Sabinin mali, tema je Sarajevo, pitaj to na temi Želje pa ti mozda neko i odgovori.
FK Sarajevo (opšte diskusije)
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Pa ne sjecam se da sam komentarisao dolazak Hebibovica ili sta ja znam Duljevica, Benke, i sl. Eto i Nadarevic kojeg spominjem je igrao za reprezentaciju, pa meda nije mogao u 1. Federalnoj a ne u PLBiH. 
Sabinin mali, tema je Sarajevo, pitaj to na temi Želje pa ti mozda neko i odgovori.
FORZA ZELJO
Hodzurda > Stepanov
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Prestani lagati covjece boziji i dozovi se malo,on nije tamo jer NECE da igra za klubove u Srbiji,osim Vojvodinekenan_tm87 je napisao/la:Siguran sam da bi ovaj bio u top 2 plate u Sarajevu, ako ne i najvecu platu bi imao. Nema se tu sta sumnjati, jer kod njega vise placas ime, nego kvalitet i cifra od 100.000 KM se sigurno mora izdvojiti za njega za jednu sezonu. Igrac koji je u formi i koji igra kao Stepanov iz najboljih dana ne bi dosao u Sarajevo. Postoje 3,4 kluba u Srbiji koja mu mogu ponuditi novac koji zeli, ali da to i hoce. On nije tamo, zato jer nema mjesta za takve igrace, ali zato je tu Ibraka koji ce dovesti bilo sta jer bi on bio prvi na udaru u slucaju eventualnog neuspjeha, a ovako je sebe ogradio jer je doveo "veliko" ime. Ja sam postavio relevantne parametre njegove forme i trenutnog kvaliteta, a to je da je u zadnje 2 sezone odigrao 9 utakmica sa ne full minutazom, pa igrao u Mersinu, a prije toga u Bursi takodje sa ogranicenom minutazom.
Hilmo, normalno da cu se citirati (jednom, da bi presao na sljedecu stranicu jer ocigledno niko nije vidio, pa nemoj da lazes), kada niko ne odgovara, spocitavate nekome da mrzi svog igraca a vi prvi prijetili smrcu Nadarevicu i njegovoj djeci, koji je na kraju odustao od potpisa za Zelju.
Ovo je tema za diskusiju za ostale navijace, ako ti se ne pise, tj. ako nemas sta pametno napisati, zaobidjes i pises na temi na kojoj je samo vama dozvoljeno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Što bi ignorisali, to što je njemu vuna je svojevrstan užitak za nasHead je napisao/la:Vi ste gori sto mu odgovarate. Vidite da se pojede od muke pa pokusava s ovim glupim nacinom da uleti i umanji Milanov kvalitet. To sto je on preceljsao statistiku i istrazio ko je Milan govori samo kakva je njemu vuna. Neka, pustite ih da pisu. Ja Vas pozivam sve, mislim na navijace FKS da ignorisu ovakve postove i ne odgovaraju na njih.
Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
Kokot > Benko
- kenan_tm87
- Kontakt:
Cuj vuna. Ok, imate pare za dobre igrace, svaka cast. Ja samo komentarisem dolazak ovog covjeka, da si dao iste pare za nekog perspektivnog ili makar solidnog aktivnog igraca koji je igrao Evropu, ne bih ni komentarisao. Imam svoje neko misljenje koje sam podijelio, ali vi ocigledno ne kontate poentu foruma, ovo vam nisu novine gdje samo procitate informaciju, ako mi je dopusteno da pisem, onda cu i pisati. Balavci koji nemaju 2 pametne u glavi normalno da ne znaju diskutovati, pa kao sto i rekoh, trud je uzaludan.
FORZA ZELJO
Veca je njemu vuna kad niko ne odgovara. Pa on je dosao s ciljem da vas isprovocira. Mene ne moze nikako isprovocirati.RN87 je napisao/la:Što bi ignorisali, to što je njemu vuna je svojevrstan užitak za nasHead je napisao/la:Vi ste gori sto mu odgovarate. Vidite da se pojede od muke pa pokusava s ovim glupim nacinom da uleti i umanji Milanov kvalitet. To sto je on preceljsao statistiku i istrazio ko je Milan govori samo kakva je njemu vuna. Neka, pustite ih da pisu. Ja Vas pozivam sve, mislim na navijace FKS da ignorisu ovakve postove i ne odgovaraju na njih.
Ovo sto on prica je isto to da ti imas BMW x6 u garazi kojeg nisi vozao pola godine/godinu i on ti dodje sa golf tricom i kaze sta ce tvoja X6, nije joj motor razradjen.
1946
Ma naravno, iskusan, kvalitetan i da je u prosloj sezoni igrao a sad slobodan sigurno bi bez problema nasao angazman u jacoj ligi za mnogo vise para, ali eto situacije je takva da nije igrao i mi cemo ga pokusati angazovati (valjda se pregovara sa njim) rizikujuci to njegovo neigranje.simon je napisao/la: Stepanov je igracina, covjek igrao protiv Manchestera, Liverpoola, Arsenala itd. i sada on nema kvalitet da odigra protiv klubova iz nase lige
@kenan u pravu jednom si citirao, ali je opet ponavljanje kao da si ga dva puta pisao, svjesno si provocirao.
@head
Misljenje je ko i guzica. Svako ga ima
Ne postoje 4 kluba u Srbiji koja mogu da plate ovog igraca. Osim toga Partizan i Zvezda su vec pokriveni na stoperima. A Stepanov iz najboljih dana se nebi ni vracao na balkan nego bi igrao u Portu ili nekom slicnom klubu. U svakom slucaju on se dovodi za evropu i derbi utakmice a za premijer ligu mogu i Mihojevic/Kovacevic odigrati korektno.kenan_tm87 je napisao/la:Siguran sam da bi ovaj bio u top 2 plate u Sarajevu, ako ne i najvecu platu bi imao. Nema se tu sta sumnjati, jer kod njega vise placas ime, nego kvalitet i cifra od 100.000 KM se sigurno mora izdvojiti za njega za jednu sezonu. Igrac koji je u formi i koji igra kao Stepanov iz najboljih dana ne bi dosao u Sarajevo. Postoje 3,4 kluba u Srbiji koja mu mogu ponuditi novac koji zeli, ali da to i hoce.
Samo da dodam da je Stepanov imao pozive i Zvezde i Partizana ali je jos davno rekao da u Srbiji moze igrati samo u Vojvodini.

Pade jos jedna teza u vodu.Na kraju razgovora za MONDO Stepanov je ponovio svoj ranije izrečen stav da u Srbiji ne bi igrao ni za jedan klub osim Vojvodine.
"Prošlog ljeta kada sam završio sa Mersinom zvali su me i Zvezda i Partizan, ja sam im se zahvalio. Poštujem ih, ali ja sam dijete Vojvodine, zbog naših navijača ne bih mogao to da im uradim. Ni sebi ni njima ne bih mogao to da dozvolim. To je moj grad, moj klub i to je jedini klub za koji mogu da igram u Srbiji", zaključio je Stepanov.
1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
To je isto da ti na BMW X6 neko probusi gume, a ti hoces da ga vozis. Ne moze haveru, treba prvo zamijeniti gume da bi to auto mogao voziti, ali ebga, igracu ne mozes noge zamijeniti. Mozda ce nekad i to biti moguce, ali trenutno nije...
Tada je bolji golf 7 koji je jeftiniji od BMW, jer je funkcionalan.
Rekao je i Nemanja (fiktivno govorim napamet, jer toga ima koliko hoces) da je u BiH jedini klub u kojem on moze igrati Borac, a opet postade Nermin i za pare potpisa za vas.
Rekao je i Nemanja (fiktivno govorim napamet, jer toga ima koliko hoces) da je u BiH jedini klub u kojem on moze igrati Borac, a opet postade Nermin i za pare potpisa za vas.
Zadnja izmjena: kenan_tm87, dana/u 25 jun 2015, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
FORZA ZELJO
Pa Dzeno je majstor za to. Pogledaj malo kako je Benko odreagovao.kenan_tm87 je napisao/la:To je isto da ti na BMW X6 neko probusi gume, a ti hoces da ga vozis. Ne moze haveru, treba prvo zamijeniti gume da bi to auto mogao voziti, ali ebga, igracu ne mozes noge zamijeniti. Mozda ce nekad i to biti moguce, ali trenutno nije...Tada je bolji golf 7 koji je jeftiniji od BMW, jer je funkcionalan.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- kenan_tm87
- Kontakt:
Pogledaj statistiku Benke u sezonama prije nego je dosao kod vas. Da je pauzirao toliko vremena kao ovaj, zbog godina, tesko da bi se vratio.Sabinho je napisao/la:Pa Dzeno je majstor za to. Pogledaj malo kako je Benko odreagovao.kenan_tm87 je napisao/la:To je isto da ti na BMW X6 neko probusi gume, a ti hoces da ga vozis. Ne moze haveru, treba prvo zamijeniti gume da bi to auto mogao voziti, ali ebga, igracu ne mozes noge zamijeniti. Mozda ce nekad i to biti moguce, ali trenutno nije...Tada je bolji golf 7 koji je jeftiniji od BMW, jer je funkcionalan.
Head,
FORZA ZELJO
hilmo je napisao/la:Ma naravno, iskusan, kvalitetan i da je u prosloj sezoni igrao a sad slobodan sigurno bi bez problema nasao angazman u jacoj ligi za mnogo vise para, ali eto situacije je takva da nije igrao i mi cemo ga pokusati angazovati (valjda se pregovara sa njim) rizikujuci to njegovo neigranje.simon je napisao/la: Stepanov je igracina, covjek igrao protiv Manchestera, Liverpoola, Arsenala itd. i sada on nema kvalitet da odigra protiv klubova iz nase lige
Meni je najbolji primjer Berberovic, dosao kod nas nakon povrede i samo 8 ligaskih utakmica, odigrao lose prvu polusezonu a druga nije se mogao prepoznati, doveo nas je u situaciju da u utakmicama za titulu ne mozemo igrati bez njega
A Stepanov je za njega Nemanja Vidic
Ti si opet šampion !
Pa kaze: TI SI ZELJIN NESTA HODZURDA, HODZURDAA, HODZURDAAAA (RITAM-ONI TI GA PUSE LEONE).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
bordobijeli
- Kontakt:
ja stavrno nisam gledao ovog stepanova ,vidim ovaj kenan zna dosta o njemu reci neke karakteristike , kad je igrao loše kad dobro ,da li je brz -spor, kakv je u duelu u skok igri

Los, probusene mu gume a ne valja nam vulkanizer.bordobijeli je napisao/la:ja stavrno nisam gledao ovog stepanova ,vidim ovaj kenan zna dosta o njemu reci neke karakteristike , kad je igrao loše kad dobro ,da li je brz -spor, kakv je u duelu u skok igri![]()
1946
- kenan_tm87
- Kontakt:
Evo balavaca u punom kapacitetu, samo je malo potrebno zagrebati ispod povrsine da otkriju ko su i sta su. Kad covjek hoce argumentovano diskutovati oni su tu sa svojim djecijim upadicama.
Budite mi pozdravljeni, do neke sljedece "ozbiljne" diskusije sa vama.
Bordobijeli, ne mogu ti reci nista o njemu, jer nije ni igrao 2 godine.
A ovaj urnebesni, prvi prica nesto o autima, pravi paralele sa igracima, pa kad mu se odgovori na isti taj fazon on se nesto smije, koji bog otac grob te ebo (sto bi rekao pastrmka).

Bordobijeli, ne mogu ti reci nista o njemu, jer nije ni igrao 2 godine.
FORZA ZELJO
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google [Bot], kogmagie46, Vanja8 i 50 gostiju.