gaze kad im dopuštamo! Fuj!!!!!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
belosevic28
- Kontakt:
Ma nek pisu materi, ne izlaziti i tjt. Imaju snimci sta se desavalo, ici do suda u Strazburu ako treba. Yebem im djecu zadojenu fasizmom !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ovo mjesto Musemic da kaje ma necemo ba igrat u uslovima ovim al draga plata izvesce on njih , koje smo mi picke nekad ovaj klub
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.