FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

paulus
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la paulus » 02 okt 2019, 21:22

"Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali Bože moj" e to ja govorim , rizik stolice je vazniji od gadjanja njegovih igraca , mrs pizdo znas **** Boga u seheru pizdo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 02 okt 2019, 21:23

Kome se ovaj nas uhljup od trenera uvlaci u zicugu :thumbdown: :thumbdown:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 02 okt 2019, 21:23

Ako se vec izaslo onda je trebao kakav inat da proradi...imao se i igrac vise 15 minuta..a ovo nije obicno gostovanje..ne igraju se tekme samo na kosevu...Dzaba te nekakve pobjede kuci..i primamo katastrofalno puno golova..ne pamtim ovo ovako..5,3,Simin han 2...

Hztesanj
Kontakt:

Post Postao/la Hztesanj » 02 okt 2019, 21:24

Drugovi sve stoji nepravda ustase sudija glupi ali realno kod prva dva gola nasa odbrana cista 0,igraci ostaju sami u 5 metara, sto prosle godine nisu gadjali i srali zato sto smo im **** majku sa 0:3 ha ya... Sami smo krivi za ovo ispadanje ako je uopste i bitno nakon ovih scena... Bravo za Horde Zla svi na sjever!!! Pozz
12. igrač kluba iz Titove 38b

insegnante
Kontakt:

Post Postao/la insegnante » 02 okt 2019, 21:25

emir79 je napisao/la:
fera je napisao/la:
emir79 je napisao/la:U svojih 40 godina nisam nikad bio ovako ljut.
Yebo li im ustaskofasisticki sljam pleme zatucano da im yebo.

Fuj, bagro glupa.

Od cistacice do igraca sve bi ih izbacio iz kluba. Pleme li vam yebem glupo. Spasite ustase yebali vam oni sve.
A kako su ih spasili ne kontam ?
Sta ti mislis da bi se desilo ?
Ne izaci na teren, svu dokumentaciju, video zapise fasistickog ponasanja, povrijeđenog igrača od strane fasista priloziti UEFA-i. Takođe prijava mafijaskog saveza za dugogodisnja odobravanja fasizma i nacizma.

A ne spustiti gace i pustiti da te naguze. Zato im jos jednom svima yebem mame od lezbace preko trenera sve do igraca.

Zgadili su mi se.
Fuj J*** im sve, ovo se ljudi mora prekinuti, trebali su odbiti da nastave utakmicu, pa.neka oni uhljupi u savezu vide sta i kako dalje. Ovo je cisto ponizavanje, pa Dzakmica ukinuse oni majmuni kamenom u glavu, dobili kaznu par hiljada maraka. Odbiti izaci na teren, spakovati se i pravac Mostar.

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 02 okt 2019, 21:25

Dade im alibu pucka , sad znas ko nass je izveo , on jedan od nas pizda jedna
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 02 okt 2019, 21:25

Zagor je napisao/la:
Nisam htjeho da to napisem , kontam mahalanje . Na zadnjoj utakmici , pri proslavi Titule , na Zapadu 3 momka su komentarisali da je u svlacionici protiv Listice 0:3 , Stanojevic napravio frku i napao kapitena da bewmudo predvodi ekipu . No evo Stanojevic na ovom klipu na 3:20 kaze da je itekako bilo frke na poluvremenu te utakmice . Ne znam da li ste vi ovo culi ? Krste moze igrati 30 minuta , sumnjam da moze vise i to da pokaze voljni momenat . Znao je on i odigrati , ali premor , covjek od 105 odigrao 100 utakmica . Jednu pauzirao radi crvenog , a ni povrijediti se ne zna (valjda spreman).
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 okt 2019, 21:27

E cuj mu izjave? E cuj vojnika, sunce ti zarko? Izvini im se, yebali te oni svi od reda !!!
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 02 okt 2019, 21:28

i Dule će popit suspenziju
"Nemam šta da komentarišem, kada god dođemo ovdje bude nekih problema. Niko ništa da kaže, Savez nikada nije stao iz nas, ovdje uvijek neki problemi. Mi smo dali sve od sebe, ali protiv Saveza ne možemo", izjavio je Hodžić.
koji tim je vodio Husref?
nisu na istoj liniji uopšte.....

Kapiten
"Turbulentan meč, nismo zaslužili poraz. Domaćin je imao pomoć sudije i ovo je bio katastrofalan meč s njihove strane. Mislim da se jednom zauvijek mora stati u kraj tome. Svaki meč ovdje kad dođemo igra se na nož, a nikakva odluka nije donesena. Ovakve situacije se moraju kažnjavati kad publika ubacuje predmete na teren i šta treba da neko opet izgubi glavu i da tek tada budemo svjesni. Niko ništa ne poduzima i ovo je bruka i sramota. Momci su odigrali stvarno dobru utakmicu, stvarali smo šansa, ali nažalost smo izgubili", rekao je Velkoski.
ma ja **** sezonu radi jedne tekme.....samo će nas pokažnjavat, tj ove što pričaju....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 02 okt 2019, 21:31

E Husrefe pišam se ja na tvoj obraz i karakter, mrs picketino ona jedna uhljebljena. Pogode ti ustaše igrača u glavu flašom, al ti to ne bi komentarisao. Ko ce stati u zaštitu ekipe ako neće trener. A kad je psovati igračima mater tu si prvi. E nemaš više moje podrške a nadam se da neću biti sam.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 02 okt 2019, 21:32

belosevic28 je napisao/la:E cuj mu izjave? E cuj vojnika, sunce ti zarko? Izvini im se, yebali te oni svi od reda !!!
Da su nas ovakvi "vojnici" branili '92., bila bi Srbija do Tokija. :lol:
Zamisli Dragana Vikića kako govori "ja se izvinjavam mom zamjeniku Karišiku što mu nisam dao još više oružja da iznese, ovo što oni rade po Sarajevu nije lijepo al Bože moj."
:urnebes:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 02 okt 2019, 21:33

Kad igraci moraju dici glas i to Darko i Dusan, a nase balije cute ko piz.de, a Husref kojeg cu ovaj put nazvati Usref jer se je ocito ukakio i boji se ne znam ni ja kog, kaze bilo je nekih stvari mimo fudbala ali tako je to danas, o yebem te zivote bolje da nije nista izjavio.
Zadnja izmjena: ElCartel11, dana/u 02 okt 2019, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 02 okt 2019, 21:33

Ljudi nas na terenu dobili,sad sto bi mi da smo ih dobili 3:0 na zelenom terenu to je druga stvar.
Momci su odigrali dobru utakmicu ,sa mudima tako da im nemam zamjerki.Idemo dalje aBd u Mostar po dobar rezultat.
Serete mnogo je ba la vas Listica.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

simidobar
Kontakt:

Post Postao/la simidobar » 02 okt 2019, 21:33

Denchi je napisao/la:i Dule će popit suspenziju
"Nemam šta da komentarišem, kada god dođemo ovdje bude nekih problema. Niko ništa da kaže, Savez nikada nije stao iz nas, ovdje uvijek neki problemi. Mi smo dali sve od sebe, ali protiv Saveza ne možemo", izjavio je Hodžić.
koji tim je vodio Husref?
nisu na istoj liniji uopšte.....
Ja ocekujem kaznu od saveza.. nama bar 2000 njima prvo 5000 za medije a poslije zalbi platice tisucu..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...

Hase1946FKS
Kontakt:

Post Postao/la Hase1946FKS » 02 okt 2019, 21:34

Denchi je napisao/la:Bravo :salut: :clap:
:tokralju: :tokralju: :tokralju:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 02 okt 2019, 21:35

Na izjavama ove trojice se makar vidi da im je krivo i da su syebani al zato naseg šefa lijepo zaboli qrac za ovo sve sto smo dozivjeli danas, bitno je da 18 000 legne svaki mjesec na račun. Husrefe yebem ti najmilije

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 02 okt 2019, 21:36

Ispravit sto se moze ispravit, pripremit se sto je bolje moguce za svinjski.

Serbedzic i lazic nemogu bit uparu moramo dovest brzeg stopera, previse golova primamo, a upravo je to najveci problem tog primanja dosta golova..

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 02 okt 2019, 21:37

Makedonac i Srbin ovako izjave, posteno, kao sto i jeste, a "nas" Uhljeb Musemic samo sto ih ne opravda?! Koga vise farbas vojnik, izgubio si s ovim podrsku, taman ligu prvaka osvojio sa Sarajevom !!!
Ma @skoro s ovim se poposao po svemu... :facepalm:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 02 okt 2019, 21:38

Izgleda po izjavama igrača da se logično ni njima nije igralo a kome bi se i igralo?

Znaci došla je naredba ili od uprave ili od stručnog štaba da se igra.
Od koga god da je, nayebem mu se ja glupe mame.
ZZ

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 02 okt 2019, 21:39

OsmanhodzicBuco je napisao/la:E Husrefe pišam se ja na tvoj obraz i karakter, mrs picketino ona jedna uhljebljena. Pogode ti ustaše igrača u glavu flašom, al ti to ne bi komentarisao. Ko ce stati u zaštitu ekipe ako neće trener. A kad je psovati igračima mater tu si prvi. E nemaš više moje podrške a nadam se da neću biti sam.
Svaka čast za komentar.Husref je ovdje ispao zadnja gnjida i fukara, fuj.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.