Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
18
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
23%
neko drugi
14
8%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 186

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2016, 13:49

‏@AlfredoPedulla
André Gomes, Manchester United prepares this super offer: 45 + 15 bonus
Koliko je pouzdan nisam siguran :hmmmmm:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jun 2016, 14:17

E to bi vec dio fenomenalan transfer!

Za Ibru nisam iz mnogih razloga ali razumijem i zelju mnogih da on dodje, nemam neko specijalno misljenje.

Za Pjanica nisam nikako, ono setanje po terenu i kurcobolju za reprezentaciju mu nikada necu zaboraviti tako da ga ne zelim vidjeti u dresu Uniteda, neka ide gdje god hoce ali nadam se da kod nas nece doci.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 04 jun 2016, 14:22

Rooney88 je napisao/la:E to bi vec dio fenomenalan transfer!

Za Ibru nisam iz mnogih razloga ali razumijem i zelju mnogih da on dodje, nemam neko specijalno misljenje.

Za Pjanica nisam nikako, ono setanje po terenu i kurcobolju za reprezentaciju mu nikada necu zaboraviti tako da ga ne zelim vidjeti u dresu Uniteda, neka ide gdje god hoce ali nadam se da kod nas nece doci.
Iskreno, ni ja nisam za Ibrahimovića. Pitanje je koliko se isplati dovoditi ga, mislim kvalitet je neosporan ali tu su godine i njegov nemir kojeg bi možda unosio u svlačionicu.

Pjaniću bi po meni EPL bio prevelik zalogaj.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 04 jun 2016, 14:32

Stani ,Mou ozbiljno racuna na Rashforda a ko i ne bi? Momak je genijalan,dovedes Ibru godinu,dvije uz njega ce malac jos naucit i onda dobijas WC napadaca sa 20 godina,Mou je pametan .

Sto se tice Gomesa on ne vrijedi ni 20 mil,sta je in uradio u karijeri? Ni u repki nije u 11,al nije da ne zna al brate 45+15 pa hajmo Griezmana dovest onda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 04 jun 2016, 14:56

Fakat je i meni ovaj Gomes nepoznanica, ne znam da li sam ga dva, tri puta gledao. Iako me puno ne interesuju ove cifre za igrače 45+ mil je prilično puno za igrača koji nije provjeren i dokazan. Ali, kažem da ga ne poznajem pa je moguće da je uistinu kvalitet i baš ono što nama treba. Pjanić je, mislim, mnogo više provjereniji igrač. Zato se pitam zašto su neki protiv Pjanketa, a Gomesa priželjkuju?

Devi1
Kontakt:

Post Postao/la Devi1 » 04 jun 2016, 15:00

Možda što će ti se na forumima i portalima pojaviti nekoliko hiljada stručnjaka koji će udarati po Murinju, jer je Pjanić bolji od Scholesa svojevremeno. Inače i pored toga sam željan nekog našeg u klubu, pa eto ne bi imao ništa protiv, iako Pjanić stagnira već dvije tri godine.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 04 jun 2016, 15:24

Stani ,Mou ozbiljno racuna na Rashforda a ko i ne bi? Momak je genijalan,dovedes Ibru godinu,dvije uz njega ce malac jos naucit i onda dobijas WC napadaca sa 20 godina,Mou je pametan .
Ma kakav Mou, sve ove mladice ce rasprodati ukljucujuci Martiala i Shawa, taj forsira samo starudije.

A onda buć, novi ugovor Rashu pet dana nakon sto je Jozo i zvanicno predstavljen. :kafa:
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 04 jun 2016, 15:31

Daj ibru ko boga te molim nek poubija sve bekove premier lige,i mane-a desno...samo neka ibra dodje,taj gorostas,on i mou ima show da prave,ajde objavite vise taj transfer,kazu u narednih 48 sati potpis...:-D

Martial9
Kontakt:

Post Postao/la Martial9 » 04 jun 2016, 15:44

sto se tice Ibre naravno da bi bilo super pojacanje jer besplatan Ibra se ne odbija bez obzira na 34g. njegovo iskustvo je neprocjenjivo

ovaj Gomes gledao sam ga par puta i bojim se da cemo istresti pare za tip igraca kojeg vec imamo(Herrera) dakle nista necemo dobiti sto vec nemamo i mislim da je ovo uzaludno bacanje para

jedino ako se Jose misli rijesiti Herrere onda mi taj transfer ima smisla

Pjanic :nene:
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy

jasko__
Kontakt:

Post Postao/la jasko__ » 04 jun 2016, 15:48

Martial Ibra Rashford
Rooney Schneiderlin Pjanic

Nema dalje..jest malo propuha, ali napad je najbolja odbrana :D

Djaba dovest Ibrahimovica je nesto sto se ne smije propustiti..pa covjek ce iz penala i slobodnih udaraca zavuc 15 komada...dodaj jos 10-ak iz igre..

Poligon10
Kontakt:

Re: RE: Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la Poligon10 » 04 jun 2016, 16:14

Devi1 je napisao/la:Možda što će ti se na forumima i portalima pojaviti nekoliko hiljada stručnjaka koji će udarati po Murinju, jer je Pjanić bolji od Scholesa svojevremeno. Inače i pored toga sam željan nekog našeg u klubu, pa eto ne bi imao ništa protiv, iako Pjanić stagnira već dvije tri godine.
Brate to su dječija posla, to što bi naše bošnje kontali odmah da je on u rangu Xavija je druga stvar :D . Ja govorim da je, po meni, Pjanić dokazaniji od Gomesa i da posjeduje kvalitet, što naravno ne znači da Gomes ne posjeduje. Smatram tako jer sam, naravno, Pjanića pratio i baš mislim da mu je potreban veliki klub da pokaže svoje znanje ili neznanje.
Kako god vidjećemo, možda ne bude nijedan od ovih, najbolje bi bilo Pogbu :mrgreen:

Septerra
Kontakt:

Post Postao/la Septerra » 04 jun 2016, 16:28

Format je napisao/la:Stani ,Mou ozbiljno racuna na Rashforda a ko i ne bi? Momak je genijalan,dovedes Ibru godinu,dvije uz njega ce malac jos naucit i onda dobijas WC napadaca sa 20 godina,Mou je pametan .

Sto se tice Gomesa on ne vrijedi ni 20 mil,sta je in uradio u karijeri? Ni u repki nije u 11,al nije da ne zna al brate 45+15 pa hajmo Griezmana dovest onda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Isto mislim.

@edoroki

Mahreza bi bilo lakse dovesti. Vardy je vec na putu da napusti LCFC, tesko ce Mahreza zadrzati.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2016, 17:36

Ne znam za Gomesa, jeste puno para, al izgleda da ga @paradajz gotivi :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 04 jun 2016, 18:50

Guillem Balague ✔ @GuillemBalague
United about to sign Eric Bailly for around €40m
Stoper Villareala,prvi put cujem za njega..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 04 jun 2016, 18:52

Ne vjerujem nesto Balagueu u zadnje vrijeme, nekako mi ovo iz vedra neba a Baillya sam gledao najvise dva puta pa i ne znam nesto vise reci o njemu, Spanska liga jbga.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

JoseeMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseeMourinho » 04 jun 2016, 19:16

gledo sam ga ja, dobar stoper crnac koji za cudo nije glup, visok je solidno ali za svoju visinu je dosta brz i pokretan, meni se cinio OK cak sam gledo neku tekmu gdje je igro i desnog beka, ali nesto mi je puno tih 40M €, za nekih 20 nije los posao, mogo bi se fino uklopit sa smallingom :thumbup:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 04 jun 2016, 19:23

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ne znam za Gomesa, jeste puno para, al izgleda da ga @paradajz gotivi :mrgreen:
Ma vrh igrac sta ti je.

A i ovaj Bailly isto tenk. Zadavao nam probleme u prvom mecu polufinala, jednostavno mnogo dobar na lopti u kombinaciji sa fizickim predispozicijama, bas sve sto moderan stoper treba da ima.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 04 jun 2016, 19:49

Vjerujem ti, samo nisam toliko uvjeren za Gomesa, gledao sam Valenciu par puta i nije me posebno impresionirao, ali eto možda je jedan od onih veznjaka čija uloga se ne primjeti na prvu.

Dok je ovaj stoper po ovome što vidim odličan izbor za upariti sa Smallingom, mislim da će njemu biti lakše izboriti se za mjesto negoli Gomesu, jedino ako se ne pretvori u Mangalu :mrgreen:

Eh još desno krilo i to bi bio odličan transfer rok :thumbup:
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 04 jun 2016, 19:50

Pa koliko je ovaj Bejl siguran, i ovaj Gomes @rio ?

Poligon10
Kontakt:

Post Postao/la Poligon10 » 04 jun 2016, 19:54

Ovog stopera sam upratio u dvomeču Liverpoola sa Villarealom. Kao što kaže paradajz stvarno je pokidao prvu utakmicu i čak sam odmah rekao kako bi dobrodošao Utdu, iako je samo jedna tekma u pitanju. Mislim da nie duela izgubio u prvoj tekmi, miran je sa loptom i nije mi djelovao panično.
Još su neprovjerene informacije, ali ako bi cijena bila prihvatljivija (ipak je 40 mil puno) itekako može.

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.