Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Omerbavarac je napisao/la:Srami seennis je napisao/la:Cuj sad po sarajlijama![]()
,pa na reprezentativni rukomet u nasoj zemlji se realno mogu nafurati samo manje sredine koje su opcenito zeljne vecih dogadjanja,umjesto da kritikujete gdje ste na tribinama,meni se ovo ne gleda realno za 10 km kao ni vecini sarajlija i kraj price.
![]()
Da je u pitanju kriket, ako igra reprezentacija treba je ispratiti na najbolji moguci nacin.
Kad im oduzmes domacinstvo neke reprezentativne utakmice, kukaju na sve strane, kad im isto pruzis nema ih nigdje.
Nije ni cudo sto fudbalska A selekcija nece nikad vise ni zaigrati u Sarajevu.

SLOBODA NAVIJAČIMA
Hajmoooooooooooooooooooooooooo !!!!
Cinjenica da obitavaju u glavnom gradu drzave daje im za pravo i ekskluzivitet da ne moraju nikome dokazivati svoj nadasve plemeniti patriJotizam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Nikola ubico, jbi im mamu 

Dobar Prce 

Da je tu sad Begovica na golu hahah 

- ASD
- Kontakt:
Ovo se trebalo u TUzli igrati, Mejdan bi bio pun.
4:0 sa manje od pola snage

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Samo sto nije Alen dao gol nego Faruk Vrazalic. Svaka cast na golu!vedator je napisao/la:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Sarajlije ne bi ispunile tribine niti u jednom nasem reprezentativnom sportu osim mozda u nogometu ukoliko bi im dosla ova Brazilska generacija a i to je pod velikim upitnikom.ennis je napisao/la: U manjini su ljudi koji razmisljaju kao ti,rukomet u BiH je odavno bolestan bas kao sto je i fzdbal bio,ovo je poruka sta raja misli o tome.Neka se Markovic&Co zapitaju,kriminalci jedni
Nema to veze sa bolescu ili nedovoljnom kvalitetu odredjenog sporta, to je tako, cinjenica je da glavni grad nije sportski nastrojen za razliku od drugih gradova.
Dobro ekipa igra, no ocigledno je da su prepadnuti u pojedinim momentima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Jao serije Boze...
Mislim da smo se raspali i da je nazalost ovo rijesena utakmica

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- diplomatija
- Kontakt:
Moze li neko molim vas postaviti link, nemam bht, a vani zivim
-
- Kontakt:
Ali stvarno sramota kakva "posjeta", ne znam samo zasto igraju u Sarajevu, kakva je atmosfera bila u Cazinu a onako mala dvorana. Ovamo i ovi sto su dosli samo sjede sem Fanaticosa. I ovaj sto govori kako je rukomet u qrcu pa zato ne dolaze, pa sta treba dolaziti na utakmice samo kada nam ide dobro mozda ? Plus nasa himna i jeste Jedna si jedina i svi koji pljujete po njoj sram nek vas bude.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Dobro je, vracamo se!
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Nije istina da Sarajevo nije sportaki grad, Sarajevo samo nije naklonjeno reprezentacijama. Ovdje su Zeljo i Sarajevo broj jedan i tako ce uvijek biti. Reprezentacija je nesto sto se onako isprati uz koju pivu sa rajom ali se nikad nece voliti kao dva pomenuta kluba. Opste poznato je to da je reprezentacija najvise pracena u dijaspori i u manjim mjestima. To nije nista cudno, ista situacija je i u BG, ZG, ST....
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bez radikalnih promjena kao u fudbalu ne postoje ni minimalne sanse za rezultat,raja je toga svjesna,sreca nas je pa u kosarci imamo 2-3 entuzijasta koji vuku i dovode prave selektore inace bi nam i tu prolazak kvalifikacija bio misaona imenica i dalje.Ljudi to u sarajevu mozda bolje vide,mislim taj kriminal,mutne radnje i jednostavno su razocarani,ja iskreno nisam ljubitelj rukometa ali mislim da u sarajevu postoji 5000 zaljubljenika u rukomet koji bi dosli na utakmicu da su stvari na svom mjestu.Omerbavarac je napisao/la:Sarajlije ne bi ispunile tribine niti u jednom nasem reprezentativnom sportu osim mozda u nogometu ukoliko bi im dosla ova Brazilska generacija a i to je pod velikim upitnikom.ennis je napisao/la: U manjini su ljudi koji razmisljaju kao ti,rukomet u BiH je odavno bolestan bas kao sto je i fzdbal bio,ovo je poruka sta raja misli o tome.Neka se Markovic&Co zapitaju,kriminalci jedni
Nema to veze sa bolescu ili nedovoljnom kvalitetu odredjenog sporta, to je tako, cinjenica je da glavni grad nije sportski nastrojen za razliku od drugih gradova.
Dobro ekipa igra, no ocigledno je da su prepadnuti u pojedinim momentima.
SLOBODA NAVIJAČIMA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.