FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ZELJO MOJA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 avg 2010, 18:00

eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:
ZELJO MOJA je napisao/la:
eLeMeNtH-SoutH CreW je napisao/la:hoce li vise biti snimka te utakmice od sinoc na vogosci nekad veceras..ili ne :?: :?: :?: :twisted:
ako si gledao prosli snimak fino si cuo da su rekli ako ne bude isti dan bice naredni dan u 23 00
ako si ti pogledao koji post na drugoj stranici..vidio bi da sam bio na moru 15-ak dana !
ok drug znaci veceras u 20 ili 23 posto je to lokalna televizija pa nikad im se ne zna

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 avg 2010, 18:01

Usput, molim nekoga da okači makar golove, jer sam iskreno zabrinut da bi remek djelo Višće moglo ostati nedokumentovano. Pa ako ima neko mogućnosti da to pokupi sa Vogošće, biće heroj! :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 avg 2010, 18:01

Najbolje nek ti radi Vogosca veceras ako nemas sta gledat, pa kad naleti gledaj... tako ja radim... :mrgreen:
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2010, 18:02

Sta je golman ucinio sjeveru da onako nastrada?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 18:03

sajo10 je napisao/la:Sta je sa malim Odovicem? Zar nije i on potpiso?
Odovic ce ili je vec potpisati stipendiski ugovor i vjerovatno igrati za juniore.
Dove87 je napisao/la:Eh ako ima ko odgovor ikakav o onom mjestu gdje je sad parking izmedju istocne strane stadiona i pomocnog terena. Danas bas prolazim i ima ona tabla za gradnju SPORTSKOG CENTRA i vjerovatno tu stoji dugo dugo, pise opcina novo sarajevo da kao gradi. Zna li itko ista o tome, hoce li se nastavljat, gradit i kako bi trebalo izgledat i tako.
Gradice se dvorana al to nema puno veze sa Zeljom zamlja je opstinska i oni grade to.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 09 avg 2010, 18:05

Željovac je napisao/la:Usput, molim nekoga da okači makar golove, jer sam iskreno zabrinut da bi remek djelo Višće moglo ostati nedokumentovano. Pa ako ima neko mogućnosti da to pokupi sa Vogošće, biće heroj! :mrgreen:
Snimicu ja golove ako bude na Vogosci, al to mogu samo mobitelom, valjda ce se vidjeti dobro, dosad nije bilo lose kad sam koristio tu metodu... 8-)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 avg 2010, 18:08

http://www.sou.rce.ba/clanak/1988102222 ... ?ref=tiker

Danas bi mogao da bude bas divan dan :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Dove87

Post Postao/la Dove87 » 09 avg 2010, 18:11

pile87 je napisao/la:
Dove87 je napisao/la:Eh ako ima ko odgovor ikakav o onom mjestu gdje je sad parking izmedju istocne strane stadiona i pomocnog terena. Danas bas prolazim i ima ona tabla za gradnju SPORTSKOG CENTRA i vjerovatno tu stoji dugo dugo, pise opcina novo sarajevo da kao gradi. Zna li itko ista o tome, hoce li se nastavljat, gradit i kako bi trebalo izgledat i tako.
Gradice se dvorana al to nema puno veze sa Zeljom zamlja je opstinska i oni grade to.
znam ja da je opcinska nego je haman uz stadion i pomocni teren koji imaju veze sa zeljom a jos ako bude velik i npr tu se buu igrale i rukometne i kosarkaske utakmice pa da zeljeznicar tu igra i da svi budemo na jednom mjestu na grbavici. a inace kazem ako se renovira stadion ili skroz napravi uz one business centre i hotele, volio bih da tu izmedju pomocnog i dobrog stadiona bude dobra i infrastruktura i dobri objekti kao taj.

ZELJO MOJA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO MOJA » 09 avg 2010, 18:13

bistrikboy je napisao/la:Sta je golman ucinio sjeveru da onako nastrada?
ma nista drug neko ga gadjao sokom i on uzeo sok i popijo ga i onda su krenule provokacije sa sjevera sto on nije uspio da ignorise nije mu niko kriv pa je dobijo opomenu od sudije da ne razgovara sa navijacima

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 09 avg 2010, 18:16

Bio sam danas u dolini i totalno razočarenje doživio.Gotovo sva vrata zaključana a ja očekivao Evropskog Želju
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 09 avg 2010, 18:17

ma nista drug neko ga gadjao sokom i on uzeo sok i popijo ga i onda su krenule provokacije sa sjevera sto on nije uspio da ignorise nije mu niko kriv pa je dobijo opomenu od sudije da ne razgovara sa navijacima
to se vuce od prosle sezone...tad je dobio zuti zbog provociranja publike...trebao je i sinoc dobiti al nek nije da nebi jeli vnago da smo namjestili bla bla
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 09 avg 2010, 18:18

Isnare, imaš li kakve uzorke? :mrgreen: Idi, Džeko, molim te! Odmah dovedemo Džafića iz Čelika na 10 godina! :mrgreen: Šala mala, meni je bolji Rovčanin. Htjedoh reći da sam protiv sarajevske Bosne primijetio potencijal malog Odovića. Vrlo je eksplozivan. Pa eto, vidjećemo šta će biti od njega. Tako sam i Džeku primijetio. :mrgreen:
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 09 avg 2010, 18:20

Dove87 je napisao/la:znam ja da je opcinska nego je haman uz stadion i pomocni teren koji imaju veze sa zeljom a jos ako bude velik i npr tu se buu igrale i rukometne i kosarkaske utakmice pa da zeljeznicar tu igra i da svi budemo na jednom mjestu na grbavici. a inace kazem ako se renovira stadion ili skroz napravi uz one business centre i hotele, volio bih da tu izmedju pomocnog i dobrog stadiona bude dobra i infrastruktura i dobri objekti kao taj.
E onda to moras vidjeti sa Dzo Kolom :D
Seyo_TM je napisao/la:
to se vuce od prosle sezone...tad je dobio zuti zbog provociranja publike...trebao je i sinoc dobiti al nek nije da nebi jeli vnago da smo namjestili bla bla
Bas tako sjever je **** plaho :D
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 09 avg 2010, 18:34

rumbalija je napisao/la:Bio sam danas u dolini i totalno razočarenje doživio.Gotovo sva vrata zaključana a ja očekivao Evropskog Želju
za koga ti navijas bgt

strumf
Kontakt:

Post Postao/la strumf » 09 avg 2010, 18:52

nedavno je bio tender i cini mi se da je unigradnja prosla...tako da ce izgradnja pocet ubrzo a kolko sam cuo posao je visemilionski (oko 6 mil.)tako da ce vjerovatno i dvorana biti solidna

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 09 avg 2010, 20:16

Ko je bio igrac utakmice zeljo - zvijezda?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 09 avg 2010, 20:20

Maloprije postavljeno na org...

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

AdisManiacZ
Kontakt:

Post Postao/la AdisManiacZ » 09 avg 2010, 20:24

KO JE BIO IGRAC UTAKMICE?!?!?!?

huha
Kontakt:

Post Postao/la huha » 09 avg 2010, 20:30

zajko zeba ;)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.