sad je fazon da i ja kazem da je bilo opustanje juce kad sam izgubioanonimni je napisao/la:čuj opuštanjeEdin TM87 je napisao/la:Iduca sezona je moja, dajte jos ove tekme da zavrsim sto trebam, ovo je gore bilo opustanje protiv anonimnog, naviko sam da je los![]()
![]()
interesantno je da sam ja završio drugi, čak i pobijedio eksperta za ovo @ vm22-a, promijenio sam se
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: haxball
opustanje biloanonimni je napisao/la:čuj opuštanjeEdin TM87 je napisao/la:Iduca sezona je moja, dajte jos ove tekme da zavrsim sto trebam, ovo je gore bilo opustanje protiv anonimnog, naviko sam da je los![]()
![]()
interesantno je da sam ja završio drugi, čak i pobijedio eksperta za ovo @ vm22-a, promijenio sam se
Sta vam je boni, pa znate da sam najbolji u ovom

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
http://www.haxball.com/?roomid=969a3729 ... 464b7e7a75" onclick="window.open(this.href);return false;
Aj malo
Aj malo
SAMO ČELIK !
Ko hoce igrat ligu nek se prijavi u PP pa da ga dodam na tabelu. Prijave traju do sutra u 15h 
EDIT:
Fale još 4 takmičara evo ko se prijavio:

EDIT:
Fale još 4 takmičara evo ko se prijavio:

NEVER FORGET SREBRENICA!!!
POST EDITOVAN
Za sada se prijavili:
-Viper
-ng1
-delko
-Benz
-Likma23
-ACMAmar
-Edin TM87
Još jedan...
Za sada se prijavili:
-Viper
-ng1
-delko
-Benz
-Likma23
-ACMAmar
-Edin TM87
Još jedan...
ev jaBenz je napisao/la:POST EDITOVAN
Za sada se prijavili:
-Viper
-ng1
-delko
-Benz
-Likma23
-ACMAmar
-Edin TM87
Još jedan...
vidi zakasni na prijave
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kod: Označi sve
http://www.haxball.gr/league/view/100713EDIT:
Ako hoćeš možeš umjesto mene igratOtelo je napisao/la:vidi zakasni na prijave
EDIT2:
Pošto mi je @NG1 savjetovao da malo opuštenije ligu postavim tako da je nebitno koje ćete kolo igrati i dokad samo mi trebaju rezultati, a liga će još biti proširena tako da se možete još prijavljivati do sutra u 15 (ovo da bismo znali kolko će nas def. igrat
ma kulturno je da admin igra,pa se necu gurat
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Evo sad svi igramoOtelo je napisao/la:ma kulturno je da admin igra,pa se necu gurat
Izvinjavam se na šupačkom ponašanju
eto pisi mene k'o 9-og
pa mogao si odma ovdje editovat moze se to mijenjat sve
Ako misliš na ligu ne može ako je broj članova već stavljen npr. prilikom pravljenja lige staviš koliko ćeš timova pa dalje se samo imena mijenjaju XD, a ja jpš ne znam koliko će se članova prijaviti evo onih dosad:
-Viper
-ng1
-delko
-Benz
-Likma23
-ACMAmar
-Edin TM87
-Adelin
-Otelo
-Viper
-ng1
-delko
-Benz
-Likma23
-ACMAmar
-Edin TM87
-Adelin
-Otelo
Kod: Označi sve
http://www.haxball.com/?roomid=8cfa791923f3c7442eb498881e3d7a329c5984ab0c44affec8dc53c7c007b9e1NEVER FORGET SREBRENICA!!!
chily-rz je napisao/la: Racunajte i na mene u novoj sezoni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.