FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
duplakruna46
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ok. Nema zavjera. Sudjenje je isto kao i prosle sezone.
Sretno pitari!
Sretno pitari!
“Znate, kada su u Parizu i Londonu izmet istresali kroz prozor na ulice mi smo u Sarajevu imali kanalizaciju, vodovod i šadrvan sa 16 česama. On je imao sistem za zagrijavanje vode tako da ste mogli usred zime na Baščaršiji uzeti abdest toplom vodom.”
Ja sam pitar ali ne vjerujem da bi Amar večeras dao svojoj ekipi da nastaviHarika je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, al da pitam ovog gore kako možeš spominjat Amara, i uvlačiti ga, kad se sve ovo desilo pred sportskom javnosti, i kad smo svi stali uz vas. Možete biti sram i stid, jer posmatrajući, to pišeš kako bi nekoga oprao i prebacio krivicu na nekog drugog. Pozdrav sa plave strane,
istina za Vedrana!
Husref je u sustini dao i najpametniju izjavu. Nakon prosle sezone i Mostara, kada skoro nikakvih sankcija nije bilo, nema se tu sta vise pricati. Mozes galamiti koliko hoces, nista se desiti nece. Treba nam budala u Upravi koja ce se zainatiti i ici do kraja, a ne trener koji ce bogarati na presicama.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Picko Husrefeeee,
Yebemo ti sveeee
Yebemo ti sveeee
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Znači, ko što jedan napisa, kad je Hebibović pogođen, sudija je morao prekinuti utakmicu... pošto to nije uradio, Husref je trebao povući ekipu i odbiti da nastavi meč. To je to...
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Husref je ****! Malo je reć!!
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
Pitar prije 10 dana:
Odlazi Husrefe neznalice...
Pitar prije 5 dana:
Tako je Husrefe imas moju podrsku do kraja...
Pitar sad:
Husrefe picko, odlazi...
Pitar = sveznalica, svemocni, uzviseni... Kad on daje podraku ili tjera nekog on to radi iza blinda vrata i iskljucivo tastaturom, njegov glas se cuje koliko tihomir (necujni prdez). Pitar je toliko veliki da se ljuti na sve koji ne misle kao on, ako igraci lose igraju isti ima sva prava da ih protjera ne samo iz kluba, vec iz grada. Moras mu poloziti svaki racun i reci koliko ko ima platu i premiju. Najveci njegov neprijatelj je Husref Musemic (najtrofejniji trener FK Sarajevo) njihov neprijatelj bi bio i Vahidin, pa i Hase rahmetli. Ko god ima veze sa FK Sarajevo je njihov neprijatelj.
Pitarski neprijatelji su i pravi navijaci Sarajeva koji su u vecini i imaju hrabrost doci na Kosevo ili bilo gdje i dati podrsku Sarajevu, treneru i igracima. Pocastiti ih aplauzom i kad dozive poraz i napade. Pitar daje podraku 3x u godini. Kad se slavi titula, kad se slavi kup, kad je Europska tekma. Pitaru je ispod casti doci na utakmicu protiv Mladosti, Zvijezde... Naci ce svako opravdanje da ne dodje. Isti ce naci i najpogabije rijeci pa i kad je dobro. Isti je zvizdao navijacima koji daju podraku Sarajevu. Isti se predstavlja kao veliki navijac svog kluba, a radi sve protiv istog i podmece mu nogu kad god moze. **** takvog navijaca.
Husrefe donesi nam jos jednu tituli i ti i uprava i igraci. Puna podrska, a pitar nek ustane i ode do saveza i iskali svoje nezadovoljstvo, nek ponese i tastaturu, ako ce mu biti lakse.
Odlazi Husrefe neznalice...
Pitar prije 5 dana:
Tako je Husrefe imas moju podrsku do kraja...
Pitar sad:
Husrefe picko, odlazi...
Pitar = sveznalica, svemocni, uzviseni... Kad on daje podraku ili tjera nekog on to radi iza blinda vrata i iskljucivo tastaturom, njegov glas se cuje koliko tihomir (necujni prdez). Pitar je toliko veliki da se ljuti na sve koji ne misle kao on, ako igraci lose igraju isti ima sva prava da ih protjera ne samo iz kluba, vec iz grada. Moras mu poloziti svaki racun i reci koliko ko ima platu i premiju. Najveci njegov neprijatelj je Husref Musemic (najtrofejniji trener FK Sarajevo) njihov neprijatelj bi bio i Vahidin, pa i Hase rahmetli. Ko god ima veze sa FK Sarajevo je njihov neprijatelj.
Pitarski neprijatelji su i pravi navijaci Sarajeva koji su u vecini i imaju hrabrost doci na Kosevo ili bilo gdje i dati podrsku Sarajevu, treneru i igracima. Pocastiti ih aplauzom i kad dozive poraz i napade. Pitar daje podraku 3x u godini. Kad se slavi titula, kad se slavi kup, kad je Europska tekma. Pitaru je ispod casti doci na utakmicu protiv Mladosti, Zvijezde... Naci ce svako opravdanje da ne dodje. Isti ce naci i najpogabije rijeci pa i kad je dobro. Isti je zvizdao navijacima koji daju podraku Sarajevu. Isti se predstavlja kao veliki navijac svog kluba, a radi sve protiv istog i podmece mu nogu kad god moze. **** takvog navijaca.
Husrefe donesi nam jos jednu tituli i ti i uprava i igraci. Puna podrska, a pitar nek ustane i ode do saveza i iskali svoje nezadovoljstvo, nek ponese i tastaturu, ako ce mu biti lakse.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Znači ako je tako i niko ne reaguje a igračima ugrožen život i to a ja onda lijepo izvedem igrače i zapucam za Sarajevo pa nek bude šta bude. A uprava poslije stati iza igrača i trenera. Ali ne, nema se genitalija za to...Sabinho je napisao/la:Husref je u sustini dao i najpametniju izjavu. Nakon prosle sezone i Mostara, kada skoro nikakvih sankcija nije bilo, nema se tu sta vise pricati. Mozes galamiti koliko hoces, nista se desiti nece. Treba nam budala u Upravi koja ce se zainatiti i ici do kraja, a ne trener koji ce bogarati na presicama.
Znaci ako smo ga i prije pusili trebamo ga nastavljati da pusimo a nikako reci e dosta je vise. Dosta smo mi trpili od ovog ustaskof legla, treba se ujediniti i dici i demolirati ovo leglo fasizma i zla. Dosta smo okrecali drugu stranu i ustupali manjini koja ima nevidjena prava a pozivaju se na ugrozene i nosioce europski vrijednosti. USREFE ODLAZI PICKO
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sad sam tek cuo izjavu Husrefa i ko hoce da skonta i on je kritikovao samo je svjestan da ne pije vode sto kaze. Mislim da izjave igraca vise ce stete donijeti nego nekog poboljsanja. Husref je gospodin. Molio bi da se banuju ovi sto vrijedjaju nasu legendu Husrefa. Da je loš trener to mozes pisat i kako ne zna al vredjanje je sramotno.
- siroliver69
- Kontakt:
Napadosmo ovdje brata s istoka što je Husrefa prozvao i rekao mu da je pi.cka protiv BorcaVratnik10 je napisao/la:Znači, ko što jedan napisa, kad je Hebibović pogođen, sudija je morao prekinuti utakmicu... pošto to nije uradio, Husref je trebao povući ekipu i odbiti da nastavi meč. To je to...
Izvini momak, imaš pice od mene na prvoj utakmici.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nece Husref nigdje djaba pjenite. Samo vam je to bitno u citavoj ovaj situaciji da napisete picko usrefe e jeste pametni ko konji
Evo posto se niko skoro ne sjeca banja luke da ne idemo tako daleko, prosle sezone u mostaru pokrao nas sudija i jos pogođen džakmić sad slicna stvar opet, do kad ce nasi sutiti.
Ja ne zamjeram toliko sto su nastavili utakmicu jest mi i to krivo al vidim neku logiku u tom potezu. Smeta mi husrefova sutnja na sve ovo on nesto između redova kaze a nedavno odlijepio kad su mu rekli bodove pisi igru brisi...sumnjam da bi i sad bio ovako korektan da su njega pogodili... Trener mora stati u zastitu svojih igraca a ne svoje guzice i interesa.
Glupa je prica godinama se gađa to je dio folklora, neki su godinama kmetovi bili pa danas nisu tako isto trebaju prestati i ostale primitivne forme ponasanja. Treba se dici glas i to ne trebaju da rade igraci koji mogu biti kaznjeni zbog ovih izjava nego uprava tj. Klub.
Manje vise je nebitno ko je kriv sto se nastavilo igrati, najgore je sto vjerovatno nikakve reakcije nece biti na nivou kluba.
Ja ne zamjeram toliko sto su nastavili utakmicu jest mi i to krivo al vidim neku logiku u tom potezu. Smeta mi husrefova sutnja na sve ovo on nesto između redova kaze a nedavno odlijepio kad su mu rekli bodove pisi igru brisi...sumnjam da bi i sad bio ovako korektan da su njega pogodili... Trener mora stati u zastitu svojih igraca a ne svoje guzice i interesa.
Glupa je prica godinama se gađa to je dio folklora, neki su godinama kmetovi bili pa danas nisu tako isto trebaju prestati i ostale primitivne forme ponasanja. Treba se dici glas i to ne trebaju da rade igraci koji mogu biti kaznjeni zbog ovih izjava nego uprava tj. Klub.
Manje vise je nebitno ko je kriv sto se nastavilo igrati, najgore je sto vjerovatno nikakve reakcije nece biti na nivou kluba.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Sada ko je kriv za naredbu igracima da se vrate na teren mi ne znamo. Al ja sto mogu reci svoje neko misljenje, igracima nemam toliko nista zamjeriti, ali velika velika zamjerka ide Husrefu, on je od mene (kao i od vecine navijaca) imao podrsku, nakon vecerasnje u najmanju ruku sramotne izjave, mogu reci da je Husref pao ba dno, ukaljao je svoj obraz, kao i obraz kluba pa i nas navijača. On je taj koji je trebao reći sve ono sto su Darko Dušan Milos i Krste izjavili, i jos puno toga reci i za kriminalce u savezu, on je taj koji je trebao stati iza igraca, traziti pravdu za njih, nakon nemili scena sa utakmice cak ono gadjanje flašice u glavu moze se protumačiti kao pokušaj ubistva. Od veceras taj isti Husref od mene nema podršku, jer obraz nema cijenu.
Husrefe hvala ti za svaku radost koju si nama navijačima FK Sarajevo donio kao igrač.
Hvala ti za svu radost koju si nam donio kao trener, hvala ti za prošlu sezonu.
Ali dalje ne ide, izdao si nas, izdao si Vedrana, tog Vedrana za koji je dao život za ovaj klub, večerašnja utakmica je trebala biti za njega a ti si uradio to što si uradio...fujj
Husrefe hvala ti za svaku radost koju si nama navijačima FK Sarajevo donio kao igrač.
Hvala ti za svu radost koju si nam donio kao trener, hvala ti za prošlu sezonu.
Ali dalje ne ide, izdao si nas, izdao si Vedrana, tog Vedrana za koji je dao život za ovaj klub, večerašnja utakmica je trebala biti za njega a ti si uradio to što si uradio...fujj
Bordo bijeli za život cijeli!!
I da Pitar kaze da je Amar bolji trener od Husrefa. Pitar prije godinu dana: "Amar je kupovao titule, bio bi q da nema Ivice..."
Voli Sarajevo, ne budi pitar.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Siroki je bio ravnopravan i sa (ne)sportskom srecom su prosli dalje.
Inace cestitam protivniku ali ovim fasistima ne. Samo postojanje ovog kluba je ne sramota samo za NSBIH vec i UEFU koja je fol protiv fasizma, nacionalizma i rasizma. Ne boli me kup toliko jer je po meni prvenstvo puno vaznije. Medjutim nemamo ekipu i sad je spasavaj sto mozes to jeste izlazak u evropu.
Mi smo lose vodjen klub kojem se potrefilo prosli godine. Uprava u talu uzima auta seate na racun kluba i uhljebi klosare u marketing bez koristi za klub. Imamo srcanog trenera ali bez znanja i struke.
Kojeg smo igraca doveli da je pojacao ekipu a ostali smo bez Adukora, Mujakica, Crepulje i Stanojevica? Stanojevic daj boze da ikad vise zaigra, Oremus odigrao utakmicu i niko ne zna hoce li unaprijediti nasu igru, pidro kakvi li ce biti nakon povrede.
Krste nije za fudbala vise hvala mu za sve. Kome li je onaj Letic prijetio da mu zavrsi certifikat za fudbalera. Handzic i Hole dva pijanca, ovaj prvi da je kod rezultata 1-2 ispratio ubacivanje Hebiba bilo bi 1-3 i kraj.
Neprofesionalnost viri iz svakog coska kluba, dok fasista Toni Karacic govori da je to folklor u nas kad gadjas protivnika. Jel treba neka budala zolju ispalit na autobus igraca sirokog i branit se na sudu da je ovo folklor? Sram te bilo psetto jedno neljudsko!
Inace cestitam protivniku ali ovim fasistima ne. Samo postojanje ovog kluba je ne sramota samo za NSBIH vec i UEFU koja je fol protiv fasizma, nacionalizma i rasizma. Ne boli me kup toliko jer je po meni prvenstvo puno vaznije. Medjutim nemamo ekipu i sad je spasavaj sto mozes to jeste izlazak u evropu.
Mi smo lose vodjen klub kojem se potrefilo prosli godine. Uprava u talu uzima auta seate na racun kluba i uhljebi klosare u marketing bez koristi za klub. Imamo srcanog trenera ali bez znanja i struke.
Kojeg smo igraca doveli da je pojacao ekipu a ostali smo bez Adukora, Mujakica, Crepulje i Stanojevica? Stanojevic daj boze da ikad vise zaigra, Oremus odigrao utakmicu i niko ne zna hoce li unaprijediti nasu igru, pidro kakvi li ce biti nakon povrede.
Krste nije za fudbala vise hvala mu za sve. Kome li je onaj Letic prijetio da mu zavrsi certifikat za fudbalera. Handzic i Hole dva pijanca, ovaj prvi da je kod rezultata 1-2 ispratio ubacivanje Hebiba bilo bi 1-3 i kraj.
Neprofesionalnost viri iz svakog coska kluba, dok fasista Toni Karacic govori da je to folklor u nas kad gadjas protivnika. Jel treba neka budala zolju ispalit na autobus igraca sirokog i branit se na sudu da je ovo folklor? Sram te bilo psetto jedno neljudsko!
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!
Na stranu sto covjek nema muda, e bas ce pod njegovom palicom FKS napredovati. Nema Husref "covjek sa vizijom". Tim nema jednostavno nikakav rukopis nikakvu igru, vecina se svodi na pustu srecu, nabijanje itd. a noje juce dosao pa da se kaze treba vremena. Pa mi imamo srece sto imamo ovoliko bodova jer igre nemamo, protiv borca na srecu dobili, velez nas presluso a i to na srecu uzesmo, protiv zrinjskog na srecu dobili isto tako itd itd.bordobijeli je napisao/la:Nece Husref nigdje djaba pjenite. Samo vam je to bitno u citavoj ovaj situaciji da napisete picko usrefe e jeste pametni ko konji
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
nukleusmember
- Kontakt:
e oa ne mogu da vjerujem ocm,gledam tekmu u kafani,kada su igrači otišli u svlačionice krenuh kući uvjeren 100% da husref nije toliki retard da vrati ekipu,dodjoh kiući kad imam šta vidjeti,Allah selamet
VVVBK
VVVBK
Zasto bas pitar ? Zasto ne pljuvac il tako nesto?Laznjak je napisao/la:I da Pitar kaze da je Amar bolji trener od Husrefa. Pitar prije godinu dana: "Amar je kupovao titule, bio bi q da nema Ivice..."
Ima nas kojima smeta vasa upotreba i definicija rijeci pitar, siguran sam da bi se @samozdravlje i jos neki stariji slozili.
Horde su na sjeveru, ostatak stadiona pitari pa vecina ih nije kao ovo sto ti pises.
Kod nas su ljudi generalno takvi lako se upale nesto bi tjerali nekog i za par dana ih prođe, imas ove standarnde pljuvace ovdje koji jedva docekaju ili izmsle razlog za pljuvanje i tjeranje. Evo ja nikog ne tjeram al mi smeta sto se husref onako upali nedavno na pitanje koje se odnosi na njega a veceras gospodin između redova ih prozove...
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.