FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bukovica and lqbt ce se oglasiti ako ko mrko pogleda Bozu Vrecu u gradu, nece na ovo. Kakvi levati ste ispali povratkom, fuj ba! Krste kancer nastavlja da nam igru koljeee!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
BordoArmy88
- Kontakt:
**** BEZMUDE VODE KLUB, **** BEZMUDE IGRAJU ZA ISTI! MRŠ!
Mujiću, ovo je sve tvoja krivica
Muka mi povraca mi se zamisli da smo mi njima ovo uradili na kosecu , joj kolko sam ljut SVAKI PUT ISTO
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ovo je sve samo ne utakmica. Ovo ciljano razstezanje, gluma, rasprava, kradja vremena, ovo ima samo kod nas. A da nismo izasli kad je sudija odlucio nastaviti utakmicu bilo bi 3:0 za njih ne lupetajte bezveze!
U novi boj ...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
J*** i njoj sve pomrlejoker90 je napisao/la:Bukovica and lqbt ce se oglasiti ako ko mrko pogleda Bozu Vrecu u gradu, nece na ovo. Kakvi levati ste ispali povratkom, fuj ba! Krste kancer nastavlja da nam igru koljeee!!
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
belosevic28
- Kontakt:
Aha, a ovako ke 7-1 za nas?hz033 je napisao/la:Ovo je sve samo ne utakmica. Ovo ciljano razstezanje, gluma, rasprava, kradja vremena, ovo ima samo kod nas. A da nismo izasli kad je sudija odlucio nastaviti utakmicu bilo bi 3:0 za njih ne lupetajte bezveze!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Yebem sad majku upravi, pa yebem majku Husrefu i yebem majku svim igracima pojedinacno.
Pa majke vam ga retardirane yebem, jeste li svjesni da ste ustaskofasistickoj marvi guzice spasili vracajuci se na teren. Yebo li vam Begic mamice one glupe u usta.
Pa majke vam ga retardirane yebem, jeste li svjesni da ste ustaskofasistickoj marvi guzice spasili vracajuci se na teren. Yebo li vam Begic mamice one glupe u usta.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Biće nova parada, da se vrla uprava pokaže. STOP DISKRIMINACIJI al na seksualnoj osnovi, ove nacionalističke nisu bitne.joker90 je napisao/la:Bukovica and lqbt ce se oglasiti ako ko mrko pogleda Bozu Vrecu u gradu, nece na ovo. Kakvi levati ste ispali povratkom, fuj ba! Krste kancer nastavlja da nam igru koljeee!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ovo je krađa
ali smo svjesno učestvovali
i gubimo i od Zrinjskog isto
ali smo svjesno učestvovali
i gubimo i od Zrinjskog isto
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa zbog ovog se pričaju vicevi o glupom Muji i Sulji glupi balija! Jao kako ispadoše retardi, beskičmenjaci oni jadni!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Pi.cketineemir79 je napisao/la:Yebem sad majku upravi, pa yebem majku Husrefu i yebem majku svim igracima pojedinacno.
Cuj ovog gore bilo bi 3 0 za njih
ZZ
-
belosevic28
- Kontakt:
Sve do kraja izgubili aBd, iz lige ispali, i poslali onda 'ispriku' jer nismo dopustili da nas vise tuku !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
-
Sarajlijaaa46
- Kontakt:
Ja vise ne pratim ovu ligu,ja ovdje trebam da po 2 put idem u bolnicu radi sarajeva,hocu **** moj.Sto sam.pratio pratio sam.Odsad samo gledam spansku,talijansku i englesku ligu,ovo vise nikad necu gledati,F U J!sve vam J*** mrtvo!!!Mujicu majku ti J*** u picku onu,sve ti pomrlo da Bog da!
Krste Glupovski i njegovi prekidi. M'rš ubleho!!
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ne ne ja necu gledat ovo vise dok ne dodju ljudi i kazu gadjat igrace je neprihvatljivo fasizam je neprihvatljiv . Husref je jedan od nas jasta je siguran sam da 90 % ljudi nije gtjelo da izadjemo jer je ovo 100 put
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Centriraj krle, sve ti nesposobno J***! 
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ispali smo velike pic.ke
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zasluženo luzeri luzerski oni beskičmenjaci balijski! Ovo mi je gore nego da smo 0:3 za zelenim stolom izgubili...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.