Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Milner najvjerovatnije flop of the match . Svaku loptu izgubio.
evo ovaj na sportklubu bas suprotno kazeviKK je napisao/la:Milner najvjerovatnije flop of the match . Svaku loptu izgubio.
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Zabaleta je zvanicno igrac utakmice 
Za sta dobi 8 mill ovaj sinclair smijesan igrac
Šta je ovo , Džeko izlazi za nekog je*enog Razaka ?
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Dzeko solidan kao veci dio ekipe, dok je Barry definitivno igrac utakmice.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
-
schwarcgelbfantom
- Kontakt:
ma to mu ministar pustio da se malo đeksonu popravi koeficijent

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Sta je, sad vam malo i kad odigra 89 min. ?viKK je napisao/la:Šta je ovo , Džeko izlazi za nekog je*enog Razaka ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jbg pogresio sam eto iz druge sanse zaboravio sam na onaj udarac preko gola hhahah zanio sam se pravoharishp je napisao/la:Ocito ne pratis utakmicu.BosnaSTL je napisao/la:Jedna sansa i jedan gol to se zove efikasnost Edine!!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pristojna predstava Edina, uradio je ono što je i trebao. Aferim Edo!
Bravo majstore,vjerovatno će i sljedeću početi,aBd
.
- Neutralan88
- Kontakt:
Haman da mu nece priznat ovaj pogodak, jer je lopta dosla od Asmira 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
I opet , JOŠ JEDNOM kad mislim da me goal.com ne može iznenadit , oni smisle nešto novo . Po čemu je Aguero zaslužio 4 zvjezdice , a Edin 3 ?
Dadneš gol iz penala - 2 do 3 zvjezdice više na Goal.com
Jesam reko . Dadneš gol na utakmici - 0,5 do 1 zvjezdica više na ocjeni kod Goal.comviKK je napisao/la:Saće Aguero izvest penal , i ostat na 10 golova kao i Edin . Naravno , onda će on magično zbot toga bez ikakvog razloga postat najbolji igrač na utakmici.
Dadneš gol iz penala - 2 do 3 zvjezdice više na Goal.com
Fina partija Edina krunisana golom..Super je ovo za njegovo samopuzdanje a i efikasno sredstvo da se zacepe usta onim koji govore da je on super zamjena..Kako neko rece on nije super zamjena nego je jednostavno samo super
Da se dotaknemo malo I Bega,po meni korektno je branio,imao par finih intervencija,cak i kod Dzekinog gola,ako se bolje pogleda,odbranio je Augerov sut ( ne znam zasto se Augeru pise ass ) i jbg Edin bio na pravom mjestu..Kod ostalih golova nije mogao nista..Sve u svemu ja sam zadovoljan partijom oba nasa zmaja.. 
P.S. Zaboravio sam napisati da penala zapravo nije ni bilo
P.S. Zaboravio sam napisati da penala zapravo nije ni bilo
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 01 jan 2013, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Djesu sad oni sto govorili kako Dzeko nije dobar kad igra od pocetka oni navijaci City_a oni koji su poceli kao i oni sa blue moon foruma ?Daj cojku sansu dvije i dat ce gol jel tako Harise i hvala sto si me isparvio bila mu je druga sansa na tekmi i dao je gol dok Agueru trenutno treba 5 i jedan penal da bi zabio !!
Samo ne znam sta ce mu ove pizdarije ispod dresa, radi takve gluposti dobit zuti... 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Pa i kod prvog gola Zabalete je Begović odbranio , netko je poslao prizeman centaršut , a Begović se brzo spustio te ispružio nogu te izblokirao centaršut , a onda Zabaleta naletio i šutnuo u gol .
Edin bolje igra i više zabija na gostovanjima, nego na domaćem terenu. Tako da, Mancini, ako ga već stavljaš u prvi sastav, gledaj da to bude pretežno na gostovanjima 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Ponisteni su svi zuti kartoni od pocetka sezone, te je sada 7 zutih suspenzijaCartman je napisao/la:Samo ne znam sta ce mu ove pizdarije ispod dresa, radi takve gluposti dobit zuti...
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
Trenutno korisnika/ca: Edincapitano, Elddar, General505, Goalgetter, invincible1921, Muumii, Normus90 i 40 gostiju.