FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

secer
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la secer » 23 avg 2009, 10:32

geronimo je napisao/la:Kako sam pogodio...rapsodija u crvenom :twisted: karneval stimung.
Katastrofa, najbijednije prvo poluvrijeme svih vremena, najlosiji start od 1966 :o

Rensing ponovo pokazao da je rupa ziva, van Buyten nebeski skakac, ostali izgubljeni u vremenu i prostoru.
Badstuber blijedo izdanje, Bra-heart nije ni za st.paulija, Klose-tu :lol: se spustila ramena do koljena, Tymo kao u pogresnom filmu....Ribery se vise ne smije.
Zalostan start koji je se mogao ocekivati, kada je poznato kakva su pojacanja doveli Uli-red chilli i Co.
Za onu gromadu (samo fizicku) od igraca dati 30-35 mil., pa bolji je od njega onaj cangalasti-strakati Kiessling, da o boljim ne govorim.
Ne znam sta je sa Tymoshchuka, od njega sam puno vise ocekivao, a on vuce noge ko prebijena baba.
Doveli Pranjica, hajd neka su, da dobiju na sirini, da bude tu kad zatreba, ali nije on za prve postave ni u kojem slucaju.
Opet poceli pljuvati po Olicu, pa on kad je usao zajedno sa malim Mullerom nesto je se i pokusavalo.
Covjek zadnji atom snage ostavlja na terenu, posle tekme dise na skrge, izgleda iscpljenije nego rudar. Uvijek opasan i za njega reci da je promasaj a uz to dosao bezplatno za razliku od ostalih jajara koji su preplaceni.

Da vas podsjetim da je Van Gaal prosle sazone sa Alkmarom startovao sa dva poraza, da je nakon prvih 5-6 kola bio na donjem dijelu tabele, da su ga tamosnji novinari razapinjali...kako je zavrsio sezonu, poznato je.

Klinsmann mjenjao sve zivo, dosao ovaj-isto tako. Ne moze se tako brzo sve sloziti. Plus ovaj teatar sa Riberyom, koji je ostavio traga na kompletnu ekipu. Pa kao da nije dosta, kad je se sve smirilo trener trazi od njega da igra nezeljenu poziciju. Sad prica da je spreman, da je mislio da ce ici sa ekipom u Mainz, dok trener opet drugu veze...kako je nedovoljno spreman i da treba raditi na sebi do tekme sa Wolfsburgom.

@NoName- dobar post

Ostali nekakve tarabe, esso tankstele :lol: i jos kakvi anonimusi mozete pocrkati, poslije kise sunce sija ;)

Da nastavimo u istom stilu...ocekujem preobrazaj ekipe do naredne utakmice i naravno da skinemo skalp kurjacima ili ti da im oderemo kozu, poslije cemo tog Vuka baciti na haubu Audija Q7 :?

Tatko, tajo se nije javljao, tako da ne znam jel´ prihvatio moju ponudu.
Haj´ lako je napisati da je Madrid velika Hala :mrgreen:
pobratime da nijesi prekardasio :lol:
misljah kako sam glavni kriticar uprave i pojedinih igraca, kad ono medjutim :D ...Gero, postao si novi M Filpovic
Po meni Olica za igraca utakmice.
Cova udje i preporodi tim. Nisam gledao cijelu tekmu, ali od Olicevog ulaska igralo se viktorije pred Ma. golom.
ps
jaaaaa, raul 64 ´oce stih :lol:
ev´ edan pa ak´ se nadjes uvrjedjen, samo mi javi na pp i brisem
khm, khm...
poletjeli ronaldo i en´oni kaka
kol´ko lete nestalo im zraka
brzo lete pa koji od njih bude brzi
taj ce onom raulu_64 da ga sprzi :mrgreen: :lol:
Zadnja izmjena: secer, dana/u 23 avg 2009, 10:41, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 avg 2009, 10:33

ja katastrofalne igre...kakva samo losa utakmica,na sta smo mi spali da nas Mainz pobjedi...svaka cast Mulleru i Olicu pogotovo koji su se najvise trudili dok ovi ostali veze nemaju veze sa igrom,a onaj Tymostchuk ko izgubljen slucaj
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 11:47

ako docekaju Wolsburg s ovakvom igrom ponovice se Werder od prosle sezone....uprava na celu s Rumenigeom i Henesom radi skroz lose samo se nadam da ce poceti vuci prave poteze.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

klloni
Kontakt:

Post Postao/la klloni » 23 avg 2009, 11:57

Saurman je napisao/la:ako docekaju Wolsburg s ovakvom igrom ponovice se Werder od prosle sezone....uprava na celu s Rumenigeom i Henesom radi skroz lose samo se nadam da ce poceti vuci prave poteze.
A..da vratimo Scholla??

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 23 avg 2009, 11:59

klloni je napisao/la:
Saurman je napisao/la:ako docekaju Wolsburg s ovakvom igrom ponovice se Werder od prosle sezone....uprava na celu s Rumenigeom i Henesom radi skroz lose samo se nadam da ce poceti vuci prave poteze.
A..da vratimo Scholla??
A mozda i Kahna :?: :?: :D
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 12:02

klloni je napisao/la:
A..da vratimo Scholla??
Nebi lose bilo da u klubu pocnu raditi legende Bayerna Scholl Khan Efenberg cuo sam da je Elber skaut za podrucije Juzne Afrike

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2009, 12:07

Saurman je napisao/la:
klloni je napisao/la:
A..da vratimo Scholla??
Nebi lose bilo da u klubu pocnu raditi legende Bayerna Scholl Khan Efenberg cuo sam da je Elber skaut za podrucije Juzne Afrike
Prije bi da je Juzna Amerika, iz Afrike ne sjecam se da je poslije Kuffoura iko igrao.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 avg 2009, 12:15

Prije bi da je Juzna Amerika, iz Afrike ne sjecam se da je poslije Kuffoura iko igrao.[/quote]
vjerovatno Juzna Amerika....samo se nadam da ce u ovih 7 dana dovesti neko pojacanje u odbranu,, iz aviona se vidi da su deficitarni u odbrani i oni jednostavno nista ne rade po tom pitanju i jos se cude kako nam Mainz uvali dva komada...

klloni
Kontakt:

Post Postao/la klloni » 23 avg 2009, 12:21

rob do bagro je napisao/la:
klloni je napisao/la:
A..da vratimo Scholla??
A mozda i Kahna :?: :?: :D
Kad se zamalo ne vrat Schumi sto da ne i Kanh :P ...Prvi gol nebi primili sto posto...

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 23 avg 2009, 12:43

Ma onaj Pranjic je dobar igrac ali se vidi da nije za velikog tima kao za Bayern.Ribery fali do bola jer je sredina jako "kreativna".
12.9.2009.

Tata
Kontakt:

Post Postao/la Tata » 23 avg 2009, 13:39

Van Gaalova pozicija se trese kao sljiva pred rakiju :mrgreen:
Jedna duša, jedno tilo..di god išli, šta god bilo..kada umrem sav u bilo...na Poljud metnite mi tilo...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 avg 2009, 13:54

Tata je napisao/la:Van Gaalova pozicija se trese kao sljiva pred rakiju :mrgreen:
Ma ne trese ba, kad su Jurgena trpili do pred zadnjih pet kola, trpice i ovog barem jos 5-10. NAZALOST.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 23 avg 2009, 17:16

sta je sa bavarcima, nesto im ne stima :D
do cega li je, majku mu? evo rjesenja...dati skolovanom kanu sansu da bude menadzer, franc u penziju, uli isto tako ali ostaje najveca neznalica rumenige...e tu je problem.
nikad tu treneri nisu mogli na miru da rade, otjerati magata se granici sa ludoscu. kod njih je sve ja pa ja, ko u vrijeme causevskog. pa rehagel im nije valjo, dovedu mucu klinsmana ili onog zabara govanija koji je davno obro bostan.
posle hicfelda i magata tesko ce naci trenera koji ce zadovoljiti njihove kriterijume i usput biti uspjesan.
moj prijedlog schaf iz bremena zbog svoje smirenosti, klop bi isto pasao ali je lajavac, vec nesto kakio protiv franca. ili stranac koji prica njemacki...mozda hidink :? dobar je i ovaj gal, ali je prepun arogancije a to ne pase ponosnim bavarcima pa ako ih uskoro ne krene bice nazad u zemlju lala ;)
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 24 avg 2009, 10:22

Samo tri kola nakon početka Bundeslige, bavarski ponos pretvorio se u sramotu. Momčad za čija je pojačanja utrošeno više od 70 milijuna eura, u tri kola osvojila je samo dva boda i priuštila klupskoj statistici pomalo nevjerojatan podatak - najlošije otvaranje sezone u posljednje 43 godine.

Posebno teška blamaža Bayernova “zvjezdanog ansambla” dogodila se prošlog vikenda na gostovanju kod povratnika u prvoligašku konkurenciju - Mainza. Porazom od 2-1, Nizozemac Louis van Gaal uspio je nadmašiti i prošlosezonski početni debakl koji se na klupi Bayerna dogodio bivšem njemačkom izborniku Jürgenu Klinsmannu. S vječitim aspirantom za naslov prvaka ‘Klinsi’ je tek u 3. kolu prvenstva ostvario prvu pobjedu (4-1 protiv berlinske Herthe). Ali što je to u odnosu na šok iz ove sezone...

Van Gaal nije uspio do pobjede ni u trećem kolu. Evidentno podcjenjivanje domaćina od zvijezda bavarskog kluba rezultiralo je minusom od dva pogotka već na poluvremenu. Trenerovi potezi (dvije rane zamjene s ulaskom Thomasa Müllera i Ivice Olića umjesto indisponiranih Altintopa i Pranjića) nisu u nastavku rezultirale željenim preokretom - samo ublažavanjem blamaže. U 90 minuta utakmice Bayernovi su nogometaši izgubili gotovo sve dvoboje s borbenim igračima Mainza.

Osim napadačke učinkovitosti (prva prilika tek u 43. minuti!), zakazala im je i kreativnost u srednjem redu... Razloge poraza treba tražiti i u Nizozemčevu kapricioznom treniranju discipline, zbog čega u momčadi (opet) nije bilo ovog ljeta najtraženijeg Bayernova nogometaša Francka Riberyja.

Nakon utakmice u Mainzu, Nizozemac je odlučno najavio da će još više prionuti radu, ali da će i njegovi nogometaši imati još žešće treninge. Pitanje je može li razbuditi pospane zvijezde bez “reaktiviranja” superzvijezde - Riberyja!? Hoće li ostati ustrajan u nepopustljivosti prema francuskom reprezentativcu, pokazat će iduće kolo u kojem na Allianz Arenu stiže aktualni prvak Wolfsburg. Dojam je da Van Gaal nema baš puno izbora, ali ni vremena...
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Harrison
Kontakt:

Post Postao/la Harrison » 24 avg 2009, 11:04

Nadam se da Ribery broji posljednje dane u Bayernu :)
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.

Zeljeznicar za zivot cijeli.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 24 avg 2009, 11:51

Ja mislim da bi najbolje bilo da se igračima plaća daje prema zaslugama. Koliko dobro odigraš, toliko dobro ćeš biti nagrađen. A ne ovako, imaju sedmične plate koje iznose nevjerovatne cifre, a na terenu se vuku ko djedovi. Znači, treba ih udarit tamo gdje najviše boli, po novčanicima.

P.S. Tonija treba vratiti u prvu postavu, jer ovi levati neznaju gola zabit.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 12:13

Harrison je napisao/la:Nadam se da Ribery broji posljednje dane u Bayernu :)

:mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 12:51

Bayernovi navijači "proslavili" slab ulazak u sezonu

Najslabiji ulazak minhenskog Bayerna u sezonu u posljednje 43 godine zasjenili su navijači tog bavarskog kluba o čemu sada pišu njemački mediji...

Put na utakmicu 3. kola njemačke nogometne Bundeslige (Mainz pobijedio 2-1) navijači Bayerna iskoristili su za demoliranje vlaka kojim su putovali, te za sukob s policijom na usputnoj stanici prema konačnom odredištu. U sukobu u Würzburgu teško su ozlijedili tri pripadnika organa javnog reda i mira koja su pomoć u bolnici potražili slomljenih rebara.

Privedeno je 20-ak osoba.

Podsjetimo, Bayern je sezonu u kojoj je apostrofiran kao najveći konkurent za naslov prvaka otvorio remijima protiv Hoffenheima i Werdera (oba 1-1), nakon čega je uslijedio poraz kod Mainza. Trenutačno su na 14. mjestu bundesligaške ljestvice koja broji 18 klubova.
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 24 avg 2009, 16:32

Kao prvo uloženo je 50.5 miliona eura. Odakle 70 miliona. Dalje čitao sam opet Effenberga pomalo, kaže ex-kapiten, da Rensing nije za Bayerna, za Kolna ili Frankfurta jest, ali ne za BAvarce. Najbolje bi bilo da su Wiesa doveli i bili bi "rahat" 6-7 godina. Također kaže da im je potreban kvaliteta, te da ni Butt ne posjeduje kvalitet za Bayern.

Naš Effe je uvijek znao 8-)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 24 avg 2009, 16:37

Rz88 je napisao/la:Kao prvo uloženo je 50.5 miliona eura. Odakle 70 miliona. Dalje čitao sam opet Effenberga pomalo, kaže ex-kapiten, da Rensing nije za Bayerna, za Kolna ili Frankfurta jest, ali ne za BAvarce. Najbolje bi bilo da su Wiesa doveli i bili bi "rahat" 6-7 godina. Također kaže da im je potreban kvaliteta, te da ni Butt ne posjeduje kvalitet za Bayern.

Naš Effe je uvijek znao 8-)

pametan čovjek :D effenberga za trenera :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.