Kad si tako pametan hajde nadji kad sam reko da je Amar kupovao titule itd.Laznjak je napisao/la:I da Pitar kaze da je Amar bolji trener od Husrefa. Pitar prije godinu dana: "Amar je kupovao titule, bio bi q da nema Ivice..."
Voli Sarajevo, ne budi pitar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
-
belosevic28
- Kontakt:
Izjavljuj husrefe, boli te qrac
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
18.000 ce leci a sacuvo se i kazne. Win win za naseg vojnikabelosevic28 je napisao/la:Izjavljuj husrefe, boli te qrac
Dodjes u fasisticko ustasko leglo, igras ko picka svo vrijeme al Bog te pogleda i uz srecu okrenes rezultat, umjesto da igras jos agresivnije i da napadnes **** raspala ti se povlacis ko picka
Orgijaju na tribinama, gadzaju i pogode ti igraca sudija prekine tekmu i ti odlucis izaci ponovo
Kolje te seljacina iz banovica cijelu tekmu i ti rijec ne progovoris
Navijace ti maltrwtiraju i uvode jednu grupu u 30- toj drugu u 45 toj minuti, nakon tekme im porazbijaju autobus kamenjem al ti idalje sutis
I tako iz godine u godinu u **** ustaskom leglu, ne cudi me tvoja izjava Husrefe i kad su ti pomocnika Dzakmica umalo ubili kamenom u hercegovini i tad si bio picka i rijec nisi reko, a znas planuti i yebat majke **** novinarima koja te smjenjuju
Yebem im majke svima, pickaste balijske!
Da niste izasli svi bi mi stali uz vas pa tamam da 10-0 registruju i ne znam kakva kazna da bude, polupali bi zgradu saveza ako treba, prekinuli bi tekmu u zenici ako trrba, ovako vam yebemo majku svima redom pickastu
Posebno se nayebem majke svima u Upravi, hocete li se konacno oglasiti i boriti za interes i prava Kluba, ili je oglasavanje samo kad se daje podrska p.ederima
Fuj kako se osjecam, nikad gori osjecaj od ovog vecers, kakve smo picke ne mogu sebi doci
Orgijaju na tribinama, gadzaju i pogode ti igraca sudija prekine tekmu i ti odlucis izaci ponovo
Navijace ti maltrwtiraju i uvode jednu grupu u 30- toj drugu u 45 toj minuti, nakon tekme im porazbijaju autobus kamenjem al ti idalje sutis
I tako iz godine u godinu u **** ustaskom leglu, ne cudi me tvoja izjava Husrefe i kad su ti pomocnika Dzakmica umalo ubili kamenom u hercegovini i tad si bio picka i rijec nisi reko, a znas planuti i yebat majke **** novinarima koja te smjenjuju
Da niste izasli svi bi mi stali uz vas pa tamam da 10-0 registruju i ne znam kakva kazna da bude, polupali bi zgradu saveza ako treba, prekinuli bi tekmu u zenici ako trrba, ovako vam yebemo majku svima redom pickastu
Posebno se nayebem majke svima u Upravi, hocete li se konacno oglasiti i boriti za interes i prava Kluba, ili je oglasavanje samo kad se daje podrska p.ederima
Fuj kako se osjecam, nikad gori osjecaj od ovog vecers, kakve smo picke ne mogu sebi doci
Zadnja izmjena: Inijesta, dana/u 02 okt 2019, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Da je igrač Zvezde pogođen Husref bi im na tribine uletio.
Laku noć, bordo braćo. Yebo ti nas..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Nije Husref ispao gospodin veceras, nego jedna velika kukavica. Ono sto je on trebao da kaze, rekli su Lazic, Dusan i Velkoski, ako nista iz revolta I ljutnje. Veliki pad u ocima, samim tim gubi moje povjerenje
Das Ist Walter
Idu ljudi odma u kost.Laznjak je napisao/la:I da Pitar kaze da je Amar bolji trener od Husrefa. Pitar prije godinu dana: "Amar je kupovao titule, bio bi q da nema Ivice..."
Pretjeruju al brate i Husref pretjeruje, ovako nije smjeo zakazat, morao je stat iza svojih igraca i prekinut utakmicu, najmanje, je*o rezultat, je*o sve kazne..
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
-
bordobijeli
- Kontakt:
Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
Sagni se bosnjo i pusi kurcinu manjini. Respekt kosovarima.... laku noc,
da upravu si.. Ali mogao je reći šef necemo pa makar nas kaznili. kasnije zalbu ulozit i sta bude bude. Ovako smo ispali bas kukavice. od uprave, husrefa i na kraju mozda i igraca, koji su mogli reci ipak mi necemo izaci, pa čak i ako im je i sef naredio..bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
mislim da se slicna situacija desila nama potiv Borca prije par godina ako se ne varam il gdje vec ne sjecam se.. i ljudi registrovali 3:0 u korist njih
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma bolje ti je da se ne sekiraš. Ja sam isto reko, šta god čovjek napisao ili reko izgleda da se ništa neće promjeniti. Pi.ke jedne bezmude, od mene para sada što su dobivali za majice, dresove, suvenire, karte itd. dobivali su...Nek budu sad i zadnji zaboli me. Zaboli me i to što će mi neko reći da nikakav navijač nisam. Ovim postupkom večeras su za mene pokazali dosta...Inijesta je napisao/la:Dodjes u fasisticko ustasko leglo, igras ko picka svo vrijeme al Bog te pogleda i uz srecu okrenes rezultat, umjesto da igras jos agresivnije i da napadnes **** raspala ti se povlacis ko picka
Trener kolko ja znam može donijeti odluku da neće izvesti igrače bez obzira šta delegat i sudija kažu...bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
a ko si ti?Fudo je napisao/la:
Kad si tako pametan hajde nadji kad sam reko da je Amar kupovao titule itd.Laznjak je napisao/la:I da Pitar kaze da je Amar bolji trener od Husrefa. Pitar prije godinu dana: "Amar je kupovao titule, bio bi q da nema Ivice..."
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Hajde reko si šta si imo da kažeš i odskoči od naše teme lagano u dvokoracimaLaznjak je napisao/la:a ko si ti?Fudo je napisao/la:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moglo jest, al mislim da bi nas kaznili zato sto smo napustili mec. Mi nemamo zastitu u savezu pa na kosevu se prekidalo iz bog zastave Armija BIH,a da nas ori ubi balije i hebem te Bosno, naravno Mujic ne cuje.Zagor je napisao/la:da upravu si.. Ali mogao je reći šef necemo pa makar nas kaznili. kasnije zalbu ulozit i sta bude bude. Ovako smo ispali bas kukavice. od uprave, husrefa i na kraju mozda i igraca, koji su mogli reci ipak mi necemo izaci, pa čak i ako im je i sef naredio..bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
mislim da se slicna situacija desila nama potiv Borca prije par godina ako se ne varam il gdje vec ne sjecam se.. i ljudi registrovali 3:0 u korist njih
Moze, mogu i igraci odbiti da igraju nije to upitno, fazon je ako delegat i sudac kazu da su ispunjeni uslovii za nastavak utakmice ti ako ne izađeš na teren gubis 3-0 a realno male su šanse da bi nama neka zalba urodila plodom.Vratnik10 je napisao/la:Trener kolko ja znam može donijeti odluku da neće izvesti igrače bez obzira šta delegat i sudija kažu...bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
Cini mi se da mi kao klub imamo tu politiku da se ne zalimo i da se ide linijom manjeg otpora jer odavno se trebao podici glas.
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
-
insegnante
- Kontakt:
Ama nisu trebali da se vrate na teren i tacka. Sjetimo se samo Borca... Ovako su ispali picke, znaci pogode te flasom, ti nastavljas igrati. Pa ovo nigdje nema.
kaznjavali su nas i ranije nek kaznjavaju i dalje. Na kraju krajeva ovo je kup, mogu te samo izbaciti iz istog. U ligi bi oduzeli mozda 3 boda... na isto ti dodje opet si izgubio utakmicu...mislim imo si sanse, al eto... pored onolikog uštakluka, fašizma, gađanjem naših igrača,, mi nismo trebali nastaviti utakmicu i tacka. Imao bi i mozda vece sanse u savezu kad bi se ovi nasi potrduili, onako si samo pristao na uslove utakmice koji su se odvijali u tom momentu. Znaci slazes se sa svim silnim urlanjem, gađanjem i sl, pristao si na njihove uslove...bordobijeli je napisao/la:Moglo jest, al mislim da bi nas kaznili zato sto smo napustili mec. Mi nemamo zastitu u savezu pa na kosevu se prekidalo iz bog zastave Armija BIH,a da nas ori ubi balije i hebem te Bosno, naravno Mujic ne cuje.Zagor je napisao/la:da upravu si.. Ali mogao je reći šef necemo pa makar nas kaznili. kasnije zalbu ulozit i sta bude bude. Ovako smo ispali bas kukavice. od uprave, husrefa i na kraju mozda i igraca, koji su mogli reci ipak mi necemo izaci, pa čak i ako im je i sef naredio..bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma te priče "kaznili bi nas" su vrijedjanje inteligencije i priče za malu djecu,pa šta ako bi nas kaznili?ne smiješ u ovoj situaciji dati na sebe taman da te ugase,za sve postoji granica
VVVBK
VVVBK
-
bordobijeli
- Kontakt:
Moze i oni napisu bilo uslova za nastavak i mi popušimo kao i dosad :slucaj Gavaric, pekija udari šarica na derbyu nas kazne 3:0 za željeznicar, prekid s borcem 3:0 za njih, u zenici pogode naseg igraca odbijemo igrati zakazu nam novu utakmicu, protiv leotara na kosevu prekine zbog zastave Armija RBIH. Itd ItdVratnik10 je napisao/la:Trener kolko ja znam može donijeti odluku da neće izvesti igrače bez obzira šta delegat i sudija kažu...bordobijeli je napisao/la:Delegat i sudije donose odluku hoce li se nastaviti mec. Nije trener taj koji odreduje hoce li igrati ili ne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.