Kao i vi Pioliju jel?
SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Svaka čast Pioliju na scudettu 2022. ali kad na kraju pogledamo ukupan dojam, ipak nedovoljno za spomenik

Ne znam baš, Conte je u konačnici preuzeo ekipu koja je sezonu ranije osvojila scudetto, ono 10. mjesto prošle sezone nije pravo mjerilo ekipe kada gledamo igrače. Osimhena je on otjerao da može dovesti svog miljenika Lukakua. Pioli je po meni čudo napravio
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Diego McTominay

Ljudi prodali najvažnije igrače Osimhena, Kvaratskheliju, Zielinskog... i na kraju će vjerovatno osvojiti scudetto hahahaha kakvi magovi! 

Conte večeras hahahaha 

Dakle da ponovimo. Ljudi će 99% osvojiti scudetto, a prodali Osimhena, Zielinskog te Kvaratskheliju usred sezone. Respect! 

Pisao sam da Napoli ostaje prvi poslije ovog kola i ako ne pobijedi Parmu, upravo jer sam vjerovao da Lazio može Interu pomrsiti račune.
Nadam se da će Napoli osvojiti titulu, ali s njima se nikad ne zna.
Velika je stvar biti prvi bez tri ključna igrača iz prošle dvije sezone.
Nadam se da će Napoli osvojiti titulu, ali s njima se nikad ne zna.
Velika je stvar biti prvi bez tri ključna igrača iz prošle dvije sezone.
-
- Kontakt:
Cagliari ne bi trebao praviti probleme, imaju osiguran opstanak svakako
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Slažem se! Uzeli su ih glatko 4:0 u septembru, ne bi trebalo biti većih problema na Maradoni, a Napoli i Sardinija generalno nemaju neke pretjerano neprijateljske odnose. 
i još dodaj na to ovo:RobertHrkac555 je napisao/la: ↑19 maj 2025, 00:40Cagliari ne bi trebao praviti probleme, imaju osiguran opstanak svakako

Elia #Caprile salta Napoli-Cagliari per un infortunio muscolare

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
- Kontakt:
Ako sutra padne Cagliari Napoli dolazi do 4.titule, dolazi iznad rimskih klubova
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Čestitke Napoliju na 4. scudettu

- Cassano2024
- Kontakt:
Čestitke od navijača Rome. Bravo. McTominayu spomenik dići. Uživajte, zaslužili ste. 

Ako ima jedan koji je na forumu a voli Napoli cestitam brate 
Znam da su prije neki pisali.

Znam da su prije neki pisali.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.