FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Kako ce aza regagovati kad cuje kako ga alibasic( simon ) prozivao po forumu
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Nermin Bašić 99% novi trener Slobode. 

nemoj zezat da je taj levat Simon

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Pitaj Beduina ako ne vjerujes

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- bromazepam
- Kontakt:
Bili su oboje u loži sad na zadnjoj utakmici. Nadam se zadnji put.
Dozivotna zabrana
P.s. Basic odbio ponudu.

P.s. Basic odbio ponudu.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Beduin
- Kontakt:
Pa sto onda nisu i Mehica skinuli sa liste? Pitajte Azmira zasto
Denim simbolicno sklonjen zbog drugih, daleko od toga da imaju los odnos, a svakako je šef tu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma treba vratit Nalica i to je to, bar zbog navijaca ako nista jer svakako ce se tesko ko prihvatit ove situacije
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
@ Beduine je li ovo istina ?
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
- RollingPaper
- Kontakt:
Nisam bas nesto ni za Nalica. Jednostavno nema taj krkanski hajp iz kojeg moze nesto postici sa timom. Nesto tipa Sablja. Takva vrsta trenera jedino nesto sad moze izvuci. Nalic bi bio dobar kao SD, ali ocito da od toga nema nista.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
trener koji zna ligu, koji je autoritet i koji neće biti jaran sa igračima i koji ima znanje i iskustvo.
koliko je takvih SLobodnih ne znam ali to je nešto što bletanima treba, da ih neko najuri. Takav je Husref recimo.
Sablja je autoritet ali nisam baš siguran u njegovo znanje da izvuče ovdje bilo šta osim borbenosti.
koliko je takvih SLobodnih ne znam ali to je nešto što bletanima treba, da ih neko najuri. Takav je Husref recimo.
Sablja je autoritet ali nisam baš siguran u njegovo znanje da izvuče ovdje bilo šta osim borbenosti.
Znaci cistka i u lozama, svaka cast. Sto Damir napisa ne moze sve za dva dana, najbitnije od svega je da mu ne visi mac iznad glave i da zavisi od neke poltronske skupstine, sad ima sve uslove da uredi klub, nadam se da ce grad ispostovati transu za vracanje poreskog duga.
🔴⚫️
Daj Jakirovica, ko ga yebe.
-
- Kontakt:
A jest nam i Dzeko sreca neka za trenera ccc. Gledam spisak VIP, Cime je Emso zasluzio mjesto u loži? Mitke, jedan od najvecih krivaca za ispadanje 2012...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
- RollingPaper
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Šta kažete na Zorana Ćurguza? Manje atraktivno ime od Jagodića ili Mulalića, ali je isto tako radio korektan posao u Slogi.
-
- Kontakt:
Sto je najvaznije niko ga ne gura i ne upravlja njim. Siguran sam da nece biti guranja djece. Imao je fine rezultate kod nas sa juniorima. Ako mu ne bude islo uvijek je lahko smijeniti.crvenocrnitz je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:21A jest nam i Dzeko sreca neka za trenera ccc. Gledam spisak VIP, Cime je Emso zasluzio mjesto u loži? Mitke, jedan od najvecih krivaca za ispadanje 2012...
Elvir Baljic
- baboedindzeko09
- Kontakt:
U Dinamu imao cca 60k€ mjesečno, em bi bila ludost ponudit mu sličnu platu sad kad vjerovatno ispadamo em sigurno ima negdje i boljih ponuda, ne vjerujem da je realan.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sad u Tuzla Cityu? Šta i kako dalje ?TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:28Sto je najvaznije niko ga ne gura i ne upravlja njim. Siguran sam da nece biti guranja djece. Imao je fine rezultate kod nas sa juniorima. Ako mu ne bude islo uvijek je lahko smijeniti.crvenocrnitz je napisao/la: ↑30 sep 2024, 12:21A jest nam i Dzeko sreca neka za trenera ccc. Gledam spisak VIP, Cime je Emso zasluzio mjesto u loži? Mitke, jedan od najvecih krivaca za ispadanje 2012...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.