**** smo ovde gore nego na grbaviciBordoSarajevo je napisao/la:Ispali smo velike pic.ke
ovo je dno dna ova nesposobnost
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
**** smo ovde gore nego na grbaviciBordoSarajevo je napisao/la:Ispali smo velike pic.ke
A kako su ih spasili ne kontam ?emir79 je napisao/la:U svojih 40 godina nisam nikad bio ovako ljut.
Yebo li im ustaskofasisticki sljam pleme zatucano da im yebo.
Fuj, bagro glupa.
Od cistacice do igraca sve bi ih izbacio iz kluba. Pleme li vam yebem glupo. Spasite ustase yebali vam oni sve.
Boli me bolan **** koliko bi bilo registrovano, godinama nas dole fašistički dočekuju. Gađaju bakljama pa flašama, pa pogode Hebib, dokle više? Trebali su napustiti teren odma, znaci prije nego je sudija prekinuo. Dokle ćemo više pobogu si trpiti fašiste i nacionaliste, i uvijek u toj priči mi popusimo foru. Ako savez neće riješiti nećemo ba ni igrati i vozdra.TheNorthFace je napisao/la:Mozda sam ja kontraš neki ili sta vec al Allaha mi vas ne kontam, sta ste htjeli tačno? Da samoincijativno ne izadjemo? Jel fakat mislite da ne bi registrovali automatski 3 0 za njih?
Ta, mi smo klub protiv kojeg su igrali suspendovani igraci pa se utakmice nisu rijesavale u nasu korist za zelenim stolom, zar se ne sjecate?