FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ledesma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 07:43

Hocemo li braco šutiti na ovo sto nam se desava od saveza???? Da ili Ne???
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 okt 2019, 07:52

Dobro jutro Husrefe, picko jel te stid da momci koji veze nemaju sa gradom i klubom osim sto igraju za nas, stisnu muda i javno prozovu i savez i sudije i sve, dok ti legenda kluba sutis ko picka, koliko kosta obraz Husrefe picko !
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 07:59

Inijesta je napisao/la:Dobro jutro Husrefe, picko jel te stid da momci koji veze nemaju sa gradom i klubom osim sto igraju za nas, stisnu muda i javno prozovu i savez i sudije i sve, dok ti legenda kluba sutis ko picka, koliko kosta obraz Husrefe picko !
Kakva crna legenda, to je jedan obicni placenik naucen da svojima psuje a drugima da se naguzi... I to debelo placen da sramoti sve nas navijace FKS na jako bitan datum.
Musemić: Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali morate pognuti glavu i otići kući
Mozes ti pricati da volis sarajevo vise od svog zivota, al samo na rijecima, ublleho...

NorthN01
Kontakt:

Post Postao/la NorthN01 » 03 okt 2019, 08:05

Vi bi tjerali trenera samo zato sto na kraju nije rekao ono sto bi Vase usi voljele cuti i sto smo pokradeni .. i to bi tjerali trenera uz ovolike psovke cccc .. hvala Allahu pa samo prdite po forumu i slabo idete na tekme,pa vam se glas ne cuje dalje od ovog forumcica.. inace nista novo u listici,cak standardno, ne znam sta se obratite sad .. sudiju javno lincovat gdje god ga neko vidi .. Sef ispo picka, stas.. idemo dalje .. i vi svi ste picke ko jucer nije bio u sirokom, a mogao je al opet stas takav je zivot .. Husref je x puta ukazivao na lopovluke u ligi, ne moze frajer vise jer zna da nema fajde ..

OZWien7
Kontakt:

Post Postao/la OZWien7 » 03 okt 2019, 08:05

Izvinite na upadu, onaj posmatrac sudjenja iz Capljine nema tu sta vise pricat.

Steta sto izadjeste na teren,nisu trebali.
Pozz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2019, 08:22

Sreća pa nisam sinoć post napisao iako me otprilike drži isti osjećaj, ne znam bi li uopće ostao na forumu. Pišem i brišem, tako jedno 5-6 puta i haj' reko' neću ništa jer je uvijek jutro pametnije ali do kad ćemo mi trpiti razna sranja?
Klub će izdati saopštenje, savez će ih opet kazniti sa par hiljada maraka i zatvaranjem dijela tribine i sve isto, svake **** godine, nekad manje nekad više. Dokle će se više odobravati divljački postupci fanova trećeg rajha, zatucanih bolesnika koji idoliziraju zločince? Kad će se adekvatno reagovati, možda kada nam ovi divljaci ubiju Miloša, Dušana, Emira?
Jugoslavija je imala svojih prednosti i mana ali su očito znali kakve životinje žive dole i nisu ih bez razloga držali izolovane od civilizacije.
Svaka čast Darko, Dušane i Krste na hrabrim izjavama pa čak i Milošu i Ameru iako nisu bili tu a Husref je od sinoć za mene mrtav čovjek i to se neće promijeniti.
Jedina naša greška je ta što nismo "rizikovali" i napustili teren, argumenti su na našoj strani i trebalo je iste sekunde zaprijetiti svim raspoloživim sredstvima jer od saveza nema fajde, nikakve.
Imam ja u glavi još mnogo, mnogo toga da napišem ali nije vrijedno, ne mogu ja ništa promijeniti.
Zapamtite, šutnja je odobravanje!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 08:25

Mene samo zanima jel to savez iza sebe ima armiju navijaca pa su toliko mocni ili naša ljubav? Cega se to mi plasimo? Sistema kojeg nema? Njihove nevidljive moci? Lopovluka?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 08:30

MortemHz je napisao/la:Sreća pa nisam sinoć post napisao iako me otprilike drži isti osjećaj, ne znam bi li uopće ostao na forumu. Pišem i brišem, tako jedno 5-6 puta i haj' reko' neću ništa jer je uvijek jutro pametnije ali do kad ćemo mi trpiti razna sranja?
Klub će izdati saopštenje, savez će ih opet kazniti sa par hiljada maraka i zatvaranjem dijela tribine i sve isto, svake **** godine, nekad manje nekad više. Dokle će se više odobravati divljački postupci fanova trećeg rajha, zatucanih bolesnika koji idoliziraju zločince? Kad će se adekvatno reagovati, možda kada nam ovi divljaci ubiju Miloša, Dušana, Emira?
Jugoslavija je imala svojih prednosti i mana ali su očito znali kakve životinje žive dole i nisu ih bez razloga držali izolovane od civilizacije.
Svaka čast Darko, Dušane i Krste na hrabrim izjavama pa čak i Milošu i Ameru iako nisu bili tu a Husref je od sinoć za mene mrtav čovjek i to se neće promijeniti.
Jedina naša greška je ta što nismo "rizikovali" i napustili teren, argumenti su na našoj strani i trebalo je iste sekunde zaprijetiti svim raspoloživim sredstvima jer od saveza nema fajde, nikakve.
Imam ja u glavi još mnogo, mnogo toga da napišem ali nije vrijedno, ne mogu ja ništa promijeniti.

Brate mene samo zanima ko je nas nagovorio da mi izađemo na teren poslije one situacije?

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 08:33

ledesma je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sreća pa nisam sinoć post napisao iako me otprilike drži isti osjećaj, ne znam bi li uopće ostao na forumu. Pišem i brišem, tako jedno 5-6 puta i haj' reko' neću ništa jer je uvijek jutro pametnije ali do kad ćemo mi trpiti razna sranja?

Brate mene samo zanima ko je nas nagovorio da mi izađemo na teren poslije one situacije?
Sudija, delegat, policija...

Al ti izadjes pred iste i kazes, ja necu igrati, moja ekipa nece igrati zbog tog, tog, tog tog, itd razloga.... Da je prvi put da se ovo desi, pa ajde.. Al ovo je bukvalno svaku utakmicu orgijanje koje ne prestaje... Selo od 10k nas uslovljava, grad od skoro pola miliona.... MRS svima....

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 08:35

Zip je napisao/la:
ledesma je napisao/la:

Sudija, delegat, policija...

Al ti izadjes pred iste i kazes, ja necu igrati, moja ekipa nece igrati zbog tog, tog, tog tog, itd razloga.... Da je prvi put da se ovo desi, pa ajde.. Al ovo je bukvalno svaku utakmicu orgijanje koje ne prestaje... Selo od 10k nas uslovljava, grad od skoro pola miliona.... MRS svima....
Samo me zanima ko je od njih tacno

Apsolutno se slazem da nismo trebali, nama su se takve situacije desavale na Kosevu, jos od igraca nije bio niko dirnut (borac 0 3)
Neko mora snositi odgovornost za ovo sve, uprava mora imati jake argumente i stav, ako to ne ucine za mene su mrtvi svi do jednog!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 okt 2019, 08:38

Ni nakon prespavane noci, nista nije lakse. Bruka, sramota, kukavičluk. Uprava i Husref, totalno su nas obrukali!
Bahati, bahati Željkan!
1946

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 08:39

Zip je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Dobro jutro Husrefe, picko jel te stid da momci koji veze nemaju sa gradom i klubom osim sto igraju za nas, stisnu muda i javno prozovu i savez i sudije i sve, dok ti legenda kluba sutis ko picka, koliko kosta obraz Husrefe picko !
Kakva crna legenda, to je jedan obicni placenik naucen da svojima psuje a drugima da se naguzi... I to debelo placen da sramoti sve nas navijace FKS na jako bitan datum.
Musemić: Bilo je stvari koje ne čine fudbal lijepim, ali morate pognuti glavu i otići kući
Mozes ti pricati da volis sarajevo vise od svog zivota, al samo na rijecima, ublleho...
Kako vam ne dosadi pa svaku situaciju vi ptetvorite u pogresku trenera. Da nije tuzno bilo bi smjesno. Poslusaj te na ispracaju s jucerasnje utakmice sta su pjevali momci koji su bili u širokom.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 03 okt 2019, 08:39

joker90 je napisao/la:Ni nakon prespavane noci, nista nije lakse. Bruka, sramota, kukavičluk. Uprava i Husref, totalno su nas obrukali!
Savez napolje!

Prvo od njih da krenemo!!!

brojjedan
Kontakt:

Post Postao/la brojjedan » 03 okt 2019, 08:41

kako bi samo veliki ispali u ocima svih klubova u drzavi, da nismo izašli, i koliko bi samo pomogli svima. pa nije normalno da smo ovoliko glupi i nesposobni, sve je bilo na nasoj strani da nismo izasli. ponovne nacionalisticke ispade u sirokom bi svi osudili i mislim cak da mi ne bismo ni bili kaznjeni.
veliko bravo za dusana, lazica i velkoskog a sjever umjesto husrefove zastave neka razvije zastavu sa slikom onog momka sa istoka sto se popicketo s njim protiv borca. i uprava je k.u.r.a.c

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 08:46

ledesma je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Ni nakon prespavane noci, nista nije lakse. Bruka, sramota, kukavičluk. Uprava i Husref, totalno su nas obrukali!
Savez napolje!

Prvo od njih da krenemo!!!
Uvijek treba od sebe prvo krenuti....
brojjedan je napisao/la:kako bi samo veliki ispali u ocima svih klubova u drzavi, da nismo izašli, i koliko bi samo pomogli svima. pa nije normalno da smo ovoliko glupi i nesposobni, sve je bilo na nasoj strani da nismo izasli. ponovne nacionalisticke ispade u sirokom bi svi osudili i mislim cak da mi ne bismo ni bili kaznjeni.
veliko bravo za dusana, lazica i velkoskog a sjever umjesto husrefove zastave neka razvije zastavu sa slikom onog momka sa istoka sto se popicketo s njim protiv borca. i uprava je k.u.r.a.c
Tako je, milion argumenta na nasoj strani, gdje uz pravnu pomoc itekako imas argumenata da se branis ako te savez kazni.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 08:50

Kamenjari su fašisti nema tu price, vjerovatno smo pogrijesili sto smo nastavili. Al ovdje samo prica po starom tjeraj Husrefa, ne moze vise nista da se diskutuje i prica na ovaj temi sve se svede na tjeranje i vredjanje Husrefa.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 03 okt 2019, 08:53

Ono sinoć je pokazatelj kakvi ljudi vode klub. Nestručni, nesposobni i nezainteresirani. Pokazali su da igrače ne mogu i ne znaju da zaštite. Okaljali su obraz kluba, jer očito nas ljudi vode koji nemaju taj karakter i ne poznaju dovoljno historiju ovog kluba i nisu svjesni veličine. Da smo izašli, pa nek registruju 3:0 za njih, al bi sačuvali sebe i još bi se više ovo diglo. Sramotan potez je za godišnjicu pokojnog Vedran, ko je bio dole onda, zna o čemu pričam, da uprava ne izvede igrače ili Sš, ko god je bio zadužen za to, dozvoli sebi, a pogotovo Usrefov onakav komentar poslije utakmice. Sramota.
Nadam se da je ovo zadnja sezona gdje ih sve odreda gledamo, jer po meni je ovo uprava koja ima uslove, al najmanje sposobnosti, znanja, karaktera i zainteresovanosti. Fuj!!!!

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 09:06

Cuj Usref :oops: :oops:
Podsjeca me kad su papeta tjerali iz repke isto ovako teleca glava , papke itd zasto moramo biti pogrdni i vredjati.

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 03 okt 2019, 09:07

Kad sam neki dan pisao da je ova uprava najgora jos od doba Baljka, mnogi su me prozivali. Bili ste u pravu, promijenio sam misljenje, ovi su i gori od Baljka!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zadnja klupa - sampioni 34 sezone ss.ba lige.

TheNorthFace
Kontakt:

Post Postao/la TheNorthFace » 03 okt 2019, 09:08

*da nismo izasli sinoc, slučaj ide na disciplinsku*

Eto Husrefa pi...e, vidio da su ljudi bolji i da bi izgubio ako izadje pa se nada da ce hinjski proci, fuj, nek nas izbace
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.