leonardo i dalje nema rezervne opcije ni formacije taj frajer igra neki svoj šablon stalno gubio, vodio nema veze piči isto
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- tony-mortale
- Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
al mora se priznati da su imali i peh, ozljeđen milito, pojačanje koje igra u super formi nema pravo nastupa, a pandev klocina i ostali samo na jednom napadaču, potrefi se da sneijder, zaneti, stanković, cambiaso i mota istu noć svi odigraju ispodprosječno i to je to, nemaš kontrolu lopte, nemaš smislenih akcija, etoo morao sam izmišljati nešto i zamalo u dva navrata i uspio, može ovo inter još uvijek proći ali sad je to daleko teže.
leonardo i dalje nema rezervne opcije ni formacije taj frajer igra neki svoj šablon stalno gubio, vodio nema veze piči isto
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.
- moustapha
- Kontakt:
Veceras je bilo, ko prvi zabije pobjedjuje. Drago mi je sto je to bio Bayern.
Naravno da jos nije gotovo. Ima jos jedna utakmica nista manje uzbudljiva. ali su sanse Bayerna mnogo vece, sada na domacem terenu.
Najveca je greska Leonarda bila ta sto je prepustio igru Bayernu, a kontre nisu ni izbliza dobro izradjivali kao sto su znali dok je Mourinho bio tu.
@amell, gdje je taj mali mis.
Naravno da jos nije gotovo. Ima jos jedna utakmica nista manje uzbudljiva. ali su sanse Bayerna mnogo vece, sada na domacem terenu.
Najveca je greska Leonarda bila ta sto je prepustio igru Bayernu, a kontre nisu ni izbliza dobro izradjivali kao sto su znali dok je Mourinho bio tu.
#divovi
- Interista di cuore
- Kontakt:
bila je stvarno dobra utakmica,kad se pogleda igra generalno Bayern je zasluzio,al Inter je imo vise prilika u toku utakmice...moustapha je napisao/la:Veceras je bilo, ko prvi zabije pobjedjuje. Drago mi je sto je to bio Bayern.
Inter nije mogo drugacije da igra jer nije imo drugog napdaca,inace se ne igra sa jednim al izostanak MIlita i Pazzinia je bio kljucan...
doce @amell nekad sljedece godine
@tony
da smo zabili jednu od onih sansi bila bi druga prica.Ja sam nakon ove utakmice veci optimista za prolazak nego prije.Samo da se Milito opooravi,odbrana Bayerna je kriminalna,samo da nasi ne fulaju ovoliko.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- sarajlija89
- Kontakt:
Falio je pazzini...leo nije imao pravu izmjenu al morao je ranije mijenjati...pa cijelo drugo pol. je viso gol u zraku..izuzev posljednjih 10 tak min. kada su i primili gol,u trenucima kada su i igrali nesto...simptomaticno
U vezi inter ima isti profil igraca vecinom,koji nisu kreativci...fali im jedna kreativniji vezni..a bgm najvise forma Milita iz prosle sezone...tek sad se moze vidjeti sta je znacio i koliko je donio Milito u prosloj sezoni...
al msilim da je i njegovo proslo sa ovim cestim povredama...tako da ce morati traziti i jos jednog napadaca...
U vezi inter ima isti profil igraca vecinom,koji nisu kreativci...fali im jedna kreativniji vezni..a bgm najvise forma Milita iz prosle sezone...tek sad se moze vidjeti sta je znacio i koliko je donio Milito u prosloj sezoni...
al msilim da je i njegovo proslo sa ovim cestim povredama...tako da ce morati traziti i jos jednog napadaca...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
kad sve sabereš fali im Mourinho, koji ce od Pandeva napraviti igrača koji moze odigrati bilo koju poziciju il neki drugi igrač nije bitno ...sarajlija89 je napisao/la:Falio je pazzini...leo nije imao pravu izmjenu al morao je ranije mijenjati...pa cijelo drugo pol. je viso gol u zraku..izuzev posljednjih 10 tak min. kada su i primili gol,u trenucima kada su i igrali nesto...simptomaticno![]()
![]()
Čak bi im i Benitez mnogo bolje ovo odradio al dobro za Bayern da je otpušten.
- Interista di cuore
- Kontakt:
po meni je Leo napravio gresku sto nije malo prije mijenjo,ostalo je po meni odlicno odradio utakmicu...ne moze on bit kriv za sve profulane sanse,te na katastrofalnu reakciju Cesara.
Moze se ovo itekako proc,samo da se Milito opravi da malo rastereti Eto'oa...
Nadam se da Ranocchia nije ozbiljnije povrijedjen,iako ono nije izgledalo dobro :S
Moze se ovo itekako proc,samo da se Milito opravi da malo rastereti Eto'oa...
Nadam se da Ranocchia nije ozbiljnije povrijedjen,iako ono nije izgledalo dobro :S
Sve u svemu zaslužena pobjeda Bayerna. Nije mi jasno da su faktički cijelo vrijeme prepustili igru Bayernu, ali pored toga ova odluka samo sa Etoo-m u napadu je po meni loša. Trebao je Pandev igrati, ako ništa bar od 60-70 minute, Etoo me oduševio svojom igom večeras, svaka mu čast, ali sam nije mogao. Cambiaso smiješan, pa dva zicera je profulao, ono je ze zatvora
. Mislim da je Interu upravo večeras bila šansa da napravi bolji rezultat, a po postavki igre činilo mi se da Leonardo brani 0:0 u Milanu, pa tamo želi odlučivati o prolazu. I na kraju se to obilo o glavu.
- sarajlija89
- Kontakt:
Zao mi je ranocchie...jbg..taman poceo dobro igrati i pohvale dobijati..steta,mislim da je teze povreda..i prosle sezone je imao slicnu
Ma ko ce znat...sjetim se tekme milan-bayern 2-2,u slicnoj tekmi..pa ih u revansu seedorf i pippo potopise bez pola muke...
al s oavakvom igrom nece ici...14 dana je relativno dugo,moze se dosta promjeniti...
Ma ko ce znat...sjetim se tekme milan-bayern 2-2,u slicnoj tekmi..pa ih u revansu seedorf i pippo potopise bez pola muke...
al s oavakvom igrom nece ici...14 dana je relativno dugo,moze se dosta promjeniti...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
- schweinsteiger
- Kontakt:
#miasanmia
- Interista di cuore
- Kontakt:
nema nista
sta ima kod tebe ??? sanjas da ti Bayern bude prvak svijeta vjerovatno 
ima jos jedna utakmica dijete,pazi da ne pojedes g.ovno s ovom silom...
mozda sad zvuci glupo,al ja sam majke veci optimista nego prije utakmice.Kljuc je povratak MIlita,ako se on vrati ne sumnjam u prolazak....
ima jos jedna utakmica dijete,pazi da ne pojedes g.ovno s ovom silom...
mozda sad zvuci glupo,al ja sam majke veci optimista nego prije utakmice.Kljuc je povratak MIlita,ako se on vrati ne sumnjam u prolazak....
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ciao,ciao... 
U 20.min zbio se ključni trenutak kada sudac nije dosvirao penal za Inter nakon prekršaja nad Etoom, to bi nam dalo potpuno novu utakmicu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
cao i tebiNYKnicks Fan je napisao/la:Ciao,ciao...
Eto'o gore nije mogao sam, da je imao Pazzinija ili Milita uz sebe, bila bi to sasvim druga prica, sta bi bilo recimo da je na mjestu Cambiassa bio Milito, ali ni Cambiasso nije imao srece jer mu lopta oba puta dolazi na desnu nogu, gdje je on hendikepiran
takodjer fali jos jedan kreativac uz Sneijdera, Kharja je nesto pokusavao, ali ne moze, on nema ni kvalitet, niti bilo sta drugo da bi mogao pomoci
Cesar jako los, kao i Maicon, slabiji u odnosu na proslu sezonu za jedno 30 odsto, Rannochia i Lucio su bili odlicni, al kad hoce peh Andrea se povrijedi
mislim da ovde ni izbliza jos nista nije gotovo, kostala nas je slaba taktika neiskusnog, jako neiskusnog Leonarda
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
e sad,vezni red je katastrofalno podbacio,sto se tice ofanzivnih zadataka bili su totalno bezidejni i losi a imali su jako puno prostora za napad i akciju,deki najgoru partiju pruzio u svom zivotu,cambiaso nesto bolji ali nije za pohvalu profuala je 1000% sansu a u defanziv je bio solidan,motta los i neprimjetan,sneider takodze nevidljiv i neprimjetan osim u par navrata sto nije vredno spomena,zaneti standardno dobar,samuel eto maestarlan i ostar,sam je bio u napadu oko njega uvjek 3-4 igraca,vracao se po loptu i uprkos tome mnogo puta je apsolutno sam napravio dar mar u bayernovom sesnestercu e sad zamislimo sta bi bilo da je imao jos jednog napadaca da ga proigra i da ga rastereti,pobjednik bi se znao i bio bi vrlo ubjedljiv,bayernova odbrana je katastrofa i to je se jasno vidjelo,cestitam na pobjedi bayernu ali opet kazem imali su puno vise srece od nas i na golu jednog nekakvog krafta koji ih je spasio golova usamljenog napadaca samuela etoa,u minhenu ce biti milito i vjerujem da cemo tada u bayernovoj mrezi vidjeti sigurno 2 gola,ova ekipa je jaka i oni to mogu vrlo vjrovatno uraditi za 14 dana
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Ne bih da podyebavam al Benitez bi prosao bavarce ko od sale. Tamo se morate otvoriti sto i nije lose ona njihova odbrana je svicarski sir.
IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
amell je napisao/la:jednog nekakvog krafta
ime dobro upamti mozda i zajebe utakmicu u Minhenu ali dobro ga upamti nakon ovog dvomeča
- roy_makaay
- Kontakt:
amell je napisao/la:![]()
![]()
dobra utakmica,zadovoljan sam relativno,jos da se nismo izblamiraliu zadnjoj minuti i primili bezvezni gol kiji je dosao ni iz cega bilo bih savrseno,bio sam siguraan u prolaz 100%,ovako sada sam siguran nekih 80% da cemo u minhenu pobjediti 2-0 ili 2-1,mi nismo imali srece,oni su je imali uz pomoc cesara i to je to,odbrana je po meni odigrala savrseno maicon odlican,lucio super,ranocia dobar,chivu iznenadzujuce je dobar bio,roben se vecinu utakmice nije vidio a i ako bi nesto vise pokusao bio bih odmah udvojen i gotovo,ribery je potpuno zatvoren i nista nije pokazao kao ni muler i gomez
e sad,vezni red je katastrofalno podbacio,sto se tice ofanzivnih zadataka bili su totalno bezidejni i losi a imali su jako puno prostora za napad i akciju,deki najgoru partiju pruzio u svom zivotu,cambiaso nesto bolji ali nije za pohvalu profuala je 1000% sansu a u defanziv je bio solidan,motta los i neprimjetan,sneider takodze nevidljiv i neprimjetan osim u par navrata sto nije vredno spomena,zaneti standardno dobar,samuel eto maestarlan i ostar,sam je bio u napadu oko njega uvjek 3-4 igraca,vracao se po loptu i uprkos tome mnogo puta je apsolutno sam napravio dar mar u bayernovom sesnestercu e sad zamislimo sta bi bilo da je imao jos jednog napadaca da ga proigra i da ga rastereti,pobjednik bi se znao i bio bi vrlo ubjedljiv,bayernova odbrana je katastrofa i to je se jasno vidjelo,cestitam na pobjedi bayernu ali opet kazem imali su puno vise srece od nas i na golu jednog nekakvog krafta koji ih je spasio golova usamljenog napadaca samuela etoa,u minhenu ce biti milito i vjerujem da cemo tada u bayernovoj mrezi vidjeti sigurno 2 gola,ova ekipa je jaka i oni to mogu vrlo vjrovatno uraditi za 14 dana![]()

Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
ih price sada da je paziini da je millito...hoceete jos Mourinha....da je Bayernu Ribery igrao u finalu sta mislis kako bi se zavrsilo...da je babi muda ne bi bila baba...cestitaj te ko ljudi i cao
ma sta ribery evo sta je veceras uradio ,nistaaVR6_LION je napisao/la:ih price sada da je paziini da je millito...hoceete jos Mourinha....da je Bayernu Ribery igrao u finalu sta mislis kako bi se zavrsilo...da je babi muda ne bi bila baba...cestitaj te ko ljudi i cao
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- Io_Sono_Interista
- Kontakt:
da smo dobili 2 : 0 sa ovim idiotom na klupi opet bi to prosuli u Minhenu,neko spominje Maicona i J.C. pa u ovom trenutku bolje igrace na tim pozicijama sigurno ne bi nasli
Rafa bi istresao ovog Bayerna sa jednom mozdanom vijugom
a stid bi me bilo reci sta bi Jose uradio
od najveceg strucnjaka na svijetu do najveceg trenerskog promasaja u samo 10-ak mjeseci
Rafa bi istresao ovog Bayerna sa jednom mozdanom vijugom
od najveceg strucnjaka na svijetu do najveceg trenerskog promasaja u samo 10-ak mjeseci
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.