NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,Pasha,kad_kako
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Re: NBA draft
Po meni ocekivano.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Jest na onoj mock draft stranici, na svim ostalim je i dalje medju top 30, ne znam sto se ona uzima ko najrelevantnija kod njih je Doncic tek peti

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Po novom mocku ESPN/DraftExpress Musa ide u San Antonio. Mislim da je ova sezona koju su Ingles i Bojan odigrali ekstra pomogla Musi oko realne projekcije. Iako njegova agencija nije uspijela generisati nikakav hype oko Dzanana da se progura u lottery, ne vjerujem da ce pasti ispod 21 pozicije. Indiani i Utah se sigurno svidja kako bi mogao zamjeniti u buducnosti ovu dvojicu(btw koji mu mogu pomoci kao mentori). Bruklin ocigledno ima interes ali su u teskoj poziciji sto se tice picka. Jedno iznenadjenje bi mogla biti ekipa Hornetsa, koji imaju fetis na bijelce, pogotovo visoke koji znaju sutati. Musin realna projekcija je 15-21, jer Dzanan ima ogroman resume kod skauta da bi pao u drugu rundu.
Bamba izgleda da ne zeli u Grizlije. Znaci vjerovatno sa Dennisom u Mavse. Ako jos vrijedi ona ponuda Dallasa za Tatuma trebali bi Celticsi razmislit, pogotovo ako postoji sansa da uzmu Kawhija.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

za razliku od mnogih, ja nesto i ne smatram da je san antonio najbolja opcija za njega, pogotovo ako dobiju ingrama za kawhija... tu bi dzanan imao sansu jedino na 1 ili 2, obzirom da i sam kaze da moze igrat te pozicije, no nesto i nisam primijetio da ga u nba vide na tim pozicijama
sta znam, vise sam za to da ode u ekipu koja ce mu odmah dati sansu za igru, ne znam koliko bi to bio slucaj u san antoniju, iako je sigurno da bi ga oni najbolje razvili, obzirom na sve sto ta fransiza jeste, jer su napravili sta jesu s igracima kao npr parker i ginobilli, zatim kawhi, a niti jedan nije bio niti blizu top 3 pick, a osvojili su titula i titula
ja favorizujem i nadam se da ce ga atlanta draftovat, zatim brooklyn ako uspiju napredovat na draftu (posto im se dopada kako stvari stoje), zato jer su to ekipe u rebuildingu, pa onda red playoff ekipa tipa utah jazz, indiana, portland, san antonio, koje mu dodju na isto (glede minutaze)... ono sto ne bih volio jeste na prvom mjestu minnesota, zatim ove ekipe koje niko i ne spominje, a koje bi ga mogle uzet ako padne iza 25 picka, tipa la lakersi, boston, golden state
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
1. DeAndre Ayton (Suns)
2. Marvin Bagley III (Kings)
3. Jaren Jackson Jr. (Hawks)
4. Luka Doncic (Grizzlies)
5. Mo Bamba (Dallas)
6. Michael Porter Jr (Magic)
7. Wendell Carter (Bulls)
8. Trae Young (Cavaliers)
9. Colin Sexton (Knicks)
10. Mikal Bridges (76ers)
2. Marvin Bagley III (Kings)
3. Jaren Jackson Jr. (Hawks)
4. Luka Doncic (Grizzlies)
5. Mo Bamba (Dallas)
6. Michael Porter Jr (Magic)
7. Wendell Carter (Bulls)
8. Trae Young (Cavaliers)
9. Colin Sexton (Knicks)
10. Mikal Bridges (76ers)
15.10.2013.
Bit ce nemoguce pogodit jer ima da bude trejdova.Neki zele gore,neki dole.
Memphis u igri sa Parsonsovim ugovorom.Ako bude Doncic dostupan tu,mnogi ce ga progutati.
Ludilo pravo.Mnogo dobrih igraca,mnogo trejdova mogucih.Samo Ayton kao prvi se cini sigurno ostalo sve otvoreno.
Memphis u igri sa Parsonsovim ugovorom.Ako bude Doncic dostupan tu,mnogi ce ga progutati.
Ludilo pravo.Mnogo dobrih igraca,mnogo trejdova mogucih.Samo Ayton kao prvi se cini sigurno ostalo sve otvoreno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Uh bit ce ludnica. Mnogo ekipa hoce trade up a neke trade down. Nadam se da ce Knicksi se popet gore bez da dadnu Franka
Pratio sam bas dosta ovu klasu.Mnogo je jaka , bar u teoriji.
Ako ne bude zbog PUMA patika sjebali se , mogli bi dobiti dosta allstarova(i vise)u ovoj klasi.
Kakav si ti bosnjo napiso 1 recenicu o musiRaul_64 je napisao/la:Evo moje neke mini analize lutrije barem.
Pratio sam bas dosta ovu klasu.Mnogo je jaka , bar u teoriji.
Ako ne bude zbog PUMA patika sjebali se , mogli bi dobiti dosta allstarova(i vise)u ovoj klasi.
Sad ozb sta mislis ko radi trade up veceras?
Grayson Allen i Dubsi, match made in heaven
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Grayson mora zavrsit u Dubsima il Bostonu bar.Previse crnih bekova.
Trade up? Jerry West moguce.
Mislim da bi vidjeli ludilo ako Doncic dodje do "4" i Memphisa za trejd.
Dal ce prezivit do toga.Atlanti navodno postade prvi pik preko noci.
Mada to vise sad vrse pritisak na Dallas i ostale koji ga zele da trejduju za njega(oni bi Younga navodno pokupili nize).
Doduse postoji varijanta koja cesto bude...Mnogo price i nula trejdova.Mada mislim da je sad drugacije.
Jer prosle si znao da Lonzo ide drugi,da ovo,da ono..Sad je mnogo vise fluidno i nepredvidljivo.
Mada to vise sad vrse pritisak na Dallas i ostale koji ga zele da trejduju za njega(oni bi Younga navodno pokupili nize).
Doduse postoji varijanta koja cesto bude...Mnogo price i nula trejdova.Mada mislim da je sad drugacije.
Jer prosle si znao da Lonzo ide drugi,da ovo,da ono..Sad je mnogo vise fluidno i nepredvidljivo.
Ako dodje do 4. pik-a bit ce borba ko ce prije uzeti ParsonsaRaul_64 je napisao/la:Grayson mora zavrsit u Dubsima il Bostonu bar.Previse crnih bekova.
Ako Luka padne do 4. isto trena dati Kawhija za Parsonsa.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
-
RollsRoyce
- Kontakt:
Grayson Allen uzima titulu Jimmera s ovog drafta ja mislim, on, ili Young.
Pa trenutno djeluje Bagley blizu Sacramenta.
Jer nisu dobili ni posjete ni medicinski od drugih prospekta(ukljucujuci Doncica).
A Bagley zeli da bude samo sto veci pik i nije ga briga gdje ce biti.Pa moguce da ide put Kalifornije.
Samo sad je kao cjenkanje(kome je zanimljiv)dal ce Doncic izdrzat do 3 il 4 pika i s kim treba trejdati.
Nije slucajno da Wojo izbaci kako Atlanta zeli sad Doncica.Jer zeljeli ga ili ne,znaju da mogu izvuci od neke ekipe dosta sa tim pritiskom.
Porter i Young su divlje karte...Od 2/3 pika do van 10 se spominje.
Ko pogodi prvih 10 pikova (tacan redoslijed)evo mu dukat.Givony(draftexpress)pogodi prvih 11 pikova prosle godine.
Kaze da ce ove godine biti sretan ako pogodi 5 pozicija u citavoj prvoj rundi.
Plus Wojo nece kvarit zabavu.Kontam da ga je ESPN samo zbog toga zaposlio.
Jer nisu dobili ni posjete ni medicinski od drugih prospekta(ukljucujuci Doncica).
A Bagley zeli da bude samo sto veci pik i nije ga briga gdje ce biti.Pa moguce da ide put Kalifornije.
Samo sad je kao cjenkanje(kome je zanimljiv)dal ce Doncic izdrzat do 3 il 4 pika i s kim treba trejdati.
Nije slucajno da Wojo izbaci kako Atlanta zeli sad Doncica.Jer zeljeli ga ili ne,znaju da mogu izvuci od neke ekipe dosta sa tim pritiskom.
Porter i Young su divlje karte...Od 2/3 pika do van 10 se spominje.
Ko pogodi prvih 10 pikova (tacan redoslijed)evo mu dukat.Givony(draftexpress)pogodi prvih 11 pikova prosle godine.
Kaze da ce ove godine biti sretan ako pogodi 5 pozicija u citavoj prvoj rundi.
Plus Wojo nece kvarit zabavu.Kontam da ga je ESPN samo zbog toga zaposlio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.