FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Vratnik10
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Vratnik10 » 03 okt 2019, 22:35

Sjeverjecudo je napisao/la:E cuj iz saveza su rekli da ce kazniti i FKS zbog ponasanja pomocnog trenera i navijaca.
A sta su to navijaci uradili da bi zbog tog klub bio kaznjen?
**** li vam i rod i porod svima iz saveza !!!!
E o tome ja pričam. Da smo sinoć odbili da se vratimo što bi svi normalni klubovi uradili jer je u pitanju sigurnost igrača ne bi nikome na pamet palo da pomene naše navijače, šta su im oni uradili? Ali ko prati današnja događanja mogo je da vidi da se uglavnom ističe te ponašanje naše klupe (pri kraju a o tome šta se je dešavalo prije ni riječi), te ponašanje naših navijača, Boga mi ispašće na kraju da su se naši igrači sami gađali...

Okreni Bošnjo i drugi obraz da te lupim dosta sam te po jednom lupo...

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 03 okt 2019, 22:38

Lecler je napisao/la:Kakve se gluposti pišu (dabogda izgubili) šta sad lafo treba navijati da izgubimo u Mostaru da bi mnogi ovdje bili zadovoljni,pu **** vas i Husref i uprava ja vala nikad neću navijati protiv Sarajeva.
SARAJEVO IZNAD SVIH!!!
Nek izgube, boli me. Godinama kupujem karte, dresove, dresove djeci, majice, suvenire, plaćam članarinu, platio sam članarine i za jarana. Sutra da traže donaciju za stadion dao bi. Skoro sve za svoj klub. Da bi mi oni (a i mnogim ostalima) onako pljunuli u lice sinoć. E ne može više, od mene im kurko dok se neke stvari radikalno ne promjene...

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 23:02

Mujicevo sudjenje okarakterisano kao dobro. Krizni stab koji je donio odluku da se nastaviti :delegat, predstavnik širokog, predstavnik Sarajeva (Hadzic) mehlem na ranu bi bio dobar rezultat protiv zrinje.

Sjeverjecudo
Kontakt:

Post Postao/la Sjeverjecudo » 03 okt 2019, 23:09

Kurs je isti sa puta ne skrecemo, jer rekli smo da nikada odustati necemo !!!!

Istina za Vedrana - Pravda za Horde Zla !!!!!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 okt 2019, 23:14

I Sabrini i Husrefu noga! Njoj ako je odlučila da se vrate, a Husrefu jer je **** kojoj Sabrina naredi šta da uradi, a on voli FKS više od života. U paketu ih se kutarisat, da nas lopatom uzmu dok ih isplatimo. :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 03 okt 2019, 23:14

Sjeverjecudo je napisao/la:
:salut: :tokralju:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 23:16

Kondicioni naj aktivni evo ga i ovdje

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 03 okt 2019, 23:17

joker90 je napisao/la:I Sabrini i Husrefu noga! Njoj ako je odlučila da se vrate, a Husrefu jer je **** kojoj Sabrina naredi šta da uradi, a on voli FKS više od života. U paketu ih se kutarisat, da nas lopatom uzmu dok ih isplatimo. :kafa:
Krizni stab donio odluku da se nsstavi mec. A to su bili delegat, Predstavnik širokog i Hadzic nas predstavnik.

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 03 okt 2019, 23:18

Gospodin Mersudin Ahmetović, istinski idol kao sportista ali i kao insan. Allah ga nagradio. :tokralju:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2019, 23:20

BordoArmy88 je napisao/la:
Gospodin Mersudin Ahmetović, istinski idol kao sportista ali i kao insan. Allah ga nagradio. :tokralju:
Kakve su ovo ustade,ljudski sljam,dno dna.
Slijepo crijevo.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 03 okt 2019, 23:24

Igraj bordo bijeli ale ale
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 okt 2019, 23:26

Prije spavanja J*** upravu I onom.ko naredi da se vrate na teren,**** ih kazne od 10000 hiljada,koju bi morali vratito ako se nebi vratili,vise im vrijede pare nego ime naseg Vedrana,vi ste sramota naseg kluba glavesine odstupite
Samo Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 okt 2019, 23:29

bordobijeli je napisao/la:
joker90 je napisao/la:I Sabrini i Husrefu noga! Njoj ako je odlučila da se vrate, a Husrefu jer je **** kojoj Sabrina naredi šta da uradi, a on voli FKS više od života. U paketu ih se kutarisat, da nas lopatom uzmu dok ih isplatimo. :kafa:
Krizni stab donio odluku da se nsstavi mec. A to su bili delegat, Predstavnik širokog i Hadzic nas predstavnik.
I tog širokog predstavnika otjerati s Husrefom! :kafa:
Bahati, bahati Željkan!
1946

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 okt 2019, 23:40

I otjerati svu stoku iz ove Bosne,naseliti posten svijet koji Ce znati iskoristiti sve potencijale i napraviti novu Svicarsku.Jeb.em ti budale.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Dadox
Kontakt:

Post Postao/la Dadox » 03 okt 2019, 23:42

Kad nas uefa pripazi za bacanje baklji blizu gostujuce klupe protov batea..i prekid utakmice..taman eto treba pcekivati od saveza da ne pripazi ove...

Giljotina
Kontakt:

Post Postao/la Giljotina » 03 okt 2019, 23:43

ON ŠUTI PRED KAMEROM, PRAVI JE HORDAŠ!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 03 okt 2019, 23:49

ISTINA ZA VEDRANA
NEMA NAZAD

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 04 okt 2019, 00:08

Da je neka pravna država i NS uredan do ovoga ne bi ni doslo, a i ako bi doslo bilo bi logicno da ne izadjemo i vjerujem da ne bi. Ali sta ocekivati od saveza koji je korumpiran od prvog do zadnjeg clana u drzavi u kojoj je cijeli sistem porusen i sjeban. Sta bi napravili sa tim da nismo izasli ? Jedno veliko nista samo bi im se time jos vise naguzili. Hladno bi registrovali 3:0, vjerovatno bi tu bilo bruka suspenzija, novcanih kazni i sto je najgore sva ova pompa i krivica bi se prebacila na nas. Nemojte se ljudi dzaba nervirat kad ovdje nema pomoci. Od dvije lose situacije mi smo izabrali onu manje losiju. Kako vam nije jasno da se ovdje nece nista promjeniti. Pratimo premijer ligu od osnivanja, vecina nas i znat cete o cemu govorim. Ovo se ne desava prvi puta, koliko puta se desilo do sada i sta se uradilo po tom pitanju ? Jedno veliko nista. Gadjanje predmetima, ubacivanje baklji, prekidi, fašizam, kukasti krstovi, zvizdanje himnoj, ubistvo, raznorazni fasisticki i nacionalisticki povici, provokacije itd itd. Da su htjeli mogli su to davno iskorjeniti, ali nece. A zasto i zbog cega, to mi nikad nece biti jasno. Ne krivim ni momke ni Husrefa zbog utakmice i poraza niti sekunde, ako su trebali proci Kup eto im ga, ali neka se zivi i zdravi vrate svi nazad u Sarajevo. Dole da bi pobjedio moras biti prije svega 3 puta psihicki spremniji od njih pa tek onda i duplo takticki i trkacki jer imaju pravo da rade sta hoce. Iskreno ja ne vidim nacina kako se u ovakvoj drzavi sa ovakvim savezom moze iskorjeniti to sto se dole desava.

Vratnik10
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik10 » 04 okt 2019, 00:30

ajdohordas je napisao/la:Da je neka pravna država i NS uredan do ovoga ne bi ni doslo, a i ako bi doslo bilo bi logicno da ne izadjemo i vjerujem da ne bi. Ali sta ocekivati od saveza koji je korumpiran od prvog do zadnjeg clana u drzavi u kojoj je cijeli sistem porusen i sjeban. Sta bi napravili sa tim da nismo izasli ? Jedno veliko nista samo bi im se time jos vise naguzili. Hladno bi registrovali 3:0, vjerovatno bi tu bilo bruka suspenzija, novcanih kazni i sto je najgore sva ova pompa i krivica bi se prebacila na nas. Nemojte se ljudi dzaba nervirat kad ovdje nema pomoci. Od dvije lose situacije mi smo izabrali onu manje losiju. Kako vam nije jasno da se ovdje nece nista promjeniti. Pratimo premijer ligu od osnivanja, vecina nas i znat cete o cemu govorim. Ovo se ne desava prvi puta, koliko puta se desilo do sada i sta se uradilo po tom pitanju ? Jedno veliko nista. Gadjanje predmetima, ubacivanje baklji, prekidi, fašizam, kukasti krstovi, zvizdanje himnoj, ubistvo, raznorazni fasisticki i nacionalisticki povici, provokacije itd itd. Da su htjeli mogli su to davno iskorjeniti, ali nece. A zasto i zbog cega, to mi nikad nece biti jasno. Ne krivim ni momke ni Husrefa zbog utakmice i poraza niti sekunde, ako su trebali proci Kup eto im ga, ali neka se zivi i zdravi vrate svi nazad u Sarajevo. Dole da bi pobjedio moras biti prije svega 3 puta psihicki spremniji od njih pa tek onda i duplo takticki i trkacki jer imaju pravo da rade sta hoce. Iskreno ja ne vidim nacina kako se u ovakvoj drzavi sa ovakvim savezom moze iskorjeniti to sto se dole desava.
I šta ćemo? Nijemo posmatrat idućih deset godina šta nam rade? Po meni dvije alternative postoje, ili otić i pred našu upravu i pred savez i tražit radikalne promjene i ne popuštat ih dok se stvari radikalno ne promijene i dovedu na svoje mjesto ili da raja dignu ruke od ove šaban lige i većina nas prestane pratiti ovo...

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 04 okt 2019, 00:34

Sarajevo je trebalo da bude izbaceno sinoc. Zeleni teren ili zeleni sto. Zbog ugleda, ponosa, velicine trebalo je da bude sto.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: kosevodom i 12 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []