Postao/la ajdohordas » 04 okt 2019, 00:08
Da je neka pravna država i NS uredan do ovoga ne bi ni doslo, a i ako bi doslo bilo bi logicno da ne izadjemo i vjerujem da ne bi. Ali sta ocekivati od saveza koji je korumpiran od prvog do zadnjeg clana u drzavi u kojoj je cijeli sistem porusen i sjeban. Sta bi napravili sa tim da nismo izasli ? Jedno veliko nista samo bi im se time jos vise naguzili. Hladno bi registrovali 3:0, vjerovatno bi tu bilo bruka suspenzija, novcanih kazni i sto je najgore sva ova pompa i krivica bi se prebacila na nas. Nemojte se ljudi dzaba nervirat kad ovdje nema pomoci. Od dvije lose situacije mi smo izabrali onu manje losiju. Kako vam nije jasno da se ovdje nece nista promjeniti. Pratimo premijer ligu od osnivanja, vecina nas i znat cete o cemu govorim. Ovo se ne desava prvi puta, koliko puta se desilo do sada i sta se uradilo po tom pitanju ? Jedno veliko nista. Gadjanje predmetima, ubacivanje baklji, prekidi, fašizam, kukasti krstovi, zvizdanje himnoj, ubistvo, raznorazni fasisticki i nacionalisticki povici, provokacije itd itd. Da su htjeli mogli su to davno iskorjeniti, ali nece. A zasto i zbog cega, to mi nikad nece biti jasno. Ne krivim ni momke ni Husrefa zbog utakmice i poraza niti sekunde, ako su trebali proci Kup eto im ga, ali neka se zivi i zdravi vrate svi nazad u Sarajevo. Dole da bi pobjedio moras biti prije svega 3 puta psihicki spremniji od njih pa tek onda i duplo takticki i trkacki jer imaju pravo da rade sta hoce. Iskreno ja ne vidim nacina kako se u ovakvoj drzavi sa ovakvim savezom moze iskorjeniti to sto se dole desava.