FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 04 okt 2019, 01:11

Vratnik10 je napisao/la:
ajdohordas je napisao/la:Da je neka pravna država i NS uredan do ovoga ne bi ni doslo, a i ako bi doslo bilo bi logicno da ne izadjemo i vjerujem da ne bi. Ali sta ocekivati od saveza koji je korumpiran od prvog do zadnjeg clana u drzavi u kojoj je cijeli sistem porusen i sjeban. Sta bi napravili sa tim da nismo izasli ? Jedno veliko nista samo bi im se time jos vise naguzili. Hladno bi registrovali 3:0, vjerovatno bi tu bilo bruka suspenzija, novcanih kazni i sto je najgore sva ova pompa i krivica bi se prebacila na nas. Nemojte se ljudi dzaba nervirat kad ovdje nema pomoci. Od dvije lose situacije mi smo izabrali onu manje losiju. Kako vam nije jasno da se ovdje nece nista promjeniti. Pratimo premijer ligu od osnivanja, vecina nas i znat cete o cemu govorim. Ovo se ne desava prvi puta, koliko puta se desilo do sada i sta se uradilo po tom pitanju ? Jedno veliko nista. Gadjanje predmetima, ubacivanje baklji, prekidi, fašizam, kukasti krstovi, zvizdanje himnoj, ubistvo, raznorazni fasisticki i nacionalisticki povici, provokacije itd itd. Da su htjeli mogli su to davno iskorjeniti, ali nece. A zasto i zbog cega, to mi nikad nece biti jasno. Ne krivim ni momke ni Husrefa zbog utakmice i poraza niti sekunde, ako su trebali proci Kup eto im ga, ali neka se zivi i zdravi vrate svi nazad u Sarajevo. Dole da bi pobjedio moras biti prije svega 3 puta psihicki spremniji od njih pa tek onda i duplo takticki i trkacki jer imaju pravo da rade sta hoce. Iskreno ja ne vidim nacina kako se u ovakvoj drzavi sa ovakvim savezom moze iskorjeniti to sto se dole desava.
I šta ćemo? Nijemo posmatrat idućih deset godina šta nam rade? Po meni dvije alternative postoje, ili otić i pred našu upravu i pred savez i tražit radikalne promjene i ne popuštat ih dok se stvari radikalno ne promijene i dovedu na svoje mjesto ili da raja dignu ruke od ove šaban lige i većina nas prestane pratiti ovo...
Kazem ti,savez nece nista da rijesi po tom pitanju da su htjeli,do sad bi. A ta druga alternativa je primjenjena vec odavno. Vidis da se na gradskom derbiju jedva skupi 10 hiljada. Nama je prosjek 3 milje. A o ovim manjim ekipama Mladost, Radnik, Zvijezda da i ne pricam. Ljudi su odustali, a i pola od ovih sto dolaze na tekme, gleda da napravi belaj ispolji fasizam nacionalizam ili slicno. Po meni jedino rjesenje je da se mi kao klub direktno obratimo evropskom sudu i tjt. Preko saveza se nista ne moze jer njima ove situacije ocigledno odgovaraju.
Kazem zbog ponosa i casti nije trebalo izaci, ali debelo bi mi platili za to u svakom smislu.

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2019, 07:54

Danas je 10 godina od ubistva Vedrana Puljica.
Neka mu je vjecna slava, hvala i pokoj mladoj dusi.

Husrefe, pogni glavu.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 04 okt 2019, 08:16

joker90 je napisao/la:I Sabrini i Husrefu noga! Njoj ako je odlučila da se vrate, a Husrefu jer je **** kojoj Sabrina naredi šta da uradi
:bow: :bow:
Oboje moraju ici - IZGOVOR NE POSTOJI

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2019, 08:21

"I na onom svijetu tamo, čut će se tvoj glas..."

Vedran Puljić 4.10.2009. - 4.10.2019.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 04 okt 2019, 08:30

Neka ti je lahka zemlja bosanska, pocivaj u miru.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 04 okt 2019, 08:51

Pycke iz uprave , vi niste Sarajevo !
Što ne zahtijevate da se ustaše izbace iz kupa ?

Samo da ste muda pokazali , mi bi svi stali uz vas.
Od protesta pred savezom, pa do prekidanja tekmi od repke!
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 okt 2019, 09:18

10 godina prodje niko ne odgovara za ubistvo Vedrana. Sramota za drzavu i sve koji zivimo tu.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 04 okt 2019, 10:10

10 teških godina...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 04 okt 2019, 10:30

Vedrana je ubila policija!!!!

Nikada ne treba zaboraviti tu cinjenicu. Kolio god je zataskavali i krili.

6 momaka je isto propucano vatrenim oruzijem. Jedan od njih pogodjen u pluca, kojem su se danima borili za zivot. Taj dan u listici su pucali malo u vazduh malo po nama. Naivise POLICIJA. Desetina metaka je ispucanu direktno u nas. Puka slucajnost sto nije bilo puno vise i mrtvih i ranjenih.
- FKS -

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 04 okt 2019, 10:33

Ako je Hadžija bio u ovom kriznom štabu, ne znam zašto se nije energično zauzeo, da naši ne izađu na teren :facepalm:

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 04 okt 2019, 10:53

Koševsko Brdo pamti te Puljiću Vedrane !!!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 04 okt 2019, 10:58

Historicar je napisao/la:Ako je Hadžija bio u ovom kriznom štabu, ne znam zašto se nije energično zauzeo, da naši ne izađu na teren :facepalm:
Ko zna da li je uopšte bilo tog tzv. kriznog štaba i koji je đavo nagovorio naše da izađu na teren.
Povodom toga nisu se oglasili, niti hoće, kako stvari stoje.
Mislim da se nikad ovako nismo obrukali.
Husref ne odstupa od negativnih rekorda.

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 04 okt 2019, 11:10

Šta vam je više uprava i Husref krivi, koji Vam je **** više.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 04 okt 2019, 11:11

Realno Sarajevo kao grad će u svakom smislu nositi duplo više obveza i po svemu će se gledati da se strogoća trenira na nama. Pa i ovo zatvaranje tribine Želji je glupiranje klasično. Mi da smo odbili izaći, pa čak i da su registrovali 3:0 za nas, nismo svjesni šta bi nm svez radio u budućnosti, za svaku sitnicu bi nas rigorozno kžnjavali, za bilo kakvo skandirnje bi se prekidala utakmica isl. Ovako smo barem pokazali obraz, ponijeli se kao gospoda i sad imamo puno pravo da postavljamo uslove i vršimo pritisak.

U prvi mah sam i ja isto govorio da ih je trebalo ovako onako zato što su izašli, ali sada dugoročno gledajući mislim da smo uradili pravu stvar.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2019, 11:12

VenamaHrabrih je napisao/la:
Historicar je napisao/la:Ako je Hadžija bio u ovom kriznom štabu, ne znam zašto se nije energično zauzeo, da naši ne izađu na teren :facepalm:
Ko zna da li je uopšte bilo tog tzv. kriznog štaba i koji je đavo nagovorio naše da izađu na teren.
Povodom toga nisu se oglasili, niti hoće, kako stvari stoje.
Mislim da se nikad ovako nismo obrukali.
Husref ne odstupa od negativnih rekorda.
U ovakvim slucajevima policija, delegat i sudija odlucuju da li ima uslova da se igra ili ne.
Al opet sta god da su odlucili, nasi nisu trebali izaci da igraju... Jednom se trebalo stati u kraj fasizmu i nacionalizmu na stadionu, a nismo to uradili.

Najvjerovatnije je bila situacija gdje je sudija rekao ajmo momci, sad se moze igrati... i da su svi sami od sebe izasli na teren....

Da su nasi odbili igrati, imali bi potpuno pravo jer je sam delegat u izvjestaju napisao da se nisu stvoorili uslovi za igranje... Dakle, mi smo izlaskom na teren demantovali delegata..

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 04 okt 2019, 11:18

VenamaHrabrih je napisao/la:Danas je 10 godina od ubistva Vedrana Puljica.
Neka mu je vjecna slava, hvala i pokoj mladoj dusi.

Husrefe, pogni glavu.
Sta vam je ba ljudi jeste normalni, pište o Vedranu na ovaj teski dan za svakog iskrenog navijaca FKS i onda ispod spominjete Husrefa. Kako vas nije stid vise samo još cekam da pocnete pisati da je sukrivac u ubistvu Vedrana. Daj da budemo dostojanstveni bar danas.

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 okt 2019, 11:27

U slucaju da sudiha i delegat pozovu igrace danizadju na teren, a igraci iki treneri odbiju, slijedi novcana kazna i suspenzija za igrace do tri mjeseca a za trenera do jedne godine. Volio bih vas vidjeti da se to desilo. Provjerite statut saveza. Za upravu je da se pravno izbore nakon onoga, a nas treba da boli husrefova izjava, to je sve.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 04 okt 2019, 11:42

AngelDiMaria je napisao/la:U slucaju da sudiha i delegat pozovu igrace danizadju na teren, a igraci iki treneri odbiju, slijedi novcana kazna i suspenzija za igrace do tri mjeseca a za trenera do jedne godine. Volio bih vas vidjeti da se to desilo. Provjerite statut saveza. Za upravu je da se pravno izbore nakon onoga, a nas treba da boli husrefova izjava, to je sve.
Boli najvise ta izjava, vise od svega....

Tacno je sve sto si napisao, medjutim imas cinjenicu koja stoji u izjavi delegata da se nisu ispunili uslovi za igranje...

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 okt 2019, 11:46

Zip je napisao/la:
AngelDiMaria je napisao/la:U slucaju da sudiha i delegat pozovu igrace danizadju na teren, a igraci iki treneri odbiju, slijedi novcana kazna i suspenzija za igrace do tri mjeseca a za trenera do jedne godine. Volio bih vas vidjeti da se to desilo. Provjerite statut saveza. Za upravu je da se pravno izbore nakon onoga, a nas treba da boli husrefova izjava, to je sve.
Boli najvise ta izjava, vise od svega....

Tacno je sve sto si napisao, medjutim imas cinjenicu koja stoji u izjavi delegata da se nisu ispunili uslovi za igranje...
Znam, ali je najironicnije to sto su mujic i on ustanovili da se moze igrati. Samo pogledaj kako merso i amer bacaju vodu nasim navijacima, jasbo ti je da je organizacija bila 0. Ono za sta se nasa uorava treba boriti je da se u takvim situacijama, dok basi navijaci ne stignu uopste ne pocinje, kad se cuju svakakvi povici da se be igra, a naravno mi, pa cak i forum navijavi i tjeratelji husrefa i uprave, da ih podrzimo.
Pored svega, vjerujem da su naucili lekciju, i ouna podrska svima, osvojena titula, i pobjeda u sirokom na proljece je najbolja osveta.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 04 okt 2019, 11:51

I da, Husrefe, Emire i ostali. Nalijepite im na zid svlacionice, ovu najavu zrinjskog. Ne smijemo sebi dozvoliti da se prema prvaku tako ophodi. Ebite im matere lazne.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []