Moderator/ica: rio_Ferdy88
Opet gubis na fantasy, a ja dobijam
da, odličan je fantazi, mislim da nikad dosad nije bio ovako dobar!
Jesi vidio kako si izgubio? Catch Williamsa od 50 yardi zadnji drive, nevjerovatnojestamaji je napisao/la: ↑19 nov 2019, 10:21da, odličan je fantazi, mislim da nikad dosad nije bio ovako dobar!
ima doduše još mjesta za poboljšanje, npr. jako je glupo da je armin igrao sa povrijeđenim igračem i sam sebi uzeo pobjedu koja mu može značiti playoff, ali tu je sam kriv, nije to ono klasično nezainteresovano neigranje gdje se ostali sa pravom bune. sve u svemu nije liga još nikad bila ovako jaka!
inače, da smo nas dvojica igrali zadnjih pet hefti svaku bi te uzeo, elem nemoj previsoko poletiti![]()
Kakve aparate da ti nabavim kad Lamar uzme MVPjestamaji je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:51ma gledo sam tekmu, sve je bilo suludo, posebno fantazi, ispadoše i hill i williams, drugi williams uhvati tu loptu ..... ali bolje i ovako da izgubim nego prekosutra na stat correction![]()
apropo armina, biće mu još više žao kad zbog toga profula playoff!![]()
nego, ja ne kontam šta se dešava sa chiefsima, ako nam lamar ostane zadnja nada kontra cheatera piši propalo, opet ćemo gledati tomu u SB. najpoštenije bi bilo da ih raidersi izbace po snijegu u foxborou, najbolje ako može sa kakvom diskutabilnom odlukom![]()
To da ti vrnem za poraz u ranom dijelu sezone kad sam bio u losoj formi.jestamaji je napisao/la: ↑19 nov 2019, 11:51ma gledo sam tekmu, sve je bilo suludo, posebno fantazi, ispadoše i hill i williams, drugi williams uhvati tu loptu ..... ali bolje i ovako da izgubim nego prekosutra na stat correction![]()
apropo armina, biće mu još više žao kad zbog toga profula playoff!![]()
nego, ja ne kontam šta se dešava sa chiefsima, ako nam lamar ostane zadnja nada kontra cheatera piši propalo, opet ćemo gledati tomu u SB. najpoštenije bi bilo da ih raidersi izbace po snijegu u foxborou, najbolje ako može sa kakvom diskutabilnom odlukom![]()
Baš pročitao ovo danas:muhamedhulk je napisao/la: ↑19 nov 2019, 20:53BB je nesto najblize evropskom treneru, Mourinhu npr. Lik ima odbranu i to forsira, dok napad igra tek koliko treba da pobijede. Cini se da lik svaki svoj potez unaprijed zna i nista nije na ho-ruk nego je sve kontrolisano.
Rivers...strasan choker. Kao rookie kakav sinoc.
After Bill Belichick was fired by the Cleveland Browns in the mid-90s, he ran into Jerry Jones at a ski resort. Jones said Bill told the Cowboys owner not to forget about him if he had an opening in the future. Jones says he still thinks about that from time to time.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.