FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zagorski
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagorski » 03 okt 2019, 14:50

Ma samo prijavite postove i ignorisite ove neandertalce. Iskompleksirani kamenjaši, nekad voljeli Sarajevo kad im je Alija spasavao guzice od JNA, a sada psuju i vrijedaju. Kao kad nades psa lutalicu na ulici pa ga spasis od sintora, nahranis ga, a on te onda ujede.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 okt 2019, 14:56

Po uzoru na koje takmičenje je ovaj naš kup u kojem se igra jedna utakmica do polufinala? Glupost obična, premijer ligaš dočekuje drugoligaša, igraju između sebe... Englezi možda imaju onj Carling kup gdje igraju C timovi, pa im je i nebitan, ne izvodi pobjedika u EL, pa barem da je pravilo da se remijem igra druga utakmica pa i nekako, Al ovo je glupost notorna. Liga nam se svakako ne igra 4 od 12 mjeseci od pauza
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 15:00

- Prvo bih trazio dozvolu da ista kazem od momaka koji su bili u Listici i onako bodrili klub . U ustaskom gnijezdu skandirati"Yebem te Listico-s razlogom ,a dobro znamo kojim" . Onako bodriti klub i na kraju vrh svega onakva podrska igracima na kraju,govori da su igraci dali ono sto su oni trazili od njih.
- Opet nismo bili kompletni i kao takvi uspjeli smo izvuci najgore iz fasista i sudijske org. Zato igracima kapa do poda .
- Mozda su mogli bolje , ali reci da nisu pokazali muqa nije ok . Rahman u finisu vuce njihovu "7" ko balegu da ustane . Treba imati muqa za to.
- Ova liga je slika i prilika drzave (nama drage , kakva je takva je , ali je kost u grlu dusmanima ) . Zbog velicanja ratnih zlocinaca treba SIPA otici i uhapsiti Dodika i Covica , a potom i nase lopove .Ne ide brate, jer to znaci rat . Ko ga zelio u kuci mu bio . NEKA SU SE VRATILI . Zasto ?
- Da lopovi iz F/N S ne bi imali razlog (naravno neopravdan )da kazne FKS . Imali bi razlog reci svi su pucali i svi su krivi .Nek im nisu dali argument ,ono sto sam ubjedjen da su nasi igraci imali muqa da pobjede i da su to zeljeli nazalost nisu uspjeli , u velikoj mjeri i sudacka organizacija(sudija je samo alat u njihovim rukama) odnosno FS su zeljeli Ubice u QF Kupa BiH. Tako to funkcionise nazalost u dragoj nam BiH,ali nije FKS kriv za to.
- Razumijem ja tebe @Vratnik10 i postujem i puno vise nego mislis . Znam i da nisi piwda , da imas mqda i da ne bi izdao , ali ovdje se treba boriti drugim oruzjem. Kvalitetom treba pobjediti fasiste , mozgom i znanjem ih dobijati 3:0 . Nazalost sinoc to nije bio slucaj . Idemo dalje .
- Dati sve od sebe i osvojiti Titulu , kako ovu tako i sve naredne .Budemo li pametni,hrabri(sinoc jesmo),organizovani yebavat cemo mi mamu maminu fasistima . Kamp,Akademija,Stadion su rjesenje i cilj, ono sto je najvaznije imamo navijace (bojim se da nam tu neko ne zamuti-ono hinjski).
- Mozda nisam u pravu , ali ova povika na Husrefa u ovom trenutku odgovara dusmanima FKS . Kao simpatizer FKS imam mu zamjerki , ali ne zamjeram ni Upravi ni Husrefu sto su iasli na teren . Htjeli su pobjediti(tek tada bi im yebali mater fasisticku) , nazalost nisu uspjeli .
- Kakve god kazne bile bit ce male . No i oni koji likuju (ako ih ima) neka znaju da ce morati ukrstiti koplja sa fasistima . Nadam se i uzdam u Boga da Listica nece vidjeti EUROPE , Amin . TO BI NJIMA BILA NAJVECA I JEDINA KAZNA , KOJA BI IH ZABOLILA .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 15:06

Ja mislim da cemo mi opet biti vise kaznjeni. Šarica ce najvise kazniti a mislim da ce kazne dobiti i Lazic, Hodzic i Krste. Ne sto sutimo nego sto je sve naopako u ovoj drzavi. Ubiju Vedrana niko ne odgovara. HALOO UBIJU COVJEKA I NIKOM NISTA Husrefa kazne sto je nije imao sako. O cemu mi pricamo

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 03 okt 2019, 15:08

Ko god je naredio da se izadje dabogda **** majku svoju. J*** mu oca i mater!
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 okt 2019, 15:16

Dobro rekoste, svi se oglasili, svi osudili, osim 'jednog od nas'...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 15:17

Sjeverjecudo je napisao/la:Uprava picke usrane,cuj ko je odgovoran,Jos se javljaju da brane ove iz uprave,pa ko daje zadnju rijec nego uprave,dzaba ih branite,vi sto ih branite isti ste ako ne I gori od njih,nisu se trebali na teren nikako vratit.
A i saopstenje,Jos niste nikakvo sapostenje Dali,pa da nam normalni ljudi u upravi sjede sa saopstenjem se u javnost trebalo izaci pola sata nakon utakmice.
Nasi igraci se oglasili,Masa ljudi koja nije vezana za FKS se oglasila,samo nase picke sute.
A ovoj picki iz listice mogu reci samo dodjite u Sarajevo kad ste tako hrabri.
Zasto to radis ? Da odbranis Husrefa koji takodje nije kriv(jer ga po meni neopravdano napadaju) . Pravi krivac je F/NS BiH . No moramo zivjeti sa tim i biti jaci i bolji od dusmana , ako treba i 3x bolji . Sta treba istupiti iz lige . Bi zayebali pola lige . Nemoj haveru , providno ti je to .
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 03 okt 2019, 15:18

Da sezona ne bi izgubljena bila već u novembru, treba smiriti tenzije unutar kluba, pružiti momcima podršku, jer su oni najmanje krivi što nisu mogli igrati u normalnim uslovima.

Izvući pouke iz utakmice i zapitati se zašto smo u svim utakmicama inferiorni prvih pola sata, u kojima protivnici prave ogroman broj prilika. Drugo poluvrijeme je pristup dobar, ali na svaki ubačaj nam visi gol u zraku.

Satisfakcija nam je dobiti Zrinjskog, ohladiti glavu i nakon pauze kompletni napasti svaku utakmicu tri boda bez obzira na protivnika.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 15:21

belosevic28 je napisao/la:Dobro rekoste, svi se oglasili, svi osudili, osim 'jednog od nas'...
Opet fulamo poentu i umjesto da zajednistvom zgazimo fašiste mi pravimo podjelu medju nama.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 03 okt 2019, 15:22

bordobijeli je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Dobro rekoste, svi se oglasili, svi osudili, osim 'jednog od nas'...
Opet fulamo poentu i umjesto da zajednistvom zgazimo fašiste mi pravimo podjelu medju nama.
Umjesto da svi zajedno osudimo fasiste i javno to iznesemo, neko slegne ramenima i pognute glave ode kuci...

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 okt 2019, 15:23

Gdje ces vece gazenje od toga da im pokazes zube u sred njihovog zatucanog sela?! Ali jok, "pogeti glavu i otici kuci" :bih:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 15:26

nema teoretske šanse da uzmemo Zrinjski

mi na forumu i što smo gledali preko ekrana se ne možemo smiriti za 3 dana a oni što su bili dole i bili pogođeni i silovani od sudije, nema teorije da im glava bude na mjestu do Zrinjskog uz ovog debila od trenera i njegove nesposobnosti još manje....znači veselim se smjeni njegovoj koja će biti epilog krize koja sad nastupa.....daj Bože da se varam.....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 okt 2019, 15:27

Samozdravlje je napisao/la:
Sjeverjecudo je napisao/la:Uprava picke usrane,cuj ko je odgovoran,Jos se javljaju da brane ove iz uprave,pa ko daje zadnju rijec nego uprave,dzaba ih branite,vi sto ih branite isti ste ako ne I gori od njih,nisu se trebali na teren nikako vratit.
A i saopstenje,Jos niste nikakvo sapostenje Dali,pa da nam normalni ljudi u upravi sjede sa saopstenjem se u javnost trebalo izaci pola sata nakon utakmice.
Nasi igraci se oglasili,Masa ljudi koja nije vezana za FKS se oglasila,samo nase picke sute.
A ovoj picki iz listice mogu reci samo dodjite u Sarajevo kad ste tako hrabri.
Zasto to radis ? Da odbranis Husrefa koji takodje nije kriv(jer ga po meni neopravdano napadaju) . Pravi krivac je F/NS BiH . No moramo zivjeti sa tim i biti jaci i bolji od dusmana , ako treba i 3x bolji . Sta treba istupiti iz lige . Bi zayebali pola lige . Nemoj haveru , providno ti je to .
Kriv je fasizam i ideja da u jednom nazovi klubu igraju samo ....
Apsolutno ne,ima moj post prije nekoliko stranica gdje sam I Husrefa osudio za izjavu i za vracanje na teren ako je on za to kriv, apsolutno je glavni krivac za sve sto se desava savez,treba protestovsti protiv saveza, radit na njihivoj smjeno,imali bi podrsku I navijaca ostalih klubova siguran Sam,imamo vev jedan primjer gdje su se BHFanaticosi uz pomoc Hordi izborili protiv saveza,a za sinoc apsolutno smatram da se nisu trebali vratit na teren i da se trebaju kaznit svinkoji su odgovorni za vracanje na teren,moje misljenje je da smo izgubili dostojanstvo sa onim potezom sinoc.
Naveo Sam primjer gore : ako ti Neko opali samar,a ti spustis ruke i ne branis se,dopustis mu da to radi,sta onda mozes ocekivat u buducnosti da ti se desava ?
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 03 okt 2019, 15:27

i kaze sta ces Boze moj... :facepalm:
PS:i sutra se ne bi trebao uopste pojavljivati na Vedranovom grobu ako imas imalo obraza
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 03 okt 2019, 15:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 okt 2019, 15:29

Kamuflazn je napisao/la:Ko god je naredio da se izadje dabogda **** majku svoju. **** mu oca i mater!
Sta bi dobili da nismo izasli ? Mogao bi na FS raditi sta bi htjeo . Recimo -6 bodova i nama i njima . Njih boli qrac za bodovima , a nas ?
Neka su izasli hrabro i izvukli iz njih ono najgore . Izasli hrabro da pobjede , nisu uspjeli . Yebiga . Da smo mi zabili i dobili vjerovatno bi velicao onog ko je rekao da izadju i pobjede . Zar ne ? Da smo pobjedili , drugacije bi se razmisljalo . Onda bi velicali Husrefa ili Upravu (kako ko).
Opcenito ova podjela Husref - Uprava nije dobronamjerna .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 okt 2019, 15:30

Hvala vam na prijavama momci, izvinite što nisam prije reagovao - posao.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 15:33

ništa

logično

snajpere ponijet kad budu gostovali jer ne mogu ništa klubu ;) :D :kafa:
NSBiH najoštrije je osudio sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala Kupa BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva.

Saopštenje krovne kuće bh. nogometa prenosimo u cijelosti, bez redakcijskih intervencija.

“NS/FS BiH najoštrije osuđuje sve oblike nedozvoljenog ponašanja navijača na utakmici osmine finala Kupa BiH, između Širokog Brijega i Sarajeva, posebno govor mržnje, nacionalističke ispade, te bacanje tvrdih predmeta na igrače gostujućeg tima.

Nažalost, rezultat je ostao u sjeni ovih huliganskih ispada, jer kako drugačije nazvati ponašanje navijača čije glavno „oružje“ u navijanju za svoj tim su nedozvoljena upotreba pirotehničkih sredstava, ksenofobni transparenti, uzvici puni mržnje i diskriminacije.

Na stadionu „Pecara“ u Širokom Brijegu još jednom se pokazalo da huliganima među navijačima nije na prvom mjestu nogomet/fudbal, niti njihovi klubovi, već samopromocija kroz izazivanje incidenata i nereda.

Pozivamo medije, državne institucije, navijačke grupe i sve ljubitelje sporta da osude ovakvo ponašanje i distanciraju se od huligana. U suprotnom, svi navijači će biti poistovjećeni sa huliganima. To nije pravedno prema onim navijačima koji 90 minuta i na korektan način bodre svoj klub i koji nastoje da drugim, pozitivnim načinima doprinose promociji ne samo svoga kluba nego i fudbala/nogometa u cjelini.

NS/FS BIH, klubovi i sve službe uključene u organizaciju utakmica moraju učiniti sve kako stadioni u BiH ne bi bili mjesto mržnje, već sportskog spektakla i druženja.

NS/FS BiH je svjestan da kažnjavanje klubova nije dovoljna ni poželjna mjera za iskorjenjavanje huliganizma. Cjelokupna društvena zajednica mora posvetiti mnogo više pažnje radu sa mladima, prevashodno pitanju edukacije i sportske kulture.

Da bi u centru pažnje bili fudbal/nogomet i fudbaleri/nogometaši moramo zajednički i konstruktivno djelovati u sprječavanju nereda, a NS/FS BiH je u tom smislu otvoren za svaku podršku i inicijativu”, navodi se u saopštenju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 okt 2019, 15:35

A sta drugo i ocekivati od ovog usranog saveza
Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 okt 2019, 15:37

onda prijavu podnijeti kad su nas kažnjavali zbog navijača

svaku pojedinačnu, pozvati se na ovo

da vidimo đe ste s pravom pravnici i pravnice iz kluba....

neko je organizovao tekmu s huliganima , neko je unajmljen u sklopu toga da bude zaštitar ili organ reda i mira....

za te propuste se može kazniti ljepotani.....može se suspendovati stadion, svašta se može....kako znate nas za derbi i baklje i odijelo trenera, tako možete naći u pravilniku mnoge stavke za kazniti..............
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 okt 2019, 15:41, ukupno mijenjano 2 puta.

VratiloSeZlo
Kontakt:

Post Postao/la VratiloSeZlo » 03 okt 2019, 15:38

Zip je napisao/la:
Umjesto da svi zajedno osudimo fasiste i javno to iznesemo, neko slegne ramenima i pognute glave ode kuci...
Jel ti se gazdarica potresla J*** li joj mrtvu majku svima odreda od husrefa do nje

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 13 gostiju.