Kakve ti gluposti lupas, dan te yebobordobijeli je napisao/la:Pa mi da nismo izasli svaku sljedecu na kosevu bacanje baklji u teren ili neko ubacivanja u teren gosti bi napustali teren. I prosle godine su i u prvenstvu i u kupu isti bili samo mi cvrsti dobri uvalili im tricu i cao.Vedran je ubijen nije pronadjen ubica a kamoli da ih nesto kazne za ovo na utakmici .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sudiji posebno majku je*em, za svaki prigovor i za svaki faul i da mu se nova vikendica srusi na glavu sto prije..
I cude se kad ih ljudi sa sjekirama ganjaju.. se*em im se na lopovsku organizaciju.
I cude se kad ih ljudi sa sjekirama ganjaju.. se*em im se na lopovsku organizaciju.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Da kojim slucajem nismo izasli na teren, bila bi prica sto nismo izasli prosli bismo... Treba se dici psihicki poslije ovoga, nalozit se i poderat u Mostaru. Podrska do kraja!
- Alen Škoro
- Kontakt:
Kad sam sebe ne postujes, kako ce te drugi postivati.
Kratko i jasno. Hvala vam sto ne mogu oka sklopiti.
Igracima hvala i svaka cast na svemu! Momci su u svim segmentima prepusteni sami sebi. VOLIM VAS.
Nadam se da su husref, hadzija, sabrina i uprava bivsi u klubu. Samo vas kolektivna ostavka moze dijelom saprati. Ljude bez stava i ponosa, zaista ne mogu i necu podrzavati. ZBOGOM.
Kratko i jasno. Hvala vam sto ne mogu oka sklopiti.
Igracima hvala i svaka cast na svemu! Momci su u svim segmentima prepusteni sami sebi. VOLIM VAS.
Nadam se da su husref, hadzija, sabrina i uprava bivsi u klubu. Samo vas kolektivna ostavka moze dijelom saprati. Ljude bez stava i ponosa, zaista ne mogu i necu podrzavati. ZBOGOM.
NON MOLLARE MAI
Slazem se dasmo razocarani da je dola teski ustakluk da je sudija dosta kumovo kod 1-2 gola njihovog, al nemogu da vjerujem da ovde neko psuje Husrefu mater jer je vratio igrace na teren. Husref je trener sabrina i hadzic su direkrori oni su jedino mogli reci Husrefu nema dalje pakujemo kufere i idemo.
Slazem se da je ovo prelilo casu gadanje igraca (posebno jer vise izmjena nismo mogli imat) pa prekid i vrijeme je da drzava bude drzava i da stane na crtu svakom pojedincu kolektivu ili bilo kome bilo cemu, treba klub da se izjasni tuzi zali uradi vise nego sto moze bilo ko da uradi za dobro bit BH FUDBALA i bolje sutra, Husref je reko da ovo nije fudbal i da nije fer i korektno, al on nemoze vise od toga.
Nadam se da ce nam se i drugi klubovi al samo oni klubovi koji zele fer korektnu sportsku borbu pridruzit da natjeramo drzavu drzavne organe ns bh i uefu i fifu da ukljucimo
Al moramo bit realni da i mi ubacamo baklje u po tekme kao i topovske udare sokove, bilo je cak i gadzanje skretnicarevi igraca kad se igra na sergi kad hoce korner da izvedu. Mi moramo bit primjer svima jer mi bacijamo za najveci klub u drzavi to nam je i odgovornost..
Sb je bio bolji tim, svak zna da u 90% utakmica domacinu se selji malo i mi smo bili spremni, monci su dali 100% od kove do handzica forma se nedize toliko brzinom kojom mi zelimo al doce abd. Sto se tice kupa bilo bi dobro da smo prosli al ako ce ovo bit poboljsanje ili olaksanje za tih 10% bolje igre koliko nam treba da uzmemo titulu onda nije ni lose...
Slazem se da je ovo prelilo casu gadanje igraca (posebno jer vise izmjena nismo mogli imat) pa prekid i vrijeme je da drzava bude drzava i da stane na crtu svakom pojedincu kolektivu ili bilo kome bilo cemu, treba klub da se izjasni tuzi zali uradi vise nego sto moze bilo ko da uradi za dobro bit BH FUDBALA i bolje sutra, Husref je reko da ovo nije fudbal i da nije fer i korektno, al on nemoze vise od toga.
Nadam se da ce nam se i drugi klubovi al samo oni klubovi koji zele fer korektnu sportsku borbu pridruzit da natjeramo drzavu drzavne organe ns bh i uefu i fifu da ukljucimo
Al moramo bit realni da i mi ubacamo baklje u po tekme kao i topovske udare sokove, bilo je cak i gadzanje skretnicarevi igraca kad se igra na sergi kad hoce korner da izvedu. Mi moramo bit primjer svima jer mi bacijamo za najveci klub u drzavi to nam je i odgovornost..
Sb je bio bolji tim, svak zna da u 90% utakmica domacinu se selji malo i mi smo bili spremni, monci su dali 100% od kove do handzica forma se nedize toliko brzinom kojom mi zelimo al doce abd. Sto se tice kupa bilo bi dobro da smo prosli al ako ce ovo bit poboljsanje ili olaksanje za tih 10% bolje igre koliko nam treba da uzmemo titulu onda nije ni lose...
-
bordobijeli
- Kontakt:
ERe: FK Sarajevo
Bravo i ja to zelim reci da mi moramo prvo sebe preispitati pa onda druge kritikovao. Znam da je sad vruca glava i da su ovi kamenjari zatucane ustaše. Al to ne treba da mi guramo nase stvari pod tepih. Protiv Borisova baklje na klupu gostiju, u derbyu na grbavici vazda se ubacuje, u zenici smo prosle godine gadjali golmana topovskim prekid 20 min bio Itd. Na terenu se muda pokazuju ne kao Krste na terenu nista a ovamo vazda neka prica.Pitar6785 je napisao/la:Slazem se dasmo razocarani da je dola teski ustakluk da je sudija dosta kumovo kod 1-2 gola njihovog, al nemogu da vjerujem da ovde neko psuje Husrefu mater jer je vratio igrace na teren. Husref je trener sabrina i hadzic su direkrori oni su jedino mogli reci Husrefu nema dalje pakujemo kufere i idemo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
boze jel me nisi mogao stvorit da navijam za bayern, real, barcu ko sav normalan svijet.
Zasto ja pratim ovaj cirkus...
Zasto ja pratim ovaj cirkus...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Sjeverjecudo
- Kontakt:
Jos se nisam smirio,jos me nervoza puca zbog ovog vcrs,ne znam da li sam ikad bioovak nervozan kao vcrs,ni poslije derbija nije bilo ovako,a vjerujem i vecini ovdje.
Prvo. i uprava i husref i hadzija treba da snose sankcije za ovo vracanje na teren vcrs,apsolutno su svi krivi bez izuzetka,popisali su se na nas sve, i rezultat i igra I sve na stranu a ovo vcrs sto su uradili je tuzno zalosno sramotno I bruka za sve nas, treba svi da nam se smiju kad smo picke
Drugo. Bravo igracima za borbenost i izjave.
Trece.Hoce li se ikad uprava oglasiti i stati iza navijaca,jel normalno da se jedna grupa navijaca pusta u 30 minuti,a druga u 45.
Cetvrto. Bravo Horde
Peto. Zanima me kakva ce kazna onog usranog saveza biti za ubice iz listice,siguran Sam da se ono na Kosevu desilo da bi bili izbaceni iz lige,dobili 2 milona kazne,i igrali bi pred praznim stadionim 17 narednih sezona.
Sesto. Jel moguce da pojedinci brane nekog nakon ovog vcrs,ma svi koji se ista u klubu pitaju su krivi za ovaj povratak na teren.Pa ako je iko branio Husrefa branio sam ga ja i Jos nekoliko ljudi sa foruma i svi smo ga osudili vcrs,cuj kazu nije uprava kriva,ma svi su krivi i uprava i hadzija i husref,ama bas svi.I ako mislim da je uprava ta koja se najvise pita.u ovom slucaju i njih najvise osudit treba,Al i Husrefa zbog vracanja na teren ako se on pitao tu,a u svakom slucaju za pickastu izjavu i ne stajanje iza igraca
Sedmo. Vi sto govorite bilo bi 3:0,kako ne mozete da shvatite da je nebitno Koji bi rezultat ili eventualne sankcije bile. Evo vam i primjer,ako vam neko opali samar,a vi spustite ruke,ne branite se i pustite ga da vas udara,sta mozete ocekivat u buducnosti da ce se desiti ?
Moramo prvo sami sebe postovati da bi nas Neko drugi postovao.
Osmo. Sudjenje ne treba ni komentarisat
Deveto. Sutra ce biti hladnije glave,kazu da je jutro pametnije od veceri,podrsku treba pruzati i dalje.
Prvo. i uprava i husref i hadzija treba da snose sankcije za ovo vracanje na teren vcrs,apsolutno su svi krivi bez izuzetka,popisali su se na nas sve, i rezultat i igra I sve na stranu a ovo vcrs sto su uradili je tuzno zalosno sramotno I bruka za sve nas, treba svi da nam se smiju kad smo picke
Drugo. Bravo igracima za borbenost i izjave.
Trece.Hoce li se ikad uprava oglasiti i stati iza navijaca,jel normalno da se jedna grupa navijaca pusta u 30 minuti,a druga u 45.
Cetvrto. Bravo Horde
Peto. Zanima me kakva ce kazna onog usranog saveza biti za ubice iz listice,siguran Sam da se ono na Kosevu desilo da bi bili izbaceni iz lige,dobili 2 milona kazne,i igrali bi pred praznim stadionim 17 narednih sezona.
Sesto. Jel moguce da pojedinci brane nekog nakon ovog vcrs,ma svi koji se ista u klubu pitaju su krivi za ovaj povratak na teren.Pa ako je iko branio Husrefa branio sam ga ja i Jos nekoliko ljudi sa foruma i svi smo ga osudili vcrs,cuj kazu nije uprava kriva,ma svi su krivi i uprava i hadzija i husref,ama bas svi.I ako mislim da je uprava ta koja se najvise pita.u ovom slucaju i njih najvise osudit treba,Al i Husrefa zbog vracanja na teren ako se on pitao tu,a u svakom slucaju za pickastu izjavu i ne stajanje iza igraca
Sedmo. Vi sto govorite bilo bi 3:0,kako ne mozete da shvatite da je nebitno Koji bi rezultat ili eventualne sankcije bile. Evo vam i primjer,ako vam neko opali samar,a vi spustite ruke,ne branite se i pustite ga da vas udara,sta mozete ocekivat u buducnosti da ce se desiti ?
Moramo prvo sami sebe postovati da bi nas Neko drugi postovao.
Osmo. Sudjenje ne treba ni komentarisat
Deveto. Sutra ce biti hladnije glave,kazu da je jutro pametnije od veceri,podrsku treba pruzati i dalje.
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!
Ako Bog da, kao što kažeš, biće bolje ali prvo se neke stvari trebaju mijenjati u klubu.Pitar6785 je napisao/la:Slazem se dasmo razocarani da je dola teski ustakluk da je sudija dosta kumovo kod 1-2 gola njihovog, al nemogu da vjerujem da ovde neko psuje Husrefu mater jer je vratio igrace na teren. Husref je trener sabrina i hadzic su direkrori oni su jedino mogli reci Husrefu nema dalje pakujemo kufere i idemo.
Da ponovim, po stoti i stohiljaditi put. Dakle, trener ili ti ga šef stručnog štaba ima pravo da izvede ekipu s terena. Ne treba mu za to dozvola, niti Hadžića niti Sabrinina. Sad, što bi to uradio bez njihove saglasnosti i došao u koliziju s njima je drugi par opanaka. Svi oni su jednoglasno trebali biti za to da se, nakon što je Hebibović pogođen i kad je do prekida došlo, ekipa ne vraća na teren. Prije svega iz sigurnosnih razloga
Bilo je dosta incidenata do sada i promjena skoro pa i nema. Ne presipaj iz šupljeg iz prazno. Zar treba neko, ne daj Bože, ubijen da bude pa da se utakmica prekine?
Delegat je taj koji odluci moze li se nastaviti tekma, ako on kaze da moze, ti ne izadjes, moze te samo glava zaboliti. Oduzimanje bodova, izbacivanje iz lige i td. I ja sam da su otisli kuci, ali sta onda.
Da smo ih dobili sad bi bilo uriniranje po njima samo takvo i uzdizanje Husrfa u nebesa, posto je obnuto idemo j mater svakome. Izaso si, izgubio i cao.
Traziti od saveza da se ovo **** od sudije nikad vise ne pojavi na terenu sa nasim igracima, traziti dozvolu ne od saveza vec od uefe da mozemo napustiti stadion samovoljno, ako se uvjerimo u vlastitu nesigurnost. Predstaviti im ubisto navijaca i svakakve linceve na igrace u onom **** od sela.
Uprava mora da stane iza trenera i igraca i da ih brani uvijek. Da su na vezi, pa za ovih 20 min prekida mogli su se i advokati kontaktirati, mozemo li napustiti teren, brinemo se za sigurnost, jer nam je ubijen navijac prije 10 godina ovdje, a nekoliko ranjeno... Pa ici do uefe da odluci o dodjeli bodova, ali da imamo jaku podlgu. Pa kad dole ides ides spreman na sve, nije do Mladost ili Zvijezda da ides sa kezon i na izlet. Od mene im je zuti, padnu li opet na ovako nesto i ja cu ebata majke. Nece san na oci, kako smo pokradeni i unakazeni
Da smo ih dobili sad bi bilo uriniranje po njima samo takvo i uzdizanje Husrfa u nebesa, posto je obnuto idemo j mater svakome. Izaso si, izgubio i cao.
Traziti od saveza da se ovo **** od sudije nikad vise ne pojavi na terenu sa nasim igracima, traziti dozvolu ne od saveza vec od uefe da mozemo napustiti stadion samovoljno, ako se uvjerimo u vlastitu nesigurnost. Predstaviti im ubisto navijaca i svakakve linceve na igrace u onom **** od sela.
Uprava mora da stane iza trenera i igraca i da ih brani uvijek. Da su na vezi, pa za ovih 20 min prekida mogli su se i advokati kontaktirati, mozemo li napustiti teren, brinemo se za sigurnost, jer nam je ubijen navijac prije 10 godina ovdje, a nekoliko ranjeno... Pa ici do uefe da odluci o dodjeli bodova, ali da imamo jaku podlgu. Pa kad dole ides ides spreman na sve, nije do Mladost ili Zvijezda da ides sa kezon i na izlet. Od mene im je zuti, padnu li opet na ovako nesto i ja cu ebata majke. Nece san na oci, kako smo pokradeni i unakazeni
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jesi li nešto propustio ili ne čitaš ili ti se ne da da čitaš prijašnje postove i šta su raja pisala? Skoro svi mi znamo šta su nadležnosti delegata ali FK Sarajevo je nakon večerašnjih događanja i pokušaja da nastrada jedan od igrača trebao donijeti odluku da ne nastavi igru. Bez obzira na sankcije. Život je vrijedniji od sankcijaLaznjak je napisao/la:Delegat je taj koji odluci moze li se nastaviti tekma, ako on kaze da moze, ti ne izadjes, moze te samo glava zaboliti. Oduzimanje bodova, izbacivanje iz lige i td. I ja sam da su otisli kuci, ali sta onda.
Jel ti ne citas ili citas samo sto te zanima, pa vadis i nekog konteksta?Vratnik10 je napisao/la:Jesi li nešto propustio ili ne čitaš ili ti se ne da da čitaš prijašnje postove i šta su raja pisala? Skoro svi mi znamo šta su nadležnosti delegata ali FK Sarajevo je nakon večerašnjih događanja i pokušaja da nastrada jedan od igrača trebao donijeti odluku da ne nastavi igru. Bez obzira na sankcije. Život je vrijedniji od sankcijaLaznjak je napisao/la:Delegat je taj koji odluci moze li se nastaviti tekma, ako on kaze da moze, ti ne izadjes, moze te samo glava zaboliti. Oduzimanje bodova, izbacivanje iz lige i td. I ja sam da su otisli kuci, ali sta onda.
I ja sam za da su napustili stadion i od mene im je zuti ko god je odgovoran. Da su otisli kuci sad bi se pisalo, sto su napustili od kud im pravo, sad strahuj za kazne... Jel ti citas forum i drustvene mreze ili ? Ovdje ne znam za 10 stranica za redom da se pozitivno sastavila prica.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Re: ERe: FK Sarajevo
Kakve ba veze ima borisov sa ovim sto se nama desava iz utakmice u utakmicu, prvenstveno od sudija ?bordobijeli je napisao/la:Bravo i ja to zelim reci da mi moramo prvo sebe preispitati pa onda druge kritikovao. Znam da je sad vruca glava i da su ovi kamenjari zatucane ustaše. Al to ne treba da mi guramo nase stvari pod tepih. Protiv Borisova baklje na klupu gostiju, u derbyu na grbavici vazda se ubacuje, u zenici smo prosle godine gadjali golmana topovskim prekid 20 min bio Itd. Na terenu se muda pokazuju ne kao Krste na terenu nista a ovamo vazda neka prica.Pitar6785 je napisao/la:Slazem se dasmo razocarani da je dola teski ustakluk da je sudija dosta kumovo kod 1-2 gola njihovog, al nemogu da vjerujem da ovde neko psuje Husrefu mater jer je vratio igrace na teren. Husref je trener sabrina i hadzic su direkrori oni su jedino mogli reci Husrefu nema dalje pakujemo kufere i idemo.
Papci imaju vise od 100 godina fasizma iza sebe.. a kazu treba krenut od sebe.
Ja mislim da smo previse samokricni a premalo uzvracamo ove niske udarce.
I ja sam gledao utakmicu, listica nije bila bolji tim na terenu, sudija im je dobro pomagao da lice na bolji tim...
Pa nek neko normalan pokusa odigrat utakmicu sa sudijom "na zadatku" dok ga gadjaju bakljama, predmetima raznim u gradu gdje ubica jos moze hodat slobodno. to je vise ekstremni sport nego fudbal.
Zadnja izmjena: simidobar, dana/u 03 okt 2019, 02:08, ukupno mijenjano 2 puta.
Maleni dizu transparent "Jesul` Horde gdje su nekad bile"... 3 sekunde kasnije Horde dizu transparent "Gdje god bili - uvijek korak ispred vas"...
Stanojeviću isto tako koliko je pao teško poraz, Fino je uživao u Melodiju na Otoci sa ljepoticom do kasnih sati veceras.... Jako fino, i brze ćale u sred noći...
top top top
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
On mi sve vise pocinje ici na zivce sa instagramom, storijima na istom itd..isto ko da hoce da stvori sliku zajebanog nekog tipa.. ne moze svako biti suarez,cantona i ostale budale koji su "prirodne"budale...Rule_hz je napisao/la:Stanojeviću isto tako koliko je pao teško poraz, Fino je uživao u Melodiju na Otoci sa ljepoticom do kasnih sati veceras.... Jako fino, i brze ćale u sred noći...![]()
top top top
Na balkanu se kurchenje cesto obija o glavu mnogim...igraj i suti...
- AlfredNobel
- Kontakt:
Jest eto treba se roknuti zbog poraza. Daj ba, ne pretjerujte ga. Trebao je otići kući, pogasiti svjetla i zabiti glavu u zid.Rule_hz je napisao/la:Stanojeviću isto tako koliko je pao teško poraz, Fino je uživao u Melodiju na Otoci sa ljepoticom do kasnih sati veceras.... Jako fino, i brze ćale u sred noći...![]()
top top top
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Igraci trebaju ovo da vec od danasnjeg treninga zaborave, fala im sto su iznijeli nezadovoljatvo i tako treba da urade i kad dode ova reprezentativna pauza trebaju na svakom interview da se zale.
Mi moramo bit pametni posebno sas u ovoj situaci gdje nam igra nije na nivou. Pobjeda protiv zrinjskog bi znacila prvo mjesto nakon 19 kola..
Rahmanovic, tatar i stanoje ce bit spremni za 45 za celik atek za derbi ce bit spremni za 90 min i bice 90% u formi
Mi moramo bit pametni posebno sas u ovoj situaci gdje nam igra nije na nivou. Pobjeda protiv zrinjskog bi znacila prvo mjesto nakon 19 kola..
Rahmanovic, tatar i stanoje ce bit spremni za 45 za celik atek za derbi ce bit spremni za 90 min i bice 90% u formi
Svaki moguci argument je bio na strani FKSarajevo. I milion posto nebi izgubili utakmicu za zelenim stolom jer historija igranja sa yebenom listicom i njihovog orgijanja je podebela...
Ja nisam za opciji da se izlazi sa terena, kada su u pitanju prekidi, smiri se i nastavis, ali u jednom slucaju jesam, kad ase ide u Listicu. Dole se svaki put desi nacionalizam, fasisam...
Dskle, izasao si jer je sudija prekinuo utakmicu. Ostanes u svlacionici, posaljes igrace da se tusiraju i na bus...
Kad te pita delegat ii sudija sta to radis, ti fino zovnes ga narucis kafu sa aparata i lagano od 2009 godine krenes da prcias sta se desava. A fala Bogu milion i jedan argument kad se glava mogla i ranije izgubiti.
Al naravno, za takve stvari trebas imati muda, trebas da se pripremis za svaki moguci scenarij, itd....
Delegat je sam napisao da siroki nije organizovao utakmicu da se ista odigra... Neko je nas 100% rekao ajmo igrati....
Da si ostao u svlacionici, pomogao bi ligi, drzavi, porazio bi nacionalizam napokon. Cim si izasao, podrzao si sve to...
Nikad vise ovaj klub ne smije imati pichku na klupi, osobu koja nema qurac, muda..... Osobu koja xe psovati igracima na tremingu i svlacionici, a pred kamerama procati da treba pognuti glsvi i otici kuci....
Hadzija, ja ne znam sta si ti radio... Minus veliki.. ti si predstavnik kluba bio, nisi se spremio za ovakve stvari..... Ako nemas ni ti muda, mislio sam da si pametan bar....
UZAS.....
Kakav poraz za svakog navijaca FKS
Ja nisam za opciji da se izlazi sa terena, kada su u pitanju prekidi, smiri se i nastavis, ali u jednom slucaju jesam, kad ase ide u Listicu. Dole se svaki put desi nacionalizam, fasisam...
Dskle, izasao si jer je sudija prekinuo utakmicu. Ostanes u svlacionici, posaljes igrace da se tusiraju i na bus...
Kad te pita delegat ii sudija sta to radis, ti fino zovnes ga narucis kafu sa aparata i lagano od 2009 godine krenes da prcias sta se desava. A fala Bogu milion i jedan argument kad se glava mogla i ranije izgubiti.
Al naravno, za takve stvari trebas imati muda, trebas da se pripremis za svaki moguci scenarij, itd....
Delegat je sam napisao da siroki nije organizovao utakmicu da se ista odigra... Neko je nas 100% rekao ajmo igrati....
Da si ostao u svlacionici, pomogao bi ligi, drzavi, porazio bi nacionalizam napokon. Cim si izasao, podrzao si sve to...
Nikad vise ovaj klub ne smije imati pichku na klupi, osobu koja nema qurac, muda..... Osobu koja xe psovati igracima na tremingu i svlacionici, a pred kamerama procati da treba pognuti glsvi i otici kuci....
Hadzija, ja ne znam sta si ti radio... Minus veliki.. ti si predstavnik kluba bio, nisi se spremio za ovakve stvari..... Ako nemas ni ti muda, mislio sam da si pametan bar....
UZAS.....
Kakav poraz za svakog navijaca FKS
Nijedan trener ne bi nastavio.....Vratnik10 je napisao/la:Ja sam pitar ali ne vjerujem da bi Amar večeras dao svojoj ekipi da nastaviHarika je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, al da pitam ovog gore kako možeš spominjat Amara, i uvlačiti ga, kad se sve ovo desilo pred sportskom javnosti, i kad smo svi stali uz vas. Možete biti sram i stid, jer posmatrajući, to pišeš kako bi nekoga oprao i prebacio krivicu na nekog drugog. Pozdrav sa plave strane,
istina za Vedrana!
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hamo Granov je imao muda i te godine donijeti tu odluku.Nakon toga smo uvijek bili ko čkepi i glavu u pijesak.Sjetimo se Posušja i izjava Paje i Husrefa.Jednom smo pokazali muda i 2005 prekinuli onu kradju na Grbavici a Pekija udario Šarića.I sinoć nije trebalo nastaviti bez obzira na posljedice.**** 3:0 i novčanu kaznu.Budi karakter i pokaži da imaš muda.nukleusmember je napisao/la:dakke prije više od 20 godina smo se odrekli igranja u evropi radi principai,neigranja veleža pod bijelim brijegom,sada ti pokušaju bukvalno ubiti igrača i ništa,nemoj da nas kazne 3:0kakvo srozavanje u pmVVVBK
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.