NK Bratstvo Gračanica
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Bratstvo Gračanica
cestitke na pobjedi,komsije nase drage 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Smjesno, sto se tice vasih igraca sve je bilo ok, osim sto smo onog Salema, prozivali tokom utakmice, jer je imao zuti i 2 opasna starta! Niste ni vi puno krivi, jer je ovo sve jedinstvo smislilo, i dalo vam 3 boda, da budete u igri do utakmice sa Slobodom, da se pokoljete medjusobnoGracanicaAA je napisao/la:Kakva sramota u Konjicu, SeljaciMarcoPolo je napisao/la:Igman-Bratstvo 0-1 Suljić , Publika se bacala kamenicama na igrače Bratstva.

Max Allegri
-
- Interni moderator
- Kontakt:
sto bi se mi klaliMig_Mig je napisao/la:Smjesno, sto se tice vasih igraca sve je bilo ok, osim sto smo onog Salema, prozivali tokom utakmice, jer je imao zuti i 2 opasna starta! Niste ni vi puno krivi, jer je ovo sve jedinstvo smislilo, i dalo vam 3 boda, da budete u igri do utakmice sa Slobodom, da se pokoljete medjusobnoGracanicaAA je napisao/la:Kakva sramota u Konjicu, SeljaciMarcoPolo je napisao/la:Igman-Bratstvo 0-1 Suljić , Publika se bacala kamenicama na igrače Bratstva.Toliko

sto bi se mi klali
[/quote]
21. kolo Bratstvo-Slooda
imate isti cilj, ulazak u PL
jedino ako vama od danas to vise nije cilj ?

21. kolo Bratstvo-Slooda

Max Allegri
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa zato sto imate isti cilj, ulazak u PLMig_Mig je napisao/la:sto bi se mi klali

pa to jeste nas cilj...samo je pitanje dal jos neko osim nas i biscana ima te ambicije...ja mislim da nema
pa to jeste nas cilj...samo je pitanje dal jos neko osim nas i biscana ima te ambicije...ja mislim da nema[/quote]staragarda je napisao/la:Pa zato sto imate isti cilj, ulazak u PLMig_Mig je napisao/la:sto bi se mi klalijedino ako vama od danas to vise nije cilj ?
Jedinstvo, Sloboda a i Bratstvo ima

Max Allegri
Skver je napisao/la:Cestitke nasim najljepsim, najboljim, najpametnijim komsijama

Nad tobom sunce najljepše sja
- KonjicBOY
- Član IO SS.ba lige
- Kontakt:
Ovi što pričaju da su igrači Bratstva kamenovani,samo ću vam reć,kako vas nije stid to pričat? Ja sam lično bio na utakmici i igrači Bratstva su mirno ispraćeni,pozdravili se sa igračima i nekim ljudima iz Gračanice i otišli u svlačionicu. Sudije su se više zadržale na terenu jer je nekolicina navijača htjela da ih napadne,pa ih je štitila policija i samo je jedan jedini kamen bačen i to na one klupe za rezervne igrače. Dakle,nemojte da širite laži i neistine da su igrači kamenovani. Al jbga,pošto ljudi vole da preuveličavaju stvari,još ćete reći da su igrači izudarani i polomljeni... Dajte molim vas,Bratstvo je igralo fer i korektno,što se ne može reći za suđenje. Poništen gol Igmana,ne sviran penal,za 2 minute igraču dadne 2 žuta kartona... Mislim stvarno... Ostajem pri tome da Brastvo ovakom igrom ne može ni sanjati o PL ali dobro,ne bih u to ulazio...
Support your local club !
potpis.
Igman- BRATSTVO (Ove sezone) 0:5 jbgjasta je napisao/la:potpis.

+2
Ja mislim da vi ne igrate sad ovo 19 kolo posto je Troglav htio danas odustati od lige, ali ipak nisu posto su igraci Jedinstva vec bili u Livnu pa da nebude da smo dzaba dosli i potroslili pare...
-
- Kontakt:
pa bolje im je i da ne dolaze u Gračanicu , bilo bi sigurno 10+ u prvom poluvremenu..kad kod kuce primaju po 5-6 golova sta tek reci u gostima kod ekipe iz top 3.
-
- Kontakt:
dobri su prvo poluvrijeme nisu primili vise od po jednog gola u ove tri utakmice...al drugo poluvrijeme lom lom
Ako je Dudak kriv,onda je Una slana
Nedostaje im fizicke spreme, nemogu trcati 90 min...bihacusrcu1 je napisao/la:dobri su prvo poluvrijeme nisu primili vise od po jednog gola u ove tri utakmice...al drugo poluvrijeme lom lom
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1085_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Slave pobjedu u konjicu hehe.
-
- Moderator
- Kontakt:
Mevka prvi, koordinatorterabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1085_n.jpg

OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys
Odnijet ćete sve pive iz Konjicaterabajt je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 1085_n.jpg

-
- Moderator
- Kontakt:
Foto by : Prljaca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.