pobratime da nijesi prekardasiogeronimo je napisao/la:Kako sam pogodio...rapsodija u crvenomkarneval stimung.
Katastrofa, najbijednije prvo poluvrijeme svih vremena, najlosiji start od 1966![]()
Rensing ponovo pokazao da je rupa ziva, van Buyten nebeski skakac, ostali izgubljeni u vremenu i prostoru.
Badstuber blijedo izdanje, Bra-heart nije ni za st.paulija, Klose-tuse spustila ramena do koljena, Tymo kao u pogresnom filmu....Ribery se vise ne smije.
Zalostan start koji je se mogao ocekivati, kada je poznato kakva su pojacanja doveli Uli-red chilli i Co.
Za onu gromadu (samo fizicku) od igraca dati 30-35 mil., pa bolji je od njega onaj cangalasti-strakati Kiessling, da o boljim ne govorim.
Ne znam sta je sa Tymoshchuka, od njega sam puno vise ocekivao, a on vuce noge ko prebijena baba.
Doveli Pranjica, hajd neka su, da dobiju na sirini, da bude tu kad zatreba, ali nije on za prve postave ni u kojem slucaju.
Opet poceli pljuvati po Olicu, pa on kad je usao zajedno sa malim Mullerom nesto je se i pokusavalo.
Covjek zadnji atom snage ostavlja na terenu, posle tekme dise na skrge, izgleda iscpljenije nego rudar. Uvijek opasan i za njega reci da je promasaj a uz to dosao bezplatno za razliku od ostalih jajara koji su preplaceni.
Da vas podsjetim da je Van Gaal prosle sazone sa Alkmarom startovao sa dva poraza, da je nakon prvih 5-6 kola bio na donjem dijelu tabele, da su ga tamosnji novinari razapinjali...kako je zavrsio sezonu, poznato je.
Klinsmann mjenjao sve zivo, dosao ovaj-isto tako. Ne moze se tako brzo sve sloziti. Plus ovaj teatar sa Riberyom, koji je ostavio traga na kompletnu ekipu. Pa kao da nije dosta, kad je se sve smirilo trener trazi od njega da igra nezeljenu poziciju. Sad prica da je spreman, da je mislio da ce ici sa ekipom u Mainz, dok trener opet drugu veze...kako je nedovoljno spreman i da treba raditi na sebi do tekme sa Wolfsburgom.
@NoName- dobar post
Ostali nekakve tarabe, esso tankstelei jos kakvi anonimusi mozete pocrkati, poslije kise sunce sija
![]()
Da nastavimo u istom stilu...ocekujem preobrazaj ekipe do naredne utakmice i naravno da skinemo skalp kurjacima ili ti da im oderemo kozu, poslije cemo tog Vuka baciti na haubu Audija Q7![]()
Tatko, tajo se nije javljao, tako da ne znam jel´ prihvatio moju ponudu.
Haj´ lako je napisati da je Madrid velika Hala

misljah kako sam glavni kriticar uprave i pojedinih igraca, kad ono medjutim

Po meni Olica za igraca utakmice.
Cova udje i preporodi tim. Nisam gledao cijelu tekmu, ali od Olicevog ulaska igralo se viktorije pred Ma. golom.
ps
jaaaaa, raul 64 ´oce stih

ev´ edan pa ak´ se nadjes uvrjedjen, samo mi javi na pp i brisem
khm, khm...
poletjeli ronaldo i en´oni kaka
kol´ko lete nestalo im zraka
brzo lete pa koji od njih bude brzi
taj ce onom raulu_64 da ga sprzi