covjek provocira, a ni sam ne vjeruje u pozitivan rezultat.Marchisio je napisao/la:Google je napisao/la:FORZA ZEMAN)))
1:3...!!!!

Samo luda srece ili neko iskljucenje moze pomoci romi da pobjedi...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
covjek provocira, a ni sam ne vjeruje u pozitivan rezultat.Marchisio je napisao/la:Google je napisao/la:FORZA ZEMAN)))
1:3...!!!!
Vučinić: ''Trener Rome zaslužuje da ga Juventusovi navijači pljuju.''
Ne mogu ni zamisliti koliko mu je ovo teško bilo izgovoriti.Zeman: "They (Juventus) have the best squad in the Italian league"
Odlično ... nije moglo boljeBurberry46 je napisao/la:Juventus-Shakhtar utorak na arena sport 1!![]()
http://www.tvarenasport.com/vesti/12147 ... s-shakhtar" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad ga neki napaljeni navijac Juventusa koji nije sav u glavi izbode nozem na ulici bice jadni zdenek, fini Zdenek a vec skoro 15 godina podjebaje ili podjebaje i to na najgori moguci nacin, gdje ni malo sporta nema nego iskljucivo umanjivanje uspjeha i podjebavanje na najnizim granama.Lud covjek al mogo bi i zavrsit pod sakama nekog ludog momka.juventus 0244 je napisao/la:Znači sad imamo i kandidate za tribine, kad se vraća Pepe, on se trebao prvi oporaviti, a najduže se oporavlja.
![]()
Ovaj Zeman izgleda ozbiljno želi pomoći igračima/Conteu, jer radi besplatnu motivaciju, koja je ovo budala. Mislim da bi ga neko trebao opomenuti zbog izjava, jer prelazi granice, jel svjestan šta može doživjeti u Torinu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.