saf.bario_Ferdy88 je napisao/la:rijaset.baNeutral je napisao/la:Izvor ?
http://www.sp.ort.ba/druga-strana-sport ... anz-areni/" onclick="window.open(this.href);return false;
Izbriši tačku poslije sp.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
saf.bario_Ferdy88 je napisao/la:rijaset.baNeutral je napisao/la:Izvor ?
Zbog ovakvih gluposti je i otpusten iz City-ja.BavaracZenica je napisao/la: sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant![]()
Sumnjam jaranee da je radi toga, prije ce biti to sto Al Nahyan svake sezone zahtjeva neke trofeje, a oni ove sezone izgubili i protiv Wigana u finalu, te se nisu pokazali u ligi prvaka..adnan24 je napisao/la:Zbog ovakvih gluposti je i otpusten iz City-ja.BavaracZenica je napisao/la: sto kaze Mancini ako Bayern udje u utakmicu kao protiv Barce sa onakvom sigurnoscu, Domuz ce proci isto kao i spanski gigant![]()
Ma i ne razmisljam o 3 izgubljena finala. Prvo to iz 1999. godine sam prebolio 2001. godine, ta generacija je sebe tada krunisala i mogla je tada reći da je pored titule igrala još jedno finale i bila još jednom viceprvak. Kad se krunišeš titulom, onda i finala i polufinala ti još slađe zvuče, jer znači da si godinama u vrhu. A ne zaboravimo da je par njih iz te generacije par godina prije tog trofeja osvojilo i KUP UEFA. Oni su bili znači krunisani trofejima i internacionalno, nacionalno svakako. Tako da isto tako svi oni koji se rado sjećaju kako je Kuffuor plakao 99, trebali bi se sjećati koliko je veseo bio 2001. godine. I tu si u pravu onda....To je ta snaga upravo Bayerna, da se nakon jednog nezgodnog posrnuća digne. Nekoliko puta sam ponovio prije, kako se niti jedna ekipa na svijetu nakon onakvog šokantnog finala ne bi tako brzo digla i osvojila trofej za dvije godine. Mnogima bi trebalo i 50 godina da se oporave.Neutral je napisao/la:Mnogi karakteziraju Bayern Munchen kao gubitničku ekipu. Svi vide tri izgubljena finala, a niko ne vidi tu psihološku jačinu kluba koja se uvijek vraća jače nego prethodnu sezonu. Izgubili su od United-a, dvije godine kasnije su hladno uzeli trofej. Izgubili su od Intera, pa dvije godine kasnije finale home gdje je svako očekivao titulu no ostali smo bez nje. Mnogi, ma šta mnogi, svi bi se raspali no NE i Bayern. Ne i ne, Bayern je ušao još jači, odlučniji u sezonu i upravo su to giganti kao Juventus i Barcelona osjetili. Mnogi gledaju i dalje na Bayern potcjenjivački, no ljudi znajte da Bayern nije bez razloga opet u finalu. Znajte da će momci ginuti na terenu jer su željni titule kao niti jedna druga ekipa na svijetu.
oficijelna stranica Bayerna!!!thomashasler je napisao/la:pozdrav Bavarci, jos malo pa smo PRVACI MISLIM LP HEHE, nego htio sam da vas pitam nesto gdje ima da se nabavi dres od Bayerna od Alabe?

Mamicu mu pedofilsko-licemjernu, treba mu ovu rotaljsku cehru potopiti u kazan pun prepecenice.Bayern@heart je napisao/la:![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.