FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Da se i ja javim na temi omiljenom kluba.
Još od pravog Ronalda navijam za Inter i propatio sam sve što se moglo propatiti sa ovim timom ali dali su oni i neopisivog zadovoljstva nama navijačima. Najelegantniji i najpošteniji klub bio, ostao i postavio standarde.
Samo da vas napomenem na post-Tripleta period i na kako niskim granama smo bili. Kakav hamelj od igrača i trenera su branili boje ovog kluba je nažalost upisano kao jedan od mračnijih perioda historije Intera.
Ali evo izašli smo iz toga i propatili smo.
Zato relax. Imamo pare, stručne ljude a ekipa se skoro složila.
Ono što me posebno raduje je da se konačno rješavamo Icardija. Žao mi ga kao igrača ali nabiti ga na nogu što dalje jer je sebi uništio karijeru jer je žohar od čovjeka.
Conte želi Lukakua- dajte mu Lukakua. Ne plaćamo ga mi iz svog djepa! I u onakvom raspalom Unitedu je nadavao golova, ovdje će da razbija.
Još se riješiti Ciao Maria, Dalberta i Valera. Probat' uhvatiti dogovor sa Lazijom za SMS-a i pokloniti im Gagliardinija i eto ekipe da imamo pravo galamiti ako pobace. Dosad realno smo bili osrednji tim.
Još od pravog Ronalda navijam za Inter i propatio sam sve što se moglo propatiti sa ovim timom ali dali su oni i neopisivog zadovoljstva nama navijačima. Najelegantniji i najpošteniji klub bio, ostao i postavio standarde.
Samo da vas napomenem na post-Tripleta period i na kako niskim granama smo bili. Kakav hamelj od igrača i trenera su branili boje ovog kluba je nažalost upisano kao jedan od mračnijih perioda historije Intera.
Ali evo izašli smo iz toga i propatili smo.
Zato relax. Imamo pare, stručne ljude a ekipa se skoro složila.
Ono što me posebno raduje je da se konačno rješavamo Icardija. Žao mi ga kao igrača ali nabiti ga na nogu što dalje jer je sebi uništio karijeru jer je žohar od čovjeka.
Conte želi Lukakua- dajte mu Lukakua. Ne plaćamo ga mi iz svog djepa! I u onakvom raspalom Unitedu je nadavao golova, ovdje će da razbija.
Još se riješiti Ciao Maria, Dalberta i Valera. Probat' uhvatiti dogovor sa Lazijom za SMS-a i pokloniti im Gagliardinija i eto ekipe da imamo pravo galamiti ako pobace. Dosad realno smo bili osrednji tim.
Pristižu novi članovi,fino,fino.
Miriše na titulu
Miriše na titulu

Il mirise na Dzeku 
Manu trazi 85mil za Lukakua
Daj Cavanija i jos jedno pojacanje vezi

Manu trazi 85mil za Lukakua

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Ne znam zašto ne pokušaju Rafinhu dovesti na bilo koji način, halalio bih mu ja staklene noge zbog onoh suza protiv Sassuola kući. 

"We need to suffer. And we need to fight."
Ako je istina da ovi traze za Cavania 30ak mil odma bi ponudio, cak i uz ogromnu plaću i doveo jos jednog top veznjaka (SMS?) i zakljucio mercato.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Cavani je za 30 pun pogodak, za 50 nije.
"We need to suffer. And we need to fight."
Ovaj decko je promasaj samo takav, ja ne znam kako ima ovako solidne brojke ali u highlightsima izgleda sporo, tromo, jaci udarac vjerojatno ja imam koji nisam potrca ima 7 godina.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Nije ti to zdravoTritolone je napisao/la:Ovaj decko je promasaj samo takav, ja ne znam kako ima ovako solidne brojke ali u highlightsima izgleda sporo, tromo, jaci udarac vjerojatno ja imam koji nisam potrca ima 7 godina.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Da se ja pitam poslao bih ga džaba, moja poštarina. Možda neće da se handre zbog prošlogodišnjeg natezanja kad ga je Inter trebao kupiti, a prema žutoj štampi Rafinha bi mogao put Valencije.Captain4 je napisao/la:Ne znam zašto ne pokušaju Rafinhu dovesti na bilo koji način, halalio bih mu ja staklene noge zbog onoh suza protiv Sassuola kući.
Zanima me koji su to standardi ?Chillout je napisao/la:Da se i ja javim na temi omiljenom kluba.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Koliko Interu FFP dozvoljana da pljune za Lukakua?
Nijedna mi strana u ovom transferu nije jasna, ne zna se ko je gori. Rom je OK napadac, mozda eksplodira u Italiji (ako dodje) ali mislim da to nije neki upgrade u odnosu na Icardia. Tako da mi vi niste jasni jer ga zelite a nas ne kontam na osnovu cega trazimo 80+ miliona.
Nijedna mi strana u ovom transferu nije jasna, ne zna se ko je gori. Rom je OK napadac, mozda eksplodira u Italiji (ako dodje) ali mislim da to nije neki upgrade u odnosu na Icardia. Tako da mi vi niste jasni jer ga zelite a nas ne kontam na osnovu cega trazimo 80+ miliona.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Navodno 75. Glupo mi je ako je istina da United nece da prihvati. Mada treba sve s rezervom uzet jer novinari vecinom lupaju. Ja mislim da ce se zavrsit Lukaku jer ga Conte izricito hoce a i igrac je izrazio zelju da dodje. Malo mind games...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ma da je 75 na stolu moras biti lud pa odbiti, mada Ed i jeste budala tako da ni to ne treba cuditi. Ne zna dovesti igraca bez drame a sada vidimo da bez iste ne zna ni prodati.Mago je napisao/la:Navodno 75. Glupo mi je ako je istina da United nece da prihvati. Mada treba sve s rezervom uzet jer novinari vecinom lupaju. Ja mislim da ce se zavrsit Lukaku jer ga Conte izricito hoce a i igrac je izrazio zelju da dodje. Malo mind games...
On mi nije mrzak igrac nimalo jer je uvijek davao onoliko koliko je mogao. Ali mislim da Unitedu treba prije svega pokretljiviji napadac u odnosu na njega.
Doduse ni vasa pozicina u pregovorima nije nimalo dobra. Icardi je otjeran (apsolutno opravdano) , zamjena treba a Conte ocigledno zeli samo Lukakua. Inter zeli napasti vrh a za to moras ispostovati trenera. Unitedu novac bas i ne treba ali je Lukaku jedini eksponat ciji se odlazak sigurno ne bi previse osjetio jer ga Ole sigurno nece koristiti kao prvi izbor.
Kako god okrenes najcudnija transfer saga ovog ljeta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Win win win kako god da pogledas al nesto ne ide. Vidjet cemo sad nakon sto je Conte kritikovao upravu i direktore hocel se sta promijenit.
-
- Kontakt:
Ma ako ne dovedu desetku, džaba im 4 lukakua 4 cavanija i 4 icardija
1921
Ma stavit ce Conte Esposita da igra desetku 

Igra se 3-5-2. Tu nema desetke. Broz, Sensi i Barella.
Haman Dzeko po 89 put zavrsen.
Mora biti zavrsen, jesi procitao na duplom sportu da je zaprijetio InterMago je napisao/la:Igra se 3-5-2. Tu nema desetke. Broz, Sensi i Barella.

125 ako nam prodate Maura za 50Mago je napisao/la:Navodno 75. Glupo mi je ako je istina da United nece da prihvati. Mada treba sve s rezervom uzet jer novinari vecinom lupaju. Ja mislim da ce se zavrsit Lukaku jer ga Conte izricito hoce a i igrac je izrazio zelju da dodje. Malo mind games...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Sve nesto sporo kod nas!
Nadam se da ce uspijeti napraviti solidnu ekipu, previse skarta se nakupilo u zadnje vrijeme!
J.Mario , Candreva, B.Valero i jos neke trebalo vec prodat!
Nadam se da ce uspijeti napraviti solidnu ekipu, previse skarta se nakupilo u zadnje vrijeme!
J.Mario , Candreva, B.Valero i jos neke trebalo vec prodat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.