Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Andrej
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2012, 13:00

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

gojzerica
Kontakt:

Post Postao/la gojzerica » 27 sep 2012, 14:12

Bonucci o Violi i Romi

Leonardo Bonucci se osvrnuo na prethodni meč protiv Fiorentine i najavio meč protiv Rome.

Sto procentni niz pobeda Stare dame iz ove sezone je prekinut u utorak remijem protiv Fiorentine, ali štoper je zadovoljan rezultatom.

"Fiorentina je igrala zaista dobro, i bod koji smo osvojili je veoma značajan."

"Produžili smo naš niz od 44 utakmice bez poraza, iako nismo pobedili, srećan sam igrom u odbrani."

Šampion u subotu dočekuje Romu, koju predvodi kontroverzni Zdenek Zeman.

"Sada čekamo Romu", nastavio je Bonucci. "Znamo da će biti odličan meč, ali smo i dalje gladni bodova i pobeda."

"Sledi još jedan jako važan meč. Juventusov stadion će biti ispunjen i to će nam dati dodatni podsticaj."

"Imam poverenja u sebe i svoje saigrače."
Giovinco nije opravdao povjerenje?

Izuzev utakmice u Udinama, kada je u trenucima brojčane nadmoći postigao dva gola, "Atomski mrav" nije pokazao ništa.

Protiv Chelsija je bio loš, u Firenci očajan, kako piše "Calciomercato" to je izazvalo gnjev navijača.

Oni imaju velika očekivanja od Giovinca koji je vraćen nakon dvije odlične sezone u Parmi. Juve je prodao polovinu njegovog ugovora Emilijanima za 3 miliona eura, morao je da plati 11 kako bi ga ljetos vratio u klub.

Kao da Giovinco ne uspijeva da odgovori pritisku koji nosi igranje u Juventusu. U svom prvom mandatu žalio se na nedostatak šanse i poverenja, sada ga ima, ali makar u prvih mjesec dana sezone, ga ne vraća dobrim partijama.

Vidit ćemo koliko će klub imati strpljenja, a gotovo je sigurno da će protiv Rome biti na klupi i da će napadački tandem Juventusa činiti Vučinić i Quagliarella.

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 27 sep 2012, 14:22

Znači sve isto samo mjesto Pirla - Pogba...

Neka Caceresa desno on to može perfektno odigrati, uvijek se može ubaciti Isla da to popuni... odmoriti Lichta i Pirla za Schakhtar

FORZA JUVE!

A za atomskog mrava jbg... :? izgleda da osjeća veliki pritisak a trebao bi igrati rasterećenije... ne misliti o odgovornosti, igraj majstore i uživaj samo tako će se prebroditi... velika je odgovornost i to sve stoji ali mora se više kretati... mora... inače će opet na klupu.. zaista bih volio da proigra i napravi dobre rezultate - golovi i asistencije... jbg tek je početak ''rata'' do maja 2013 ima još vremena valjda bude koji odlučujući pogodak u nekoj teškoj tekmi...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2012, 17:04

In the Telecom Italia spying scandal, it's been revealed Inter was spying on Moggi, his family, and referee De Sanctis.
Moggi and De Sanctis are planning on civilly suing Inter . Telecom/Inter have been ordered to pay Vieri 1m for spying on him.

Tuttosport says that since China Railways has invested in Inter (and a stadium) the club may have the money for Llorente in January.

Zeman- "If Juventus fans have it against me, they must also have it against the tribunals, the public ministers, and a lot more people."

Tuttosport says that the Fiorentina owner (Della Valle) has given his players a bonus for stopping Juventus.

According to Corriere dello Sport, Roma fans were yet again chanting insults against Gianluca Pessotto at Stadio Olimpico yesterday.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Juvelandia
Kontakt:

Post Postao/la Juvelandia » 27 sep 2012, 17:32

Citam i ja ovo oko svjedocenja Cipriania, lopovluk, ovi "sveci" su spijunirali sve redom i nelegalno naravno.I kasnije sve to lijepo "upakovali" :evil:
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Siamo tornati ai tempi moggiani
Hvala Bogu sto nam titule ne dodjeljuju sudovi i sudske zastare.

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 sep 2012, 20:30

Postoji mogućnost da Matri počne utakmicu, sad čitam na TuttoJuve, pored toga najavljuje se Pogba umjesto Pirla, a Bonucci je trenirao odvojeno, možda bi i bilo dobro da odmori, jer imamo ionako stopera, pa da vidimo ko će biti kriv kad nema Bonnija :D :mrgreen:

U svakom slučaju biće promjena u sastavu u odnosu na utakmicu sa Fiorentinom, što je i bilo za očekivati. Jer tek sad dolaze utakmice u kojima se može osjetiti nedostatak Contea, a sad i ovo sa Carerom :roll:

Gdje je @Oxygen nema ga odavno, da nije ljut što se kritikuje Giovinco :mrgreen:

slika

8-)
1992-1995 nikad zaboraviti...

FC Ljuta Krajina

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 27 sep 2012, 21:08

Veoma je vazno dobiti romu sa onim ciganom zemanom !!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 27 sep 2012, 21:09

Moggi: Istina je izašla na vidjelo

Cipriani je priznao kako je sve bilo regularno, Calciopoli je stvoren od strane Intera i Telekoma, nadam se da će Juve Romi zabiti 6 komada.

Vezano za nova saznanja o farsopoliu, Moggi je za tuttojuve dao kratak intervju.

Direktore, da li ste pročitali izjave Cipriania i Tavarolia?

"Pročitao sam i rekli su istinu, tome se ne treba čuditi. Nažalost, neki me nisu željeli slušati u prošlosti, ali sada, na kraju, znate kako je nastala cijela afera. Ova cijela situacija je napravljena od strane Intera i Telekoma, i sada to nitko ne može poreći zahvaljujući izjavama Cipriania i Tavarolia."

Sada će Inter biti pod povećalom?

"Biti će to velik problem za njih, i Telekom. Mi ćemo učinit sve da ovaj put ne prođu lišo, a Juve bi trebao dobiti natrag ono što smo osvojili i što su nam uzeli."

U subotu je na rasporedu utakmica protiv Rome. Sa Zemanom u Torinu to nije utakmica kao ostale..

"Nadamo se da će završiti 6:0 u korist Juventusa da se nauči nekim stvarima. U Rimu postoji nektko tko se pravi pametan i zove se Zeman, nadam se da će mu Juve na terenu očitati lekciju iz nogometa."

Viking
Kontakt:

Post Postao/la Viking » 27 sep 2012, 21:15

Kralj Moggi :D

Pobjeda protiv smradova iz Rima, aBd. Nemam nista protiv Rome, al onaj idiot od trenera je kriv za sve. Covjek ne zna sta je trofej, a onako vrijedja i omalozava ponos italije. Igraci moraju odigrati vrhunski u cast Kontea, Juventusa i Moggia...

Forza Juve!

[youtube][/youtube]

:D
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
The Old Lady is back on TOP...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 sep 2012, 21:56

Pošto je gol-razlika totalno nebitna u Serie A, mene će zadovoljiti bilo kakva pobjeda. :D

Neću ništa preudicirati kao sinoć, sve će se na terenu vidjeti.
Željezničar ale!

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 sep 2012, 22:49

Ukoliko Moggi uspjeli u ovom da raskrinka mafiju iz Milana, treba mu dići spomenik u sred Torina :mrgreen: . A stadion da se zove Moggi Arena šala

Čitam da se Ferrara nije htio rukovati sa Zemanom?

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 27 sep 2012, 23:11

I ja se ne bih rukovao.

Di Livio je danas isto napao Zemana, zbog onog izmišljenih optužbi o dopingu. Mazzari mu je isto rekao da treba da vodi računa o Romi, a ne o ostalim.

Bezveze navlači gnjev ostalih navijača na klub Romu. Roma je veliki klub, šta ima gubi ugled zbog nekog ko za 30 godina nije ništa u karijeri osvojio.

Evo čujem da sutra Carrera neće biti na press konferenciji, već trener golmana Filipi. Pa šta je ovo majko rođena. :? :lol:

Iako je trebao odmarati protiv Rome, Pirlo će ipak igrati kao starter jer je sam izrazio volju, izgleda da su našeg Chuck Norrisa razljutile ove razne priče, Boga mi neće biti našim protivnicima nimalo lahko ubuduće. :mrgreen:
Željezničar ale!

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 27 sep 2012, 23:25

GaziHusrevbeg je napisao/la:I ja se ne bih rukovao.
Slažem se, samo me zanimalo da li je to zbog izjava protiv Juventusa ili nešto drugo :D! Zeman je previše lajao, haj da ima rezultate iza sebi, ali ovako ispada seljačina koja lupa u prazno, a pored toga ruši ugled i Rome, jer čovjek se kači svima redom :roll:

Ako se Pirlo bude inatio onda LP je tu, jer prošle godine je skudeto došao iz inata :mrgreen:

FC Ljuta Krajina

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 28 sep 2012, 00:13

Ma sapro je na ruke sve živo više, iz kola u kolo samo priča o Juventusu. :D

Romina sezona je počela tako što je Zeman izjavio da suspendovani trener ne smije trenirati ekipu tokom sedmice. :lol:

Bolestan je više, opčinjen je Juventusom. :D

A i ovih mi je priča o Pirlo preko glave, a niko ne spominje da naš glavni konkurent zavisi od jednog igrača više nego Juventus. ž Pirlo nije igrao protiv Chieva pobjedili smo, Pirlo je bio zatvoren protiv Chelsea pa smo se opet vratili nakon 0:2, Pirla nije nigdje bilo protiv Genoe pa smo opet pobjedili. Cavani je bio zatovren protiv Catanie i Napoli nije pobjedio. Stat će i Cavanija kad-tad.

E 44 utakmice nismo izgubili, a dušmani nam već naziru kraj nakon jednog remija.
Željezničar ale!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 28 sep 2012, 00:31

Mah ja sam dosta ocekivao od ove Rome pocetkom sezone ali sam se prevario i oni imaju ocajnu odbranu, pa makar nam zabili 5 golova mi smo u stanju njima zabiti 6 tako da ocekujem pobjedu sa jedno dva razlike ali isto tako i da primimo gol. Rezultat 3-1 :mrgreen:

Sto se tice Giovinica bezveze mi je sada skroz sto se dize tolika frka oko njegovih neopravdanih ocekivanja, to je nesto sto mu je u ovom trenutku najmanje potrebno i sto moze biti pogubno za njegovu dalju karijeru u Juventusu. Nadam se da ce poceti protiv Rome jer takoder slanje na klupu psihicki samo lose moze uticati na njega a psiha u ovom slucaju ima ogromnu ulogu.

edit: sto je lijepo vidjeti da nam se otimaju za igrace a jos je lijepse vidjeti kako mi te izazovne ponude glat odbijamo 8-)
Alessandro Del Piero !

Ozren
Kontakt:

Post Postao/la Ozren » 28 sep 2012, 00:47

Juventus interim boss Massimo Carrera is under investigation for his involvement in a fatal car crash which resulted in two deaths.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 28 sep 2012, 00:49

Znamo, dobit će 20 godina robije, zato sutra neće biti na press konferenciji, ukoliko sud ne spusti kaznu Conteu do kraja sezone Buffon i Pirlo će biti treneri-igrači.

@10DelPiero

Pa da opet igramo sa igračem manje 60 minuta, ne hvala! Giovincu treba pružati šansu, ali sa klupe u posljednjih 15 ili 20 minuta. On najbolje igra kad nema pritiska, zato mu i treba davati šansu kad je utakmica rezultatski rješena kako bi mogao igrati opušteno i lagano dizati samopouzdanje.

Zvučim pregrubo, ali njegovi posljednji nastupi mi govore zapravo da ovako napišem. Mučno mi ga je gledati kako gubi skoro svaki drugi duel i bespomoćno gleda prema sudijama.

Da se razumijemo, nemam ništa protiv Sebe, isto bih napisao i za bilo kojeg drugog igrača.
Željezničar ale!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 28 sep 2012, 03:13

FORZA ZEMAN :))))
1:3...!!!!

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 28 sep 2012, 08:01

Idemo nastaviti niz na 45 aBd.

Pobijediti Vučicu i onda se mora dobiti i Schakhtar.

FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Marchisio
Kontakt:

Post Postao/la Marchisio » 28 sep 2012, 10:14

Google je napisao/la:FORZA ZEMAN :))))
1:3...!!!!
:lol:
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”

Amauri > Mandžukić

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.