Koliko je pouzdan nisam siguran@AlfredoPedulla
André Gomes, Manchester United prepares this super offer: 45 + 15 bonus

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Koliko je pouzdan nisam siguran@AlfredoPedulla
André Gomes, Manchester United prepares this super offer: 45 + 15 bonus
Iskreno, ni ja nisam za Ibrahimovića. Pitanje je koliko se isplati dovoditi ga, mislim kvalitet je neosporan ali tu su godine i njegov nemir kojeg bi možda unosio u svlačionicu.Rooney88 je napisao/la:E to bi vec dio fenomenalan transfer!
Za Ibru nisam iz mnogih razloga ali razumijem i zelju mnogih da on dodje, nemam neko specijalno misljenje.
Za Pjanica nisam nikako, ono setanje po terenu i kurcobolju za reprezentaciju mu nikada necu zaboraviti tako da ga ne zelim vidjeti u dresu Uniteda, neka ide gdje god hoce ali nadam se da kod nas nece doci.
Ma kakav Mou, sve ove mladice ce rasprodati ukljucujuci Martiala i Shawa, taj forsira samo starudije.Stani ,Mou ozbiljno racuna na Rashforda a ko i ne bi? Momak je genijalan,dovedes Ibru godinu,dvije uz njega ce malac jos naucit i onda dobijas WC napadaca sa 20 godina,Mou je pametan .
Brate to su dječija posla, to što bi naše bošnje kontali odmah da je on u rangu Xavija je druga stvarDevi1 je napisao/la:Možda što će ti se na forumima i portalima pojaviti nekoliko hiljada stručnjaka koji će udarati po Murinju, jer je Pjanić bolji od Scholesa svojevremeno. Inače i pored toga sam željan nekog našeg u klubu, pa eto ne bi imao ništa protiv, iako Pjanić stagnira već dvije tri godine.
Isto mislim.Format je napisao/la:Stani ,Mou ozbiljno racuna na Rashforda a ko i ne bi? Momak je genijalan,dovedes Ibru godinu,dvije uz njega ce malac jos naucit i onda dobijas WC napadaca sa 20 godina,Mou je pametan .
Sto se tice Gomesa on ne vrijedi ni 20 mil,sta je in uradio u karijeri? Ni u repki nije u 11,al nije da ne zna al brate 45+15 pa hajmo Griezmana dovest onda
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Stoper Villareala,prvi put cujem za njega..Guillem Balague ✔ @GuillemBalague
United about to sign Eric Bailly for around €40m
Ma vrh igrac sta ti je.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam za Gomesa, jeste puno para, al izgleda da ga @paradajz gotivi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.